4

Анонимен

преди 6 години

Трамваите закъсняват с по 20мин., но Столична Община ни призовава да ползваме градския транспорт.. Трябваше сутринта да ходя 20мин в преспи и киша, за да стигна до "Метрото - Слънце". Пак, добре, че го има, че иначе не ми се мисли..

3

Анонимен

преди 6 години

От Столична община не гледат ли прогнозата за времето? За мен остава пълна мистерия как всеки път се изненадват от сняг все едно живеем в Конго.

2

Анонимен

преди 6 години

E, това ме развесели. Значи, призовават столичани да не използват автомобилите си, а градският транспорт. Добре, звучи разумно и в следващия момент се описава как градският транспорт не се движи на места, закъснения от по 40 мин...автобусите не стигат до крайната си спирака, защото не могат (но си си платил пълната стойност на билета - само да отбележа). Е, сега - как да ползвам градския транспорт. Дори и да искам..не мога. Просто ....това е положението :)

1

Анонимен

преди 6 години

друго си е да откраднеш всичките пари за зимно поддържане, понеже нямаше никакъв сняг през зимата и да пищиш сега като веднъж заваля за цяла зима шофьорите да не пътуват и всички да си стоят по домовете!!! окрадоха държавата и сега я изкупуват, #КОЙ му кеф БТ, #КОЙ му кеф ЧЕЗ!!! Спите, не останаха българи на територията!!!