43

Анонимен

преди 6 години

от текста цитат - ,,Как Гинка ще прецени дали един трафопост трябва да бъде подменен, когато надали знае какво е трафопост", коментира той.''---------------------------------------Бе Винкелоглу! Тя Гинка няма да се занимава с трансформатора, тези, които са го сменяли до сега пак те ще го сменят! Какво се правиш, че не знаеш какъв е проблема ? А ти как си министър без да разбираш от министерстване. Даже и една бабчка от Анадола не можеш да изгониш като хората, а с Келер направо се оцапа!

42

Анонимен

преди 6 години

Тебе боби б има интерес да те клати!

41

Анонимен

преди 6 години

До 37Притеснявам се, че наистина няма да подадат оставки и ще увеличат цената на електричеството, а после логично по веригата да скочат цените на всички стоки и услуги драстично. Никой не мисли за народа.

40

ЛЪЖЦИ

преди 6 години

ДОСЕГА ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТИ НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ НИЩО ОТ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ПРОГРАМА И ОТ ОБЕЩАНИЯТА СИ

39

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си какъв патриотичен фестивал срещу корупцията щеше да е в студиата на телевизия Смрад, ако не бяха във властта?! А по Воленовата телевизия Калфа вече щяха да редят състава на народния съд!

38

Хамбурски

преди 6 години

Здраво клатене

37

Петко Р. Славейков

преди 6 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще

36

Анонимен

преди 6 години

Опузицията знаем какъв интерес има, но тя е безгласна буква! Властта ни интересува какъв интерес има, Симеонов! Да не би да е грижа за България и българите?

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Хммммм.....те нека вдигнат тока, па да видиш ВЪПРОСА ЗА ОСТАВКАТА ДАЛИ НЯМА ДА СТАНЕ НА ПЪРВО МЯСТО!!! Или тоя цветар си мисли, че може да си изтрие краката от нас и това все ще му се разминава????

34

Анонимен

преди 6 години

Тишина, тоалетни, ограда - с това ще запомним мандата на Симеонов....

33

Анонимен

преди 6 години

Тоя симеонов вече е по-противен и от добрев! А колкото до опозицията - НА НЕЯ ТОВА И Е РАБОТАТА, ДА БЪДЕ ОПОЗИЦИЯ И ДА ГЛЕДА КАК ДА ВИ ИЗМЕСТИ!!! Нали това искахте, "демокрация", "избори", "сменяемост".........на ви сега "власт"....идват за 4 години, нагушват се колкото могат и ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА НИКОГО И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ!!! А народа си търси "държавата".....а такива като нашия главен цветар ви казва, че НЯМА НИКАКВА ДЪРЖАВА, ИМА САМО ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Няма да подават оставки, за съжаление. Вчера Борисов го заяви по всички медии....

31

Анонимен

преди 6 години

Дойде времето да бъдете наказани по най жестокия начин. Да лапате пишоциии у карцера, да не мислите че ще ви се размине този път няма, в Румъния има 700 управляващи в затвора тук в България нула, много си повярвахте ама сега ще ви се ебееее милото майчето.

30

Анонимен

преди 6 години

Шшшшттттт, тихо! Акция тишина докато властта се клати. :)))

29

Анонимен

преди 6 години

Ако можхеме да си избираме доставчик на ток, както доставчик на мобилни услуги, тоя гаф нямаше да стане.По тази причина не можете да ме убедите, че властта няма пръст в сделката.И че не можете да я контролирате.Вие контролирате целата държава та това ли не можете да контролирате.

28

бай х

преди 6 години

Шкембе войвода плаща на Винкел войвода за наем за нощувка на граничните х 70лв/ на вечер в хотелите му ... на другите избори няма да видят парламенто

27

Анонимен

преди 6 години

След подмазването и целуването на ръка на Караянчева, трябва и цветя да поднесете, Симеонов. Флиртът ви е документиран със снимка и запис, а забравихте, че тя е омъжена. Покана за кафе и вечеря ще отправите ли към дамата от парламента? :)

26

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА!!!Айде ходете си вече , стига сте осирали хубавата ни Държава която достатачно е страдала от Византия насам

25

Тато из Правец

преди 6 години

Обаче ясно ,че падне ли този кабинет,Валери Симеонов Балевски ще гледа Парламента през крив макарон !!! Нали обеща на пенсионерите 300 лева пенсия ,бе лъжльо?

24

Анонимен

преди 6 години

Вие ли сте властта бе клоуни ако сте власт защо чехите си правят какото си искат не сте власт, а сте лукови глави и крадци.