97

Анонимен

преди 6 години

И *** да си плати откраднатите милиони и БМБ-откраднатите милиарди.Размерът няма значение.Щом си помислил да посегнеш на чуждото-анатема!!Дечицата в щатите,къщички за милиони,бугати за богати...ай сиктер.Ако господ не ги разкара от властта до една година,ставам мюсли!

96

Анонимен

преди 6 години

др.КУРнелио вие 17г.,особено ти кво правихте,но има господ рано или късно всеки ще си плати за кражбите да знаеш,вие най-много откраднахте

95

Анонимен

преди 6 години

оградата е направена от пеевски, кой не разбра :)

94

Анонимен

преди 6 години

В Бг не бива да се плащат нито данъци, нито осигуровки! Ако ти се наложи лекар, плащаш си кеш и получаваш екселент сървис! Парите в пачки и яко лихви за пенсия!

93

Анонимен

преди 6 години

Наближава 2020г-без европари и мисълта за кражба трескаво работи.Днес увеличаваме водата,утре правим "ремонт" на София за 28 милиона,вдруги деун измисляме,че цената на земята под блоковете трябва да се плати на общината и вдигат данъците/освен билетчето/.Защото иначи-чси и чао,жилище...Абе,изобретатели!!

92

Анонимен

преди 6 години

Те така се правят, че след това цял живот нашта фирма да ги поддържа и скубе пари! Ония камери за наблюдение и те сигурно са така!

91

Анонимен

преди 6 години

По новините изтече ценна информация, че в дома на Легиона от Орешник не открили никакъв взрив, а още по лошо - открили ,,фашистка литература''! Бе тея полицаи не разбраха ли, че вчера фашисткия парламент напълно реабилитира фашизма и не дава думица да се издума срещу му!

90

...

преди 6 години

Значи ете тая "ограда" дето е гледате в момента на снимката и дето се съмнявам, че може да задържи и стадо овце, та тя струва по 1000 и нагоре лв. на метър при това без ДДС! Та сега питанката ми е понеже сега таз "ограда" е от никъде до никъде, та колко още трилиона лева ше ни струва поне да я завършим! Щото инак се видя, че тя за месец два и се амортизира и сама си пада! Та поне кажете колко ше струва да я довършим после е ясно, че подръжката ше е на двойна цена!

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Боже факти да искаме! Тресем се от такива като на Крайдунавското без да се спрем! Не факти а прокуратура ни липсват! След това присъди - нищожни ако въобще бъде повдигнато някакво дело след бавене, бавене...... Липсва ДЪРЖАВА!

88

Дзивко

преди 6 години

Абе тук има някакъв мозък дето все пише за президента,не знам тва какво общо има с темата за оградата или за това му е платено, иначе е много плитък и едно си знае.Като е толко ербап поне един ник да сложи

87

Дядо130

преди 6 години

1 трилион лева изнасят от Челопеч злато на година!

86

Анонимен

преди 6 години

За да си Бг президент е достатъчно да си неук

85

АНТИ

преди 6 години

до 87Ами то краденото е на морските ни курорти.Най-вече на Сл.(бетонен) бряг.Там другарите си построиха комунизма.

84

Анонимен

преди 6 години

До 86 Понеже говорите за кражби ...А това се показва с факти. Не с празни приказки. Когато нямате факти ..."кво общо има" . Ами има ..50 годни крадене на народни пари и сега искате да сме , като Швейцария . Ама там не е имало гениален ум Бай Тошо - пълния проводник.

83

ognyanz

преди 6 години

До 81: Това пък каква връзка има с оградата с Турция? По това време там поне имаше кльон и гранични войски.

82

Анонимен

преди 6 години

България финансови щети носят изключително зле обслужваните или изцяло необслужвани валутни кредити за страни като Куба, Виетнам, Афганистан, Сирия, Сомалия, Мозамбик, Танзания, Ангола и Йемен. Една от редките компенсации за България, след ненаказаното за Живков и свитата му безумно наливане на народни пари в Третия свят, се случва през 2007-***, когато - с помощта на международната коалиция, свалила режима на Саддам Хюсеин - България успява да си върне 360 млн. долара от иракския дълг.

81

www

преди 6 години

КОРУПЦИЯТА НИКОГА НЯМА ДА СИ ОТИДЕ - ЧУВСТВА СЕ КАТО У ДОМА СИ....

80

Анонимен

преди 6 години

Малееее , не се подготвяла диктатура , абе само аз ли виждам очевидното. Зам. Председател на Парламента изказал лично мнение и това видите ли било недопустимо. Да ви припомням ли изкаванията на Вицепремиера като лични мнения и че той все още е на поста си . Колко пъти КС трябва да ви казва , че нарушавата Конситуцията на България и Вие да продължавате да го правите. Та Вие дори законите ,които приемате не познавате и всеки ден ставаме свидетели как ги нарушавате и незачитате.

79

ай бай

преди 6 години

До АнонимеКато всичко е наред с дълга,защо мине не мине време и ...хоп гепене на готови пари от НЗОК.Дянков- 2 милиарда,сега чичовия Ананчо половин милиард..А болници затварят и лекари напускат,групово.За да ги хвалиш тези ***,освен на хранилката с кофата за помия друго обяснение няма.

78

Анонимен

преди 6 години

България е сред най-изпадналите длъжници в соцлагера със значително надхвърлящи експорта задължения, алармират западни банки и спират отпускането на кредити. Москва пък вече не вярва на сълзи, което принуждава София да тегли от неприкосновения си валутен резерв, за да погасява дълговете си. В края на 1989 г. валутните запаси на страната се стопяват до 600 милиона долара, от които до пълното фиаско на плановата икономика - в края на март 1990 г. - остават едва 300 милиона долара"