12

JJIvanov warning

преди 6 години

НАгли наркомани на власт чрез полицията принуждават милиони водачи да увреждат тежко и завинаги земята ни,Високо радио активни бели и сини скенери инсталирани на стотици милиони автомобили застрашават живота на Земята..Особенно тежки увреждания причиняват свето диодни скенери,ксенонови и халогенни инсталирани вместо доказано безвредни фарове.Има тестове за ликвидация на живота на земята т.н. край на Фанерозоя се зададе.Уврежданията са видими от космоса..

11

Анонимен

преди 6 години

Браво, веднага се записвам в университета Пърдю. Мисля, че ще покрия изпитът с отличен.

10

Анонимен

преди 6 години

В орбитата на земята е пълно с космически ***...излезли от строя сателити,части от ракети,фекалии и т.н....сега е Тесла ще слалумира между тях :)

9

Анонимен

преди 6 години

Тия Теслата станаха смешни от преди 2 седмици когато видях на сняг един атвомобил Тесла от тегло 2 тона на сняг да дърпа 43 тона тир.Сега и Марс заплюха. Що не кажете, че вие от Тесла и ще превземете Слънцето? Тоя наркоман кой го пусна в ефир се чудя?То бива да си правиш иддиотска реклама....

8

xy

преди 6 години

е друго щеше да е москвич, ама руснаците нямат парички.путинчо ще ги докара до фалит , както брежнев и дълго ще се чудят какво им се случва.

7

Илончо

преди 6 години

може да съм много богат и да имам милиарди, но смятам да си изхвърля стария автомобил в космоса и то по най-нехигиеничния начин, като типичен сополан. да му мисли, който го намери...

6

k9

преди 6 години

Толкова глупава статия не бях чел

5

е

преди 6 години

Е да, те от университета "ПЪРДЮ" ги разбират тия работи...

4

Анонимен

преди 6 години

146 години след рождението и 101 години след смъртта си полк. Борис Дрангов, една от легендите на Българската армия най-накрая получи право да има свой паметник в двора на Военната академия "Г.С. Раковски"

3

хаха

преди 6 години

Колата никога няма да падне на Марс. По план орбитата и е между слънцето и марс а орбитите могат да се пресметнат за почти безкраийно време напред. Чудили са се какво да пишат и са наредили букви една след друга :)

2

Анонимен

преди 6 години

глупости, пак някой иска внимание ... нали смятахте орбитата и видяхте че никога няма да удари марс :) ... или поне не в следващите няколко хиляди години, а до тогава 100 пъти ще сме отишли там и нacрали всичко :):)

1

123

преди 6 години

Най-много марсианците да хванат нашенски грип, но всичко е точно ! Марешки ще си отвори верига аптеки там !