75

Пич

преди 6 години

"Аз не вярвам че лекаря е бил наръган от крадеца и ще ви кажа защо"Това с наръгването се оказа поредната лъжа на "добрия баща". После е развил тезата, че пистолета не бил негов, а бил изпуснат от съучастника на убития. Очевидно е, че се опитва да си прикрие следите. Мъжът не е убит в апартамента, а на двора. Лекарчето е стреляло в тъмното напосоки, цяло чудо е, че някой друг не е пострадал. Според мен такива хора като този лекар, "добър баща", са латентни психопати и убийци и заслужават затвор

74

Аман

преди 6 години

Аман от тия кафяви българи. На всички ни се иска да постъпим като доктора. Или поне страх да им вдъхнем, че не може да си правят каквото си искат! Ток не плащат, вода, дърпат социални помощи и си крадат на воля!

73

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите, виждам че има и други неизяснени и спорни факти около действияята на доктора. Последно, крадецът в дома му ли е убит или отвън в опит да краде нещо от колата на лекаря.? Има огромна разлика. Май истината не е точно такава каквато я предоставят медиите, защото и те са достатъчно корумпирани. В България, решат ли да съсипят един човек, никой не може да ги спре. Решат ли да оправдаят насилник и престъпник - пак ще намерят начин, щом някой има изгода от това. Тук обикновеният, неподкрепен човек НЯМА права!

72

до 83 Анонинем

преди 6 години

==>"Не бъдете овце и подлагайте на съмнение всичко особено когато ви лъжат доказано."Така ли .. като е доказано, защо не го докажеш ... лай***.

71

Истината

преди 6 години

До #80Дали наистина го е наръгал?!? Няма логика, "докторът" да излезе със зареден пистолет за да изчака онзи да го наръга. Ако беше наистина наръган, то той щеше да се обади на 112. Според мен така стоят нещата...Докторът е побеснял и е тръгнал да убива. Излязъл е навън и започнал да ги гърми. Направил си е няколко рани за да изглежда като самоотбрана и си легнал.Ако наистина беше наръган, надали би си легнал сякаш нищо не е било станало.Аз си мисля, че докторът е хладнокръвен убиец.

70

Анонимен

преди 6 години

Тоя казус е от много години ....то е ясно като бял ден че влезеш ли в чужда собственост трябва да направиш кафе или да пиете по една ракия с крадците..:) а след това да им дадеш квото поискат и да ги изпратиш с здраве,така е създаден закончето от нашите ,мили депотатчета и откъдето прокурора и съдията се оправдават че спазват законите !!например депотатчето се разхожда нападат го с нож и тия от НСО му се радват :)не веднага ЩЕ ГО НАДУПЧАТ С ПАТРОНИ:)е ко става сега с правосъдието???

69

До Истината

преди 6 години

Баце, забравяш една дребна подробност. Бай *** го е наръгал 2 пъти, или то това е в рамките на закона?!

68

Защитавайте братята

преди 6 години

Защитавайте братятата роми, братя ... С 9 присъди ... Бузи зачервени, кани запотени ... -Как да се зашитиш дома ако някой скочи - не мога да имам оръжие - не е законно - .. нож ... едва ли ще помогне ... Май да се моля на Господ ... това ще помогне ... Ай..

67

пиздëнны с

преди 6 години

dnes.bgСамо кафяви ли могат да виждат статията .. "Протести в София и Пловдив"Защо не се вижда?

66

Анонимен

преди 6 години

До ПичТи си голям капацитет. Онзи е стрелял тогава по някаква дрога с газов пистолет Сам се сети, ако може да ти работи мозъка, може ли с газов пистолет да бъде убит човек в гръб както си написал. НЕ.!!!!пп. и двама умници има като теб, ако не си цъкаш минусите през прокси, но ме съмнява.

65

123

преди 6 години

Напрежението срещу кафевия електорат на ГЕРБ се покачва като налягане в бойлер. Идва момент когато ще стане страшно.

64

Истината

преди 6 години

Докато биват оневинявани престъпниците в България, държавата ще бъде на този хал.Защо не позволят на хората да притежават оръжие?!? Ще видите тогава, колко бързо ще се оправи държавата.В държава като нашата, само законът на джунглата ще раздаде правосъдие.

63

Обективен

преди 6 години

Пичове, я малко помислете, дали сте ОК човек с незаконно притежавано оръжие да стреля по който свари на улицата? ОК ли сте такива като този доктор да размахват патлака, и после да разправя как някой му влезнал в дома, и че пистолета не бил негов.Демек опитва се да прикрие престъплението.Освен, че е убиец, този "добър баща" е и лъжец. За мен това е хладнокръвен убиец, който няма да му трепне окото да застреля някой на улицата, примерно ако му е взел мястото за паркиране. Хайде малко се осъзнайте.

62

Пич

преди 6 години

Гледам Интернет следователите са се активизирали и вече знаят всичко с подробности. А на мен този случай ми прилича много на убийството, което извърши онзи иконописец - Опиц. Пак уж му беше влизал някой в дома, пък го били ограбили, после се оказа, че е застрелял един младеж в гръб на улицата защото го видял във входа и му се сторил подозрителен. Та така и с този случай, уж в дома ги заварил, пък го намериха на улицата застрелян. Не се е обадил на 112, просто го е застрелял и си е легнал да спи.

61

аз

преди 6 години

Крайно време е да бъде осъден някой от това престъпно съсловие - лекарите. Ама надали...

60

БГ мазохист

преди 6 години

Свобода за доктор смърт,свобода за бялата мафия!

59

Истината

преди 6 години

Кмет прегазва дете на пътя...излиза невинен.Лекар убива човек...хайде и той да бъде оневинен. После ревете, че нямало правосъдие в страната.Какво правосъдие, след като четете законите, както на вас ви е удобно.Докато не започнат да се спазват законите, а виновните да бъдат хвърляни в затвора, тази държава няма да се оправи.

58

87620

преди 6 години

Защо нищо не се съобщава за наказанията, които са били наложени на Плъха и изобщо след престъпленията си бил ли е осъждан? Разбрахме, че криминално проявен, но никой не казва МВР и съдебната власт какво са свършили по неговите предишни престъпления.

57

Анонимен

преди 6 години

аз се чудя на друго-тук в бг как би трябвало да се защити нападнат човек,мвр-то не защитава,те идват в последствие да търсят извършител,значи всичко опира до самозащита,уж имаме право на това но-как една жена или баба или дядо могат да се защитят от въръжен/и с нож или брадва престъпник,като вземат същото?-грънци,без огнестрелно оръжие слабите нямат равенство с атакуващите,тук трябва промяна в името на сигурността

56

Х

преди 6 години

Колко ли е отчислявал плъха за да е свободен и протектиран?