119

Анонимен

преди 6 години

А бе тоя управляващия Суджук хвърля пари наляво и надясно, за три мандата открадна десетки милиарди, толкова ли не може да извади 300 милиона да купи ЧЕЗ и да го подари на българите.

118

Анонимен

преди 6 години

На тая всичките и пари са от еврофондовере, т. е. поставено лице, не знам каква е играта, но става дума за стратегически отрасъл, от който зависи дори и националната сигурност, и да не се знае точно кой е собственика и как тихомълком са станали нещата.

117

Анонимен

преди 6 години

Обществото ни трябва да притисне държавата да откупи дяловете. Масови стачки на пилоти, национален транспорт и учители - Така се прави!!!

116

Анонимен

преди 6 години

И Америка е тръгнала от престъпници и мръсотия, но вижте за какъв бизнес става въпрос. В България всичко потъва, не се плащат нормални заплати редовно, хората се изнервят и събират багажа. Всичко има, но проблемът е потенциалът на собствениците на фирмите, защото не гледат да правят дълготраен бизнес а се гледа на далаверата на момента.

115

до 122-ри

преди 6 години

Къде в Дианабад рита мачлета тая тиква куха ? Ако е в "клетката" за БМБ , направо го хващате на тясно между мрежите 10 - 15 квартални хлапета на бой и ритници в кратуната и после го хвърляте в ловния парк или го мятате в рекичката зад дианата пускаме слух , че горския го е самоубил и приключваме случая.

114

Пешо

преди 6 години

ДАНС ще проверяват сделката. Обаче ДАНС са на хранилката на Пеевски. Така че проверката ще покаже че всичко е наред.

113

Анонимен

преди 6 години

Боко осъзнай се виж кво става, суджук вижда ти се края и боя по гърба, народа ще те натисне когато доидеш да играеш мач в Дианабад а вместо да работиш за народа, той всеки ден през работно време идва да си рита нашия щото в държавата всичко цъфти, там ще бъдеш наказан в Дианабад на стадиончето, та така народе на суджук въобще не му пука за вас, всеки ден от години идва да си играе мач вместо да работи в парламента ***. Няма такъв управляващ хич да не му дреме кво става в парламента.

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Не 240 а САМО един ви прави на маймуни!Бибитко от банкя се казва.Но сами сте си виновни!!!Вие си го избрахте и сега ще му сърбате попарата.

111

СИК и ВИС

преди 6 години

СЪПРУГЪТ НА НОВАТА СОБСТВЕНИЧКА НА ЧЕЗ-БЪЛГАРИЯ ГИНКА ВЪРБАКОВА СЛАВЧО ВЪРБАКОВ, СЕ ОКАЗА ЧОВЕК НА СИК. Навремето същия въртял общи фирми със знакови фигури от криминалната групировка. Това разкри енергийният експерт Еленко Божков, бивш шеф на ДКЕВР. СЛАВЧО И СЪПРУГАТА МУ ГИНКА ВЪРБАКОВИ ОТ ПАЗАРДЖИК ПЪК ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ СА В БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ С ЕНЕРГИЙНАТА МИНИСТЪРКА В ОСТАВКА ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА. Това призна самата тя, след като доброволно се отказа от министерския си пост заради скандалната с

110

Анонимен

преди 6 години

Кой управлява България от 10 години? Пак ли ще се правят на паднали от Луната и пак ли Орешарски ще им е виновен? Изтърва се номера.

109

Анонимен

преди 6 години

Алеллей 240 души ни прават на маймуни 28 година вече, а ние сме милиони до кога ще ги търпим суджуци, дебелаци, и всякакви зверове кога ще излезем 1 000 000 души и ние да командваме, да ги закачим тия 240 души на един голям балон с хелий и да ги направим космонавти че вече те взеха да се подиграват с народа по най бруталния начин.

108

Анонимен

преди 6 години

Поредната герберастки Калинка.Тази Гинка, която никой не я е виждал е обикновен бушон. Истинските собственици са Цветелина, Прасилян и нищо незнаещият им шеф.

107

Киро

преди 6 години

Тази фирма е мюре на Пеевски. Пеевски е купил ЧЕЗ и коня пред Народното събрание.

106

Анонимен

преди 6 години

Не знам шиши ли е миши ли е ама за декември и януари имам 1000 лв ток, в Германия толкова много зелена енергия са направили че тока им е без пари, а тук мутрите и мафията дере кожи а простия народ си мълчи ли мълчи. Излизай народе като румънци, гърци а не като нас мишки, исарат полиция и се уакате проста и прости до кога ще търпите да ви мачкат 29 години издръжливо племе сте да ви кажа.

105

42

преди 6 години

До 112Да те светна, че национализация по важни държавни причини, включително бедствия, война и др. не се ОСРЕБРЯВА.

104

Кой

преди 6 години

Коя е банката ?Как коя ? Ами Руската външнотърговска банка разбира се.Банката хранилка на Шиши !

103

Анонимен

преди 6 години

Айде сега национализация на цялата енергетика./Национализация, драги, значи държавата да ЗАКУПИ компанията.А не да я заграби, както се прави в ***.

102

Анонимен

преди 6 години

Ами много ясно,че ще има нова калкулация на тока,лихвата по този кредит нали трябва да се плаща....това интервю прилича на прочетен памфлет...ние и нашият екип...кои сме ние тогава? КОЙ?

101

националист

преди 6 години

Айде сега национализация на цялата енергетика. Все пак това е стратегически ресурс и трябва да се върне единното управление от страна на държавата. Ако още има такава.

100

електрон

преди 6 години

Ако намалят цената на тока като цяло, ще призная добро управление. Всичко друго мирише якооо....