649

Анонимен

преди 6 години

България винаги трябва да е с Русия.Кой ще ни защитава ако утре Евросъюза се срути и НАТО се разпадне!!!Турците ако решат за един час са в София без никой да им се противопостави.Русофобите много лесно плюят против Русия но ако ножа опре до кокала веднага ще идат да се молят на руснаците.

648

Анонимен

преди 6 години

До НедостойноДадоха ни на най-бедната страна в ЕС да покормуваме половин година, и ние ще се посерем от радост!

647

До Достоевски

преди 6 години

Още малко и ще излезе, че цялата си световно известна култура, литература, космос и въоръжение Русия дължи на България. Вярна е приказката, че колкото е помалка нацията, толкова поголямо самочувствие има.

646

Анонимен

преди 6 години

До БолгъДокато България бе с Русия, народа ни живееше добре. Имахме земеделие, производство, работа, строяхме къщи на по 2-3 етажа. Сега, като сме в ЕС, можем ли да си го позволим с бьлгарска заплата? Защо трябва да ходим по чужбина и да сме роби там?

645

Анонимен

преди 6 години

Храм-паметникът "Александър Невски" е по проект на руския архитект проф. Александър Померанцев. От варварска безкултурна Русия, самият той е лош, окупатор, ***. Храмът е бомбардиран и тежко повреден от висококултурните САЩ и Великобритания, носители на демокрацията и човешките права, освободили ни през 1989 от руското иго.

644

Манев

преди 6 години

"Затова руският патриарх препоръча тази история на София да "изчезне" от политическия ход на България."

643

Хич да не се връща

преди 6 години

Обиден бил - и ние сме обидени за 45-те години съветско робство.

642

Що се кахъри ?!

преди 6 години

Радеф плонжира майсторски на няколко пъти, Йотова и тя се пльосна пред отчето , а той е недоволен!Не знае ли че у нас рассия я почитат само високо платени русо- фили?!И че те не са чак толкова много ...,

641

Анонимен

преди 6 години

До ценатаЗадунайска губерния беше крайната цел и босфора!

640

цената

преди 6 години

До НедостойноХайде, уредихме преминаването на южен поток през България.

639

робството

преди 6 години

До платили сме си!А откъде толкова много злато в поробена България?

638

достоевски

преди 6 години

До Леле,лелеее,Освободиха ни от робството а тях от невежеството кой ще ги освободи?60% от българите са били грамотни срещу 20% руснаци!

637

чекист

преди 6 години

До АнонименПаметниците са за руската агентура в България!

636

Православен

преди 6 години

Кой основа руската църква?Кой даде православната вяра на Русия?Кой е първият руски патриарх?патриарх Кирил занае кой е св.Киприян, но не целуна ръка на Българския патриарх? Защо?Освобождението на България е освобопждение на самата Русия, на нейния корен-България.Ако не беше Православието Русия щеше да е Юдейска или Ислямска държава.

635

Радев покани Путин!

преди 6 години

А дойде попа! На Вуте,жена му се разболяла и той отишъл да вика доктор! Ама за по-сигурно извикал и попа! Е Путин не дойде!

634

Анонимен

преди 6 години

До Ф.С.Б.:Фактът, че ти наричаш издигнатите в знак на признателност от българите храмове, черкви паметници - руски, е показателно за дълбочината на генното увреждане на русофилската ти същност. Това е и десетилетия наред цел на политиката на комунистическите престъпници - да осеят цяла България с руски паметници за щяло и нещяло, за да констатираш един ден ти, че в същност си се родил на руска територия.Апропо, а знаеш ли къде е паметника на българските опълченци в столицата на България ?

633

Анонимен

преди 6 години

До Ф.С.Б.:Фактът, че ти наричаш издигнатите в знак на признателност от българите храмове, черкви паметници - руски, е показателно за дълбочината на генното увреждане на русофилската ти същност. Това е и десетилетия наред цел на политиката на комунистическите престъпници - да осеят цяла България с руски паметници за щяло и нещяло, за да констатираш един ден ти, че в същност си се родил на руска територия.

632

Леле,лелеее,

преди 6 години

Тук е пълно с компетентникоментари на некомпетентни екземпляри.Общата картинка тук,създава ясна представа,колко невежи,злобни и оскърбително примитивни русоФОБИ и българоФОБИ са пръкнали в сайта.ВИЖТЕ СИ ДУХОВНАТА НИЩЕТА.ВИЖТЕ СИ СОРОСКАТА ПРОСТОТА,ВИЖТЕ СИ МИЗЕРИЯТА В УМА И ДЖОБА. ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО. ЗАГУБИЛИ СТЕ ЧОВЕШКИ ОБРАЗ,НО ГРОБАРИТЕ ЧОВЕШКИ ОБРАЗ НЯМАТ.

631

Анонимен

преди 6 години

Браво на тези български политици имали доблестта да почетат загиналите за Освобождението на България войни от всички националности поименно !Никой не трябва да бъде забравен и никой не трябва да бъде дискриминиран !

630

ооом

преди 6 години

До Ф.С.В. 655Има и духовна сила, глупчо. Това не са пехливани, а духовници.