46

Анонимен

преди 6 години

Да така е..това ако се случи в друга бяла държава ще го считат за заплаха за националната сигурност ,нищо чудно и друго ерепе да се продаде тайно,мисля че държавата трябва да си върне всичко..а не да изпада ни чул ни видял,голям цирк,не знаех ме че в Пазарджик има толкова богати хора!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 6 години

въшлата Гинка ще участва в преговори за енергопреносната мрежа на четвърт България и нейната столица??????

44

Анонимен

преди 6 години

Гинчето не работи с оШфорки а с оФшорки , права е жената

43

Ток и жици

преди 6 години

Добре, де, защо всички журналисти пренебрегват факта, че ЧЕЗ се купува без банкови гаранции, а само с писма за комфорт? От тук нататък всичко е ясно. ЧЕЗ знае кой стой зад Гинчето и този някой може да гарантира финансиране и без банки. Толкова е логично, че ще ни изкара очите. Оранжевият плод реши да се подсигури като купи ЧЕЗ чрез Гинчето и никой нищо не може да направи.

42

Циник

преди 6 години

От днес за утре - стрина Гина получи финансиране ( от незнайни банки и благодетили) супер-сделка!Кака Гинка ще диктува на България - по какви цени - да и изкупят акциите!Кака Гинка с пазарджишкия паркинг ще върне парите на благодетелите , и ще стане една от най-богатите българки!Продават - купуват ... всичко за "ваша сметка" Няма по яка сделка от тази!

41

Анонимен

преди 6 години

Скръстили ръце като невинни девици! Да, девици са, но употребени!

40

gogo

преди 6 години

koeto shte predstoi?????? oshforki nema???

39

Анонимен

преди 6 години

Честит празник г-жо Върбалакова. И ако смятате да шикалкавите българската държавна мафия, спомнете си за Мишо Бирата.

38

gogo

преди 6 години

koeto shte predstoi??????

37

Анонимен

преди 6 години

Байбай другарю. ЧЕЗ е извън обхвата на БКП-БСП.

36

Анонимен

преди 6 години

браво

35

митьо гестапя

преди 6 години

Любен Гоцев от кръга 'монтерей' ли е бащицата на Боко, трактора, Сталинишко, Маргините и сие? Те честитиха ли му празника? Той с какво черпи - с бонбони или с парчета натриева основа?

34

Кьорсуфра

преди 6 години

Натъквам се напоредната цензура от страна на оперТура.Те са ,,СЪЕДИНИТЕЛИ,,В ТОВА КОЕТО ПИСАХ НЯМА НИЩО ТОВА Е ГОЛата истина.Коя е лелката от Пазарджик че. купува такова дружество.Това го може ама само ,,***,,,..и ,,Тиквун...

33

GINKA

преди 6 години

A AIDE CHEZTIT TRETI MART

32

Байбай

преди 6 години

Напротив ***, инженер съм по атомна енергетика и работя за швейцарски АЕЦ, затова се интересувам за електрото по начало, не че ми дреме кой ще ви одира по 10 кожи у вас.

31

Н.

преди 6 години

Най-смисленият коментар на сделката е онзи на Валери Симеонов от вчера. Всички освен червените другари са доволни и печелят! Който и да беше купил ЧЕЗ, българите щяхме да мрънкаме. Ако бяха чужденци, те щяха да са наши поробители, а енергетиката ни - зависима от чужди интереси. Ако бяха българи, то несъмнено - мутри, престъпници, с една дума Пеевски. Ако беше държавата - всички знаем, че тя е лош стопанин, а в държавните фирми само се краде.

30

Анонимен

преди 6 години

До Байбай 30Специално ти си си тук и си червен суджук, който има различни псевдоними и никой не ти вярва. Даже и да заминеш в Западна Европа ще чистиш тоалетните , защото си неграмотен като повечето от БКП-БСП.

29

Байбай

преди 6 години

нормалните и образовани Българи ни дреме на колта кой мафиотски клан е на власт в бегето, защото ние напуснахме отдавна.

28

Burzum

преди 6 години

Ковашки е ГЕРБ бе нали подкрепяше тиквата в предишния парламент....Ко са прайш...

27

Анонимен

преди 6 години

До до 11 14По добре Гинка от ГЕРБ от колкото Ковачки от БКП-БСП. Това голямо реване на другарите е празник и музика за ушите на нормалните и образовани Българи.