198

Анонимен

преди 6 години

Българи и руснаци сме братя................България е напоена с руска кръв!!!

197

Анонимен

преди 6 години

Най - накрая един достоен президент - Румен Радев!!!За разлика от смешния Р.П.-Мистър Бийн!!!

196

льотчика президент

преди 6 години

Просто нормалните хора недоумяват, льотчика президент на България ли е, или на някоя съветска република ?

195

Timer

преди 6 години

Da jivee bilgaroruskata drujba. BG-CCCP. Mnogo birzo se zabravilo.

194

официант от соца

преди 6 години

чесно казано, мойте връзки с руссия са плътски!

193

сони

преди 6 години

Достойното е българският президент да каже: Съжаляваме, но не можем да поканим официални лица от Русия, защото тя в този исторически период /а и преди това/ е диктаторска страна, водеща войни срещу своите съседи и анексираща територия на суверенни държави. Същата страна води хибридна война/и дрънка ръждясало оружие/ срещу НАТО и ЕС,чийто лоялен член сме. Соро Раша, но не искаме да сме Троянското ви магаре в демократичните структури. Айде товаришчи ,бегайте УЛЕВО.Това трябваше да каже Президент

192

И да си

преди 6 години

спомни какво каза Путин, когато преди няколко години отиде в Турция на Ердоган:"Омеъзна ми от тези българи! Край на потока, ще строим турски поток!".А за българската страна УВЕДОМЯВАНЕ нямаше.Използува да ни унижи пред Турция( след това му свалиха самолета..) Дане говорим за глупостите, изприказвани пред македонския премиер- за кирилицата..Не подхожда на Президент( на Русия и не само) да бъде дребнав, да говори исторически неистини, за да заяждащ се , със змийско- отровен език... и какво печели

191

брей

преди 6 години

Много духовит този президент.Като сте толкова свързани я попитай руския си колега къде са Таврийските Българи.Защо преименуваха българите на Татари?Кажи му че стоят много нерешени въпроси между нас.Кога ще върнат Молдова на Румъния и как стои въпроса със Северна Добруджа?Македония, азбуката да изброяваме ли още?

190

Предозиране.

преди 6 години

Имаше предозиране на "вечната дружба' 45 години и бе естествен"отлива".Видяхме и озлоблението в изказвания от руска страна, че сме в ЕС.И неуместните "изливания на злъч".Важното е, че се придвижихме напред. И ЕС ни цени.

189

Анонимен

преди 6 години

советскии летчик

188

От дете на прехода

преди 6 години

Коментара ми не харесват само бивши комсомолци и отрядни председатели на които не им се отвори парашута след 89-та и още лелеят по угасналата си значимост! Всички сме прецакани ... някои другари изиграха всички нас! Смениха боята, но си остават старите ненавиждани, комсомолски и отрядни председатели :)

187

дете на прехода

преди 6 години

Детството ми премина в руска пропаганда, но дори тогава и в последствие през юношеските ми години, бях под влияние на американската мечта, американското кино и музика, американски кино актьори поп звезди ме вдъхновяваха.Съжалявам но, не съм съгласен с президента, аз не се възприемам за духовно свързан с Русия! Болшинството от хората израсли през 80-те и 90-те ще потвърдят. Все пак Слай, Чък, Арни и Ван Дам бяха пичове, за разлика от руснаците ... кой очаквате да обичаме сега ;) САЩ или Русия?!?

186

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев 100% руска ***

185

Анонимен

преди 6 години

Генерал Владимир Заимов е бил български генерал и съветски шпионин. Осъден и разстрелян!

184

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев 65% одобрение,а Цецкаа Ц - 9 %- така че мълчете герберски ***

183

Анонимен

преди 6 години

Радев по руски слугинаж за една година надмина и Гоцето за 2 мандата

182

Анонимен

преди 6 години

Рускините да върнат азбуката и православието, което сме им дали, да си измислят собствен език, както турците и да си приемат най-накрая вярата в Петолъчката, Ленин им е бог - мумията на червения площад

181

Анонимен

преди 6 години

Срам е е от тоя Радев ли е, Мрадев ли е, руски послушко и предател

180

do 176

преди 6 години

Така е, Радев отдавна изпростя, време е да си ходи

179

Мнение

преди 6 години

Прав е президента. Гордея се, че имаме президент, който изразява независимо от конюктурата мнение. Радвам се, че това, което казва се споделя от повечето българи.