19

Ром Бакарди

преди 6 години

Отлична новина ,ще трябва да помисля и Аз как да намаля разходите си електричество като останалите 30-40 % гражданини на Бълагрия .Вместо да се разберат с крадците на електричество (не е само едн етнос) ,те да плащат ,то ние честните законопослушни граждани ще трябва да покриваме крадците . Не става тъй ,ще мисля и аз да намаля разходите ,като всички абонати на ЧЕЗ.

18

Анонимен

преди 6 години

Аре оправиха на вече, ония цайсатия от кевара каза по твто вчера "няма страшно" хората да бъдат спокойни, повишението на цената на тока няма да е рязко, разбирай съсвсем плавно ще ни оправят!

17

Анонимен

преди 6 години

Хора, за пореден път ви крадат яко. Преди години продадоха остатъчни 33%от ЧЕЗ за под 60 млн. евро: "Държавата спечели 115 млн. лв. от продажбата на миноритарните си дялове в ЧЕЗ на фондовата борса, съобщиха от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол". Сега Горанов говори държавата да купи контролен пакет 51%, значи трябва да се платят 160 млн. Е по договорена цена!? Безобразие!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Започна се , боят настана , да му мисли суджука

15

анонимен

преди 6 години

над 10 процента ще е поскьпването 300 милиона от банка не се изплащат толковалесно борисов 2 пьти вече се обажда на милионера бабиш което е показателно

14

1

преди 6 години

Как пък изчислиха, като не се знае кой, кога и как ще купи ЧЕЗ???

13

Анонимен

преди 6 години

как пък веднъж не поевтиня тоя ток....поне с 1% .Гадовете са в парламента и в КЕВР.

12

11

преди 6 години

Заплатите същите....... така политика не се прави. Пак показват,че не разбират за какво са там!

11

Експерт

преди 6 години

Драги Сънародници,Ако все още вярвате на подлия, лъжлив гъзолизец -шеф на КЕВР , горчиво се лъжете!Той е просто кукла на конци ,незнаеща, не можеща,готова на всичко за заплатка от 10 бона и пенсийка.Ако сега ще вдигнат тока с 4 %, вярвайте , че до края на година ще бъде 10, а догодина 25%.Казвам го като енергетик и познаващ схемите в енергетиката.Ако не изметем тази *** от КЕВР и държавата, просто ще пукнем от студ, глад и мизерия.ИВАНОВ И ГРУПАТА ПЕНСИИ ОТ КЕВР -ВЪН *** !

10

Дядо130

преди 6 години

Тъй нареждат пъзела, че да ни ошушкат до последния джоб! Главанаци скоро като се събуди народа и ще има народен съд а тогава нито НАТО, нито ЕС, нито САЩ ще ни интересува какво мислят.

9

за какво говорим

преди 6 години

Премиерът на най бедната и корумпирана държава нарече хората гадове,затова че коментират корупцията,а господин Иванов от КЕВР какво мисли за корупцията и самият той корумпиран ли е въпреки заплатата му от 120 000лв!?

8

без име

преди 6 години

Тока ще поскъпне 4 процента пенсиите с 3,6 процента браво на нашите родни изедници изцедиа народа до последната капка пот мафиоти

7

Анонимен

преди 6 години

оставка на крадливото така нарено правителство

6

Иванов

преди 6 години

Сънародници, да изринем мафията и да накажем мафиотите! Долу крадците и измамниците от властта! Стига вече тези охранени ши пари са ни изсмуквали живота и са ни натискали в калта. Свобода или смърт!

5

Активист на БКП

преди 6 години

Оставка на некадърното и крадливо правителство на Борисов !!!

4

Суджук

преди 6 години

Оставката, Борисов! Че само да изринат пътищата и идваме с тоягите!

3

Анонимен

преди 6 години

Онзи плешлив дъртак вчера каза, цената няма да се вдига изобщо, било политическа спекулация. Още вчера се прокраднаха изявления, няма да се вдига рязко, а плавно. Днес излиза, само 4%??? Защо трябва да се вдига, стандарта вдига ли се, не! Докога ще търпим бе хора, това което ни докара Тиквара показва едно, наглостта и лакомията са му безгранични! Още ли ще живеем като животни, смачкани и бедни, подигравани по света заради този Банкенски ***???

2

Анонимен

преди 6 години

Поредният обир.....

1

Гошу

преди 6 години

Ех, Бокич, Бокич, а в началото толкова да ми харесваше. Викам си, айде стига толкова БСП само са ни дармачкали, да идва нещо ново. Пък то при теб файда нулева, като при тях. Пак всичко си поскъпва на точно определени дати, заплатите никакви ги няма, седят си каквито бяха отпреди 2 години, ама маслото тогава беше 2 лева, сега е 5