9

Анонимен

преди 6 години

До 7 Никой не ги мачка,а Сърбия ако иска тотално да приключи този въпрос,да вземе да преотстъпи 1000кв.км на България за период10-15г.Още на втората година хората ще зареват ,да бъдат върнат обратно на Сърбия!

8

Анонимен

преди 6 години

Тинтири минтири:някакъв сръбски закон за малцинствата, дето никой няма да го спазва - нали е ясно, че е правен заради косоварите, а не заради насщели да осигурят достъп на нашето малцинство до медииНищо от изписаното няма да стане. Ще продължат да асимилират българите и да ги мачкат както правиха това през последния век. Ние се държим като просяци, а трябва да искаме това което ни се полага.

7

Анонимен

преди 6 години

кой пък мачкал българите в Сърбия ...айде стига *** пропаганда само защото Сърбия има характер и не се огъзва на разни *** Американци които между впрочем само преди има няма 17 години мачкаха нечовешки всички хора в Сърбия и българи каквото живо имаше там е видяло голям зор само и само да се настани американското влияние там и да работи американо еврейската интрига и големия наивен блян за евросъюз ...сега същия този евросъюз се разпада и ставаме още по-жалки

6

Анонимен

преди 6 години

Защо мачкат Българите в Сърбия? Да питам тука рускопоклониците. Нали уж братя православни тинтири-минтири.

5

Анонимен

преди 6 години

А сръбското малцинство в България? Ще го признаваме ли или...

4

Анонимен

преди 6 години

Сърбия да си ходи при Путин! Никакъв ЕС докато не оправят положението на нашите хора!

3

Анонимен

преди 6 години

две марионетки набиват крак в чест на деня на армията на окупаторите

2

Анонимен

преди 6 години

Част от Западните покрайнини са в БЮРМ - Струмишко. На кого са дадени западните покрайнини - на Сърбия, на Македония или на Югославия, която се разпадна. Западните покрайнини също би трябвало да не са част от днешните Сърбия и Македония.

1

агент цоло

преди 6 години

резидента е получил инструкции от перо.върлината