171

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова-бъдещ премиер на България!Свикнаха ли герберите???

170

Иван

преди 6 години

Агенция АФИС Юри Асланов сътрудник на тайните зловещи служби ДС ,от комунистите няма спасение сега са техните деца че вече и както отива и внуци

169

Нико мотико

преди 6 години

За коментари 168 е 164 Това е истината,какви ми кумунисти,какви ми седесари,под 50 процента чрез негласуване.Протест срещу цялата крадлива ***.65930

168

Анонимен

преди 6 години

Абе още ли делим Герб, БСП, ДПС и останалите партийки! Това всичко е БКП 'другари! И преди и сега БКП е ***! Това е!@

167

Любопитен

преди 6 години

БСП и ДПС не са интересни-там нещата са ясни.Патриотите са дребни,ВОЛЯ-случайност.Люспите от СДС не заслужават коментар.Големият въпрос е:Кой е истинският господар на ГЕРБ,кой стои зад тоя проект в сянката?Щото е абсурдно да се вярва,че бивши комунисти от втория и трети ешалон на БКП,водени от една мутра имат интелектуалния потенциал да създадат и поддържат това,което са в момента.Впрочем,вече разбрахме,че една Цв.Бориславова е по-високо в невидимата йерархия от бившия си "възлюбен"!

166

Анонимен

преди 6 години

До Реално Всичко е под контрол, дават се целогодишни заплати, 13 заплата, бонуси, разни увеличения, задоволяват се парични искания , раздават се пари от бюджета твърде рано увеличава се администрация , прави изберателно се саниране, само за да има твърд електорат .

165

L

преди 6 години

И 100% да гласуват, пак ще е същото. Допуснатите до избори партии и политици са под контрола на бившата ДС. По нашите ширини властта се сдава само с бой. Защо комунистите избиха хиляди българи .... за да управляват и днес... от Виена.

164

Трм

преди 6 години

Ако не беше ген. Борисов щяхте да видите високоскоростни автомагистрали и чисто нови санирани панелени блокове

163

Корнелии

преди 6 години

Докато заблудения българин продължава да гласува за тази противна и деградирала партия БСП,няма да се оправим! Тази партия , тази си история,с това поведение на депутатите си,в някоя бяла държава,вече щеше да е извън парламента или близо до границата!

162

Курнелията не дава

преди 6 години

Не се накраде Курнелията и това е!Пък тези дето пишат тука за един студен чебурек, смятате ли че ако Курнелията грабне властта ще Ви увеличи ставката? Аз не вярвам.Комуниста знае да взема, а не да дава. Пак ще си останите жалки писачи и ще се оплаквате по сиденките.Така или иначе, по-добре е да си намерите някоя достойна работа и да започнете да печелите пари.

161

Байфидан

преди 6 години

До Аз. Хе-хе, тази смешна мантра е тетем и слушаме вече 10 години и ГЕРБ все печели. И на следващите парламентарни избори (след 3 години) пак ще е така. Защото другите пък изобщо не стават.

160

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

159

До 1

преди 6 години

Изборът между две "гнили ябълки" не е избор!Ако искаш да го усетиш по-добре, представи си няколко чаши с помия и сам си избери коя да изпиеш. По добре е да кажеш "стига вече", аз тази помия не я искам повече. Наистина ли вярваш, че от управляващата клика ще се пръкнат родолюбиви и безкористни политици, които ще управляват? Наистина ли вярваш, че с гласа си нещо решаваш? Не мислиш ли, че негласуването също е глас (вот)? Какви политици "избираме" последните 28 години?

158

1

преди 6 години

До СТИГА ВЕЧЕГледай си работата!Ако не гласуваме масово,как ще променим вота?Как?НЯМА КАК!Те ще си напазарят гласове и мантрата,че ще има по-малко от 50% гласове,няма да стане

157

Аз

преди 6 години

За гербавите може и да има реални около 5 %. Друугото е лъжа.Оставка час по скоро.

156

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 163 Да обвързваш БСП с БКП е голяма грешка и ще изиграе лоша шега на ГЕРБ това заиграване. Когато се формираше БСП се формира и съвсем отделна партия на комунистите. Та самите комунисти и до ден днешен ако ги питаш , ще ти кажат , че БСП няма нищо общо с тях и даже води по-дясна политика и от десните партии.

155

Гостът

преди 6 години

Събуди се българино! Виж какви хора те управляват! Нужен ли ни е този корумпиран парламент?! Защо има субсидии за партиите?! Като нямаш пари няма и партия. Събирай от членски внос !Защо плащаме този скъп ток? Трябват ли ни ЕРЕПЕТА? Трябват ли ни тецове ? Отговора е НЕ ! Гласувайте умно ! На маймуни ни направиха! Не разбирате ли как безкруполно ни лъжат и прокарват чужди интереси за наша сметка !Да се оттървем от всички *** които смучат кървавия ни труд !

154

СТИГА ВЕЧЕ

преди 6 години

Винаги съм казвал, че нещата РЕАЛНО ще започнат да се променят когато до урните отидат по-малко от 50% от имащите право на глас и изборите са НЕЛЕГИТИМНИ.Освен това ясно ще проличи КОЙ избира управляващите в т. нар. демокрация. Това е страх НОМЕР 1 за "политическата класа", затова все се агитира ГЛАСУВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ. И всички вкупом към урните без да мислят, че по този начин ЛЕГИТИМИРАТ тези, които ги РЕПРЕСИРАТ, СМАЗВАТ, ГРАБЯТ!И да не забравите мантрата: "Трябва да се гласува"

153

Анонимен

преди 6 години

До философАми то в ГЕРБ има най-много комунисти и начело също стоят комунисти в тази партия.В БСП не са толкова много,макар че са официално социалисти.

152

Burzum

преди 6 години

Не се учудвам... прости и зависими хора колкото щеш....ГЕРБ(к) е новото БКП ...добър живот само с бележка от партииния секретар...