45

popa ot razgrad

преди 6 години

трагичен живот...

44

Минизтер на Колтурат

преди 6 години

Благодариме на тази дето таковата ни даде тия пари за нови коледни февруарски бонуси. Да не се претеснява, ще ги делнем, нито лев няма да остане неусвоен.

43

Анонимен

преди 6 години

не мисля,че парите дарени на институция ще свършат някаква реална работа,жалко,че жената не е имала конкретно на кои хора да ги дари

42

Анонимен

преди 6 години

Хубав жест! За съжаление ще откраднат парите, необходими за издръжка на националната художествена галерия и ще ги компенсират с парите от дарението. По този начин тези пари ще попаднат в нечии джобове. Тъжна история е държавата, наречена България, но тази жена не го е знаела.

41

Контратеза!!!

преди 6 години

Ха ха ха!Да дариш за изкуство е реален повод за ВЪЗХИЩЕНИЕ,бре! Ала да избягаш преди 68 години от ЧУДОВИЩНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ад и накрая да оставиш цели два милиона във сегашния ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ ад е проява на тотална ЗАБЛУДА и дори БЕЗУМИЕ,бре!Иначе за нещастниците дето не са прочели-жената е имала син бре!Демек си е имала наследник,но той е загинал при автомобилна катастрофа през 1997 г,бре!пп-За тези смешници дето се радват че имат деца тук-ха ха ха!И още нещо-КОЙТО ДАВА ЖИВОТ-ДАВА И СМЪРТ!!

40

Приоритети

преди 6 години

Дари 1 млн. на държавата от която си избягал и някой ще се рови по масивите на Австралия за да издири всичко което си правил преди 68 години с всичките му детайли, купи фирмата която снабдява половината държава с електроенергия и всичко е "търговска тайна". Честито на всички които са взели решението на госпожата отпреди 68 години, мир на душата и.

39

sopolev

преди 6 години

4000 лева, алу тва пари ли са бе. утре ще те събори болест и твойте 800 лв осигуровки си ги.... ама. на бай *** най силното му качество е, като изкара 3 лв. да се покаже, колко велик е. За тва жената ви дразни

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Твоя син да се маха от МОЯТ град и да си ходи на село от където се е домъкнал.

37

Анонимен

преди 6 години

Върба-мърба, изгоря с кинтите.Месните хайдуци пак захлебиха ЯКО.Честито!

36

sopolev

преди 6 години

голямо дискутиране, ами откажете ги тези пари, австралия и е дала повече от комунисическата ко чи на. предатели и изменици, леле. виж ни олимпийците и за изменици не ми говори, бе пръ дльо. аз държавна пара не харча, не у митник, и паспорта си върнах и детето ми няма да се занимава с такива гре здеи. по *** хте се да крадете, корумпирани из ро ди. само назад, назад , назад. царя им пречел, после комунистите им пречели, после демократите им пречели. Нещастници, кривата ракета и т.н.

35

До тракиеца

преди 6 години

Който разчита само на пенсия е меко казано неразумен.

34

Тракиец

преди 6 години

До Анон ***, ние защо блъскахме 40 години за да ме хранят деца ми ? Малко ли пращат ? Виж статистиката ! А ние като работехме не хранехме ли бащите ви и дядовците ви ?

33

До 40

преди 6 години

И какво като твоят син взима 4000 лева заплата? Моята нетна заплата пък е малко под 5000 лева. Тук ли е мястото да ги плещиш тия работи? За другите коментари просто оставам безмълвен...

32

хора

преди 6 години

Кой бяга!? Който е извършил нещо нередно ...... И какво е направил .... Няма деца, внуци .... Това е най-голямото и скъпо дарение - ДЕЦАТА! Нещастници ... Съвест не се купува с пари, нито с много пари ......

31

до 40

преди 6 години

Ей *** я се запознай как действа осигурителната система. Сина ти в момента плаща за да може той да взема някога, а на хората в чужбина родителите са си плащали навремето.

30

българина

преди 6 години

типична емигрантска съдба, отиват уж за по хубаво а накрая няма наследници.... българи стойте си тук и да натискаме тукашните управници да си свършат работата. най лесно е да се избяга на пръв поглед, но палачинката се обръща, до 10 г от запад ще бягат насам по много причини, деморафски, етнически , сигурност и климат

29

ПУРКО

преди 6 години

ТАКА ЖИВЕЯТ ХОРАТА В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ.МИР НА ДУШАТА НА ЕДНА ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА.ДАНО НЕ И ОГРАБЯТ ПАРИТЕ ТИЯ ОТ КОИТО Е ИЗБЯГАЛА...........

28

Анонимен

преди 6 години

По всичко личи че са били начетени и бащата и синът. Те са спестили тези милиони а пък синът й има непотърсени пари в банки. Тя сигурно си е стояла вкъщи и си е гледала къщната работа. Щом е завещала тези милиони за българия значи е имала някаква връзка с тези на които им ги е завещала. Няма как да знае адрес беза да познава никого. От 50-та година не е в България. Не се споменава нищо за внуци и снаха. Бог да ги прости много млади са си отишли и бащата и синът. Бог да я прости и нея.

27

Анонимен

преди 6 години

Маргарита, Върба, Цанева, Занев... Дарила 2 мен на корумпираните Суджуци.Сори, ама според мен си е пълна откачалка.

26

Жалка картинка

преди 6 години

Една добра жена дарява много на държавата и и изнамират всички детайли от живота и най важното е че си е сменила името преди 60 години.