258

стрелец

преди 6 години

До Анонимен Ами ако в суматохата са се сборичкали със съучастникът и просто вместо доктора да уцели него е уцелил плъха докато бяга.....трябва да се направи балистична експертиза и да се установи точно мястото на стрелба и разстоянието между стрелеца и жертвата и тогава да видим кой крив кой прав, да не говорим, че полицията трябва най- малкото да намери съучастника и да го задържи.....

257

Анонимен

преди 6 години

ДОКТОРА В ПАНДЕЛАТА ЩОТО СЕ СКЪСА ДА ЛЪЖЕ!!!!ОРЪЖИЕТО НЕЗАКОННО Е НЕГОВО! И ОНЗИ В ДОМА МУ НЕ Е ВЛИЗАЛ ИМА ЗАПИСИ КОИТО ПОКАЗВАТ КАК ГО УБИВА ЩОТО МУ КРАДЕ ФАРОВЕТЕ :D------------------ВЪВ ПАНДЕЛАТА ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ И ПРИТЕЖАНИЕ НА НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ!!ЗА УБИЙСТВОТО МОЖЕ ДА ГО ОПРАВДАЯ НО ЗА ЛЪГАНЕТО И НЕЗАКОННОТО ОРЪЖИЕ ВЪВ ПАНДЕЛАТА!

256

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се промени закона, и всеки който влезе със взлом, и бъде убит, да не се търси отговорност от човека който е пазил дома и семейството си. И какво е това равностойно оръжие. Повечето бандити са добре тренирани боксьори, разни бойци и др. Свобода за дотора.

255

Анонимен

преди 6 години

Герберастите нарочно наливат масло в огъня по този случай, за да може да забравите за мафиотската сделка на Гинка от Пазарджик и ортакът й от Банкя.

254

Анонимен

преди 6 години

Дупката от куршума е в гърба, което означава че го е застрелял докато е бягал, което автоматично изключва версията за самоотбрана.Не може да се отбраняваш от човек, който бяга пред теб.

253

стрелец

преди 6 години

Определено в тази бутафорна държава човек не може да се защити според писаните закони и твърде скапаното НПК. На тези, които ми слагат минуси им пожелавам някой като този плъх, пор, невестулка или пролеп да извърши въоръжен грабеж в дома им, да се възползват от жените им пък тогава да видим каква песен ще запеят,....на чужд гръб и 100 тояги са малко. Жалко за доктора!!!!Ще лежи в пандиза с много други такива *** като Жоро плъха.

252

Бла,

преди 6 години

бла,бла. Човек в тази държава не може да си защити собствеността за която се труди цял живот, нито свободата си. А правистите така или иначе ще вземат пари. Пожелавам им следващия път в тях да влязат. Друго в тая държава освен пожелания не може да се направи

251

Анонимен

преди 6 години

Свобода за доктора. По новините казаха че рома е гръмнат в дама на доктора и успял да пробяга 100 м. И се е опитал да се скрие зад колата. Свобода за доктора.

250

AZ

преди 6 години

До Анонимен точно така мисля и азне защитавам ци4анина,но той изобщо не е влизал в домът им,още повече днес,по време на митин4а ,онази кукувица съпру4ата каза,че тя нищо не била разбрала...е,как е възможно при тези събития да не чуеш нищо?

249

хм

преди 6 години

*** от Пловдив искат да изземат функциите на Мвр, следствие, прокуратура и съд. Митинги правят за защита на убийци с незаконно оръжие. Мисля ,че в милата ни татковина *** са бая над 80%...

248

Анонимен

преди 6 години

Какъв дом бе, мa--гoто е застрелян на улицата, не в дома на доктора! Ае стига сте си измисляли. Тука не е USA, където могат да те гръмнат безнаказано за щяло и нещяло. Цивилизована държава сме в Европа с 13000 годишна история.

247

Иван

преди 6 години

До Анонимен Вие предлагате да избием всички крадци по улиците? Не правите разлика, ако престъпник проникне в домът ви през нощта и чрез взлом, и че именно тогава може да нанесете и тежки вреди на нападателя? Явно желаете да избиете всички крадци. Наскоро пишеше за деца, които извършват кражби от щандовете на магазини. С тях какво ще направите Вие? Популизма също трябва да има морално изразени раници!

246

стрелец

преди 6 години

Много ясно, че плъха трябва да бъде гръмнат. Даваха му снимка, уж много мускулест, атлетичен, спортен,стегнат ама....***. С цялото си нахалство влиза посред нощ да краде, напада с нож, че не е и сам ами с още един ***- двама ***. Е, доктора с хляб и сол ли трябва да го посрещне и да има му каже "мерси". Ако това беше в щатите нямаше да има никакъв проблем- там оръжието се продава свободно , не е като тук. Законите са други- влизане с взлом може цял пълнител да изпразниш в плъха. Жалко!

245

Анонимен

преди 6 години

До ИванЗначи да го оставим да си краде, както е правил и досега. Щом държавата не прави АБСОЛЮТНО НИЩО, за да защити имуществото ни, то очевидно трябва да вземем нещата в свои ръце. Мястото на крадците е или в панделата, или под земята. Нямат място сред хората.

244

Анонимен

преди 6 години

Много Динковци в тая малка България бе.

243

Анонимен

преди 6 години

Какъв баззащитен бе. Врял и кипял пандизчия. Сама за външния му вид трябва да се приеме че е тешко въоръжен.

242

НЕ НИ ПУКА ЗА КАЗУСА

преди 6 години

СВОБОДА ЗА ДОКТОРА ---ПОСЛЕ ЩЕ ПРЕГОВАРЯМЕ В СЪДА!НЯМА КЪДЕ ДА ХОДИ!КАК ТАКА , ЩЕ ПОСЕГА НА ЧУЖДИ ХОРА И СОБСТВЕНОСТ??!!!СТИГА БЕЗЗАКОНИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

241

Анонимен

преди 6 години

Няма да се учудя ако Цацаратурата оправдае Доктора. Все пак да не забравяме кой я назначи, нали.

240

Анонимен

преди 6 години

Докторчето било виновно. Имайте милост. Българинът е притиснат от крадци с всякакъв ранг, бели якички, мафиоти, олигарси, институции, та са стигне до Плъхове, Къртици и т. н. Как да се справим с тях. Повечето облечени с власт.

239

8791

преди 6 години

По-добре трима да ме съдят, отколкото шестима да ме носят.А когато става въпрос да се защити семейството, ако трябва и цялата махала ще пратя при Всевишния!