281

Анонимен

преди 6 години

Това не е усмивка, а хилене. Хиленето е усмивката на ДЯВОЛА!

280

ТОЯ СРАМ НЯМА

преди 6 години

ТИКВАТА СЕ ШЕГУВА В ТИПИЧНИЯ СИ НАГЪЛ МУТРЕНСКИ СТИЛ. НО НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН.ЩО НЕ ОДЪРЖАВИЛ И БАНКИТЕ И ПОДОПЕЧНАТА МУ НОВАТВ.АМИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ,БЕ ГЛУПА КО. ЗА БАНКАТА СИ МАЙ СЕ ПРИТЕСНЯВА, ТАЗИ, НА КОЯТО СОБСТВЕНИЧКА УЖ Е ЦВЕТЕЛИНА МУ, А ВСЪЩНОСТ Е ТОЙ. МУТРАТА СЕ КРИЕ ВСЕ ПОД НЕЧИЯ ПОЛА. БСП МУ ЗАВИЖДАЛИ, ЧЕ ГО КАНЯТ В ЕВРОПА. ВИДЯХМЕ КАК ДОРИ ПИЯНДЕТО ЮНКЕР ГО ПЛЕСНА ПО ТИКВАТА. А ТОВА Е СРАМ ЗА НАЦИЯТА -ПРЕМИЕРЪТ Е ЕВРОПЕЙСКИЯ ***.ТА Е САМО ЗА ЗАВИЖДАНЕ.АЙДЕ, МАНИ СЕ БОКОО

279

ПРОДАДЕНИ

преди 6 години

Утре някой ще дойде и ще купи БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА ЦЕЛЕНИЧКА барабар със премиер и правителство и всички ще се оглеждат като тримата ***!Ще се почесват по голите глави и големи носове и ще викат"ами сега" а народа ще вика УРА!

278

нда

преди 6 години

*** споко... бай Кольо Пайтаков(таткото) е активист на БСП-то...то кинтите няма да отидат при кой нетребе....

277

Анонимен

преди 6 години

изЧЕЗнете най - накрая, че българският народ да си отдъхне...

276

Анонимен

преди 6 години

Изглежда за ромите освен пари и кебапчета по време на избори, ще има и безплатен ток. Е, накрая ние пак ще трябва да им платим сметките....

275

Анонимен

преди 6 години

За Герб специално гласуват само техните си гербаджии и тези, които са на хранилка при тях. Всички останали гласове са или купени, или фалшифицирани. В избирателните секции стават доста странни неща, меко казано....

274

Лелеле

преди 6 години

Лелеле какъв убавец е Бойко на снимката..Да го целунеш бре.

273

Анонимен

преди 6 години

Политиците бизнесмени не носят наказателна отговорност. Те носят само политическа отговорност. Достатъчно е народът да ги избира. И този народ очевидно ги харесва. И ги избира. Пак. И пак! Утре да има избори - пак същите ще избере!Всуе се хабите. Хабите свободното си време. Клавиатурите, компютрите. И електричество...Молитвата или мотиката?!

272

Анонимен

преди 6 години

Превърнаха държавата за 28 години в частни фирми, а хората - в роби....

271

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме! Който не е разбрал, да е разбрал- българската национална сигурност е шега! Животът на 2 милиона български граждани е шега!Държавата е нищо. Регулаторът е всичко!Това не е шега. Това е виц.

270

Анонимен

преди 6 години

А прокуратура има ли или тя не обвинява никога политици и " бизнесмени "?

269

Анонимен

преди 6 години

Водите ни, включително и минералните вече също са на техни хора и то отдавна, морето, планинските курорти, златото също. И за тях получават дивиденти, но по тези теми не се говори. Герб се целиха и в шистовия газ, но след като хората се вдигнаха на протести се отложиха нещата.

268

кой не скача е черве

преди 6 години

Другаря Костов разпродаде половин България за толкова, за колкото чехите продадоха 1/3 от електроразпределително дружество.Построено от лошите комунисти.Ама нали за това скачахте по площадите да разрушите комунизма.Е, след като разрушихте индустрията, селското стопанство, армията, социалната и здравната система, образованието и правосъдието, стигнахме до там да разрушим и системите за енерго и водо снабдяване. Тогава вече ще настъпи истинска демокрация, с наличие на безплатни банани за вас.

267

Анонимен

преди 6 години

До пущиняк 297Преъидентска република???Ти луд ли си??Ако си мислиш че хората на Прасчо, Тиквата и Доган няма да ви "врътнат" пак значи си мнооого наивен.

266

weekend-free

преди 6 години

необходим е малък отдих за хората, поне в стъбота и неделя на тези политици и то измислени да не им се дава думата по сайтове, иначе тук от седем материала, пет са за любимия ни вожд и мъдрите му мисли и така е всеки ден повече от 10 години

265

УМЕН

преди 6 години

Тоя ГЛАВАНАК още като заграби властта през 2009 разпродадох всичко и ЗАКРИВАЙ.От тогава за бизнес в България не съм и помислял.

264

Анонимен

преди 6 години

Горе се смеят, прехвърлят милиони и милиарди по сметки в страната и чужбина, а долу - народът брои стотинки за хляб и плаче...

263

пущиняк

преди 6 години

Направо да почваме подписка за референдум за президентска република! То бива, бива наглост, ама то това тяхното е извън пътя!

262

Анонимен

преди 6 години

По тази логика да очакваме тогава и Цветанов да продаде шестте си апартамента, да си намери подходяща банка, и с парите да си купи половината България. Вече нищо лошо не ме учудва, щом е свързано с Герб.