19

1

преди 6 години

Представете си тези щом се "забавляват" в Ивайловград, как живеят в гръцките села!

18

Анонимен

преди 6 години

Еееехх колко е хубаво в България а аз мизерствам в Англия. Кога ли ще ми дадат виза за България държавата на големите възможности. :D

17

шматка

преди 6 години

Още едни идеалисти които си мислят че в съвременния свят има място за села.Младите бягат от село заради липса на възможност за реализация.Гърчуля не ви е виновно правителството а цивилизацията.

16

Анонимен

преди 6 години

Абе не е така както пишете, не живеят добре гърците. Нали бях там лятото, колите им са по-стари от нашите, най-хубавите коли които видях бяха с българска регистрация. Къщите наистина са им измазани, ама не знаех че това е показател за просперитет, а и те са измазани във времената когато им беше широко около врата. Още са с дървени стълбове за електричество край пътя.

15

Анонимен

преди 6 години

Путин е абсолютен лидер.

14

1

преди 6 години

Няма лошо, като си плащат нека си купуват !!!Така ще върви търговията в региона :)

13

Anonimen

преди 6 години

Нашите крадливи политици докога ще пренебрегват хората от провинциалните райони ,от сутрин до вечер новини са само за София ,София не е България ,нямам нищо против идващите да си харчат парите у нас ,но не да слушам как събират хора за портокали ,памук ,защото там византиецо не иска да работи такава работа ,а българите понеже нямат друга алтернатива ,и това ако не е унижение и всичко това заради некадърните и крадливи политици

12

Анонимен

преди 6 години

Ай, стига бе !. Къде това ? Аз сигурно живея в парален свят , защото Гърция е до мен и няма разрушени къщи , а двуетажни бели накипрени с цветя и железни приказни огради .Разрухата е тук в бг .

11

Хех

преди 6 години

Живеят в страшна криза и пак им е много по-евтино в България. Ожалих ви бе, ей! Византийската наглост и нарцисизъм нямат граници.

10

това са наши хора

преди 6 години

Много ог тези хора просто са си Българи които са били принудени през 1926 г да се пишат Гърци за да оцелеят. Сега идват на оглед как е в родината. Страх ги е още защото като се върнат не знаят как могат да се обърнат нещата.Но все повече им е ясно че Гърция не може да им предложи нищо.

9

Бай Герги

преди 6 години

До Един от СеверозападаВие от Северозапада също като сърбите клечите пред Русия, а преди това на Съветския съюз. Даже Септемврийско въстание вдигахте навремето по нареждане на Съветските си другарЕ. При това положение, би трябвало, всичко да ви е наред. Екстра си живеете, при положение, че все към комунизма и към Русия ви влече.

8

Анонимен

преди 6 години

Като го слушам тоя Петрос да говори за техните села,имам чувството че говори за нашите села.Същата история,София,Варна,Бургас,Банско и още две три по малко градчета.Останалото,руини.Поне гръцките пенсионери,като си вземат пенсийката,могат да дойдат и да си угодят на душичките веднъж месечно.А Българският пенсионер къде да иде на по-евтинко,КЪДЕ ?

7

game1

преди 6 години

Дори и грък да говори така, честно казано ме натъжава. Просто защото и при нас е същото... друг е въпроса колко са гърци или по-скоро погърчени, но както казах това е друг въпрос !

6

Истина

преди 6 години

тези които ходят в Ивайловград 80% са си Българи, какво ми се гърчеят... долу до бяло море са били хора които преди повече от век са се считали за Българи и само нещастните обстоятелства са накарали 50% от тях да се върнат в България след 2рата световна, останалите са останали и станали гърци....

5

Един от Северозапада

преди 6 години

А в бедния Северозапад, с ниските заплати, от време на време отскачаме до Сърбия....25 евро на човек нощувка + вечеря с програма в ресторанта на хотела. Порциите -огромни и от истинско месо. Езика-разбираем. Обслужването-на ниво. През уикендите в хотел в Зайчер например, трудно ще се намери свободно място...Но, сърбите воюваха, с Русия са, а и не са членка на Ес. Според мен-да не бързат въобще, иначе ще последват нашия път и този на Гърция.

4

СатаНАТО

преди 6 години

Тези там са гърци, българите са изселени и са заселили бедняци от островите.

3

Анонимен

преди 6 години

Така е от време оно...хората бягат към по-хубаво, по-платено, търсят по-добър живот. Даже нашите предци са дошли от друго място тук( предполагаме от изток). Нашите млади обаче искат всичко сега и веднага и бягат на северозапад - 2-3000км. И тук ще се напълни с араби, африканци и т.н. като на запад....и те така...

2

Добруджанец

преди 6 години

Ходих наскоро до Сандански, истина е в петък вечер се чува навсякъде гръцка реч по улиците. Втори език е гръцкия. Бедни гърци пазаруват от магазините ни. В Петрич в мебелен магазин на известна верига продавачката обслужваше млафо гръцко семейство на гръцки език.

1

Анонимен

преди 6 години

Вие сте си българи и никога гръцката държава не е гледала на вас като на гърци, а само като на територия.