10

Истина

преди 6 години

Всеки има своята истина по Кафка. Но днес демокрацията е в рискова ситуация и всички ние искаме да чуем истината на професора. Не може да живее в държава на заплахите и на омразата.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки който се опита да попречи на кликата на Суджуцита да крадат, на часа му бива спретнат компромат, заплашват го и след тоеа го ликвидират.Примери много.

8

Боко Тиквата

преди 6 години

Плочев, ако не си подадеш доброволно оставката, здравословните ти проблеми рязко ще се влошат. Недай си боже да се самообесиш на някоя катерушка, да загинеш в катастрофа или да получиш инфаркт.

7

Анонимен

преди 6 години

Герберастите са безпардонни.Щом успяха да омаскарят такъв достоен човек и голям професионалист като проф.Плочев...Нямам думи.

6

Мишо Бирата

преди 6 години

Нека позная- проблеми със сърцето?

5

До 1

преди 6 години

Що, ако каже да не би да му станеш охрана и да го пазиш? Или тогава ще с е притесняваш за него с чисто сърце?

4

ГЛУПОСТИ

преди 6 години

ПЛОЧЕВ ВИ ЛЪЖЕ---НИКОЙ ДАЖЕ НЕ ГО Е БАКАРИЛ ЗА ЦЪРВИВА СЛИВА , ТОЯ ***...!САМИЯТ ТОЙ---НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ТОВА,.....ЧЕ Е "ЗАПЛАШВАН"!!!ЛЪЖЕ ---КАТО КОМУНИСТ НА СЪД!!

3

Василев

преди 6 години

То здравеопазване било с пари, струвало много пари, аз сега се замислих и го открих!!!Чудно Бай Тодор откъде е намирал пари да плаща на болниците и да се лекуват повече хора, и да води профилактични прегледи на подрастващото поколение в училищата!!!???Чудно???И тогава май държавата е давала, за да субсидира здравето на хората, и никой не е правил драми!!!Чудно, чудо на чудесата!!!Агент Калвин Бейнард!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще го разболеят. Като Мишо Бирата.

1

Анонимен

преди 6 години

СКОРО ПЛОЧЕВ ЩЕ ЗАМИНЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В НЯКОЙ СИБИРСКИ КУРОРТ. А МОЖЕ И В БРАТСКА КУБА, В ГУАНТАНАМО.