581

Анонимен

преди 6 години

До дядомразВън на американците от Балканския полуостров! Те са иззроди!

580

Анонимен

преди 6 години

До и дветеИзродите, употребили ядрено оръжие в световната история са едни единствени. Това е САЩ!

579

Стига ни!

преди 6 години

До МарковЯнките ни унищожиха за 25 години без да ни освобождават.

578

Анонимен

преди 6 години

Пропагандна статия с цел влияние над мисълта на хората, които разсъждават обективно! Нищо друго....

577

Щерю

преди 6 години

Храбра поробителка...

576

Марков

преди 6 години

Най голямата грешка която са допуснали е че са ни освобождавали Двапати. Трябвало е ЯНКИТЕ да го СТОРЯТ.

575

и двете

преди 6 години

Армията е сбор от много войници. Сред тях има много хора , които са вярвали, че се бият в името на доброто , били са достойни хора , държали са се като хора с военопленици, граждани на други държави, били са гладни но се са издевателствали...имало е много такива , имало е и от другите. Има го във всяка армия. САЩ го показаха в Япония при окупирането . Въпросът не е в обикновените войници и офицери от армията на СССР. Въпросът е в чудовищата издавали заповеди от залите на Кремъл.

574

Един от Северозапада

преди 6 години

Истината както винаги е по средата, и е казана под сурдинка от самата германка"безгранична омраза към германците, които бяха причинили толкова много страдания на руския народ". А вие какво очаквате? Ако някой дойде, разруши къщата ви, убие баща ти и брат ти и изнасили *** и сестра ти, превърне ги в роби и се отнася с тях като с животни, как бихте реагирали ако се окажете един ден победители и с оръжие на тяхна земя? А за партенките-нашата Армия повече от 100 години ги е носила, и какво?

573

Анонимен

преди 6 години

За нас българите, Русия е нашето нещастие.

572

дядомраз

преди 6 години

Живях 20 г. в социализма и никога не съм виждал "окупационен" съветски войник,танк или самолет.Служил съм в казармата в бойно поделение при това.Само веднъж на едни стрелби дойде руски генерал и подари ръчен часовник на един наш картечар,за отлични стрелби.Сега редовно виждам американски бойни машини по пътищата и кораби по пристанищата.И база им подарихме ,полигонът на 3-та армия в Ново село.Тези хора са ни братя по кръв,те са ни освободили и помагали много повече,отколкото да са ни ощетили.

571

свобода

преди 6 години

миризливия казашки ботуш слава богу вече е наритан от всички държави където е мачкал

570

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ НИ ПЪРВО НИ ОСВОБОДИ, ПОСЛЕ НИ ПОРОБИ.ЗАПАДЪТ ПЪРВО НИ ПОРОБИ, А ОСВОБОЖДЕНИЕТО - СЛЕД ПЕТ ВЕКА.

569

Анонимен

преди 6 години

Руснаците се изтеглиха от Германия, ама там останаха 292 американски бази.(Така че Германия си остава една окупирана държава.

568

Анонимен

преди 6 години

ДО МИ ТАКА ЕЕ, сега американските танкове и самолети са тук.И ползват четири бази безплатно.

567

Анонимен

преди 6 години

Червената съветска армия е брутален и кървав поробител на България!

566

Анонимен_777

преди 6 години

Общият брой на войниците, на запад от Минск, през 45-та е бил около 6.5 милиона...!Смята се че преди чистката на малоумният--->сталин, червената армия е била най-мощната в света, с оглед на брой тежки-танкове и тактиката 'битка в дълбочина' ( основоположна за блитзкрийг-а през 30-те..)Танкът КВ-2 е бил с най-мощно въоръж. и броня в света по време на 'барбароса' но разреждането му из огромният фронт, липсата на възд. подкрепа и мн. др. фактори са предрешили губата му през 41-ва...

565

Анонимен

преди 6 години

DW какво ще напише за Вермахта? Колко хора избиха когато нападнаха СССР?Каква роля бяха отредили на славяните в покорените земи, да им подскажа - на роби.Какво може да очакват от Червената армия, в която всеки един е загубил близък, убит, изгорен, обесен и какво ли още не от германците?Или пак Русия е виновна и е нападнала Германия през ВВС, но поне Путин в това не може да го обвините.

564

Анонимен

преди 6 години

Руския червен империализъм надминава всички други освен по простотия, а и по лакомия да заграбва все повече и повече чужда територия! Дори и след 100 г. целта им е пак същата - да заграбят целия свят! Добре, че е чичо Сам да ги бие от време на време през ръцете и да им подава черната пура за да ги поуспокои малко!

563

Кръстьо

преди 6 години

До АнонименИма съществена разлика между едната и другата армия, даже и поради това че през 1878 година е била руската армия, а през 1944 година е била съветската армия.

562

Анонимен

преди 6 години

Руската армия една от най-мощните в света. През 1878 са освободили родината ни -България. През 1945 са освободили Европа от нацизма.