234

Анонимен

преди 6 години

До " Питам русофилите: "Много си изостанал с материала .Точно затова и питаш .

233

Анонимен

преди 6 години

Руските хиперзвукови ракетипревърнаха американскитесамолетоносачи - 20-тина на брой , в купища желязо .Милиардите долари на данъкоплатцитесе изпаряват пред очите имзащото срещу хиперзвуковитеракети те са просто едни големиудобни мишени .

232

Анонимен

преди 6 години

До *** (208)Ти, мульо, някога чувал ли си с края на задръстените ти с ушна кал немити уши за Договора от Монтрьо от 1936 г.? В него пише, че черноморските страни могат да имат колкото си искат с колкото могат тона бруто-регистър военни кораби в Черно море. Но...Внимавай, ще изпитвам и ще дърпам уши, нечерноморските страни имат ограничения. Прочети ги! Касаят срок на пребиваване - 21 дни и тонаж, сумарен! На гости, на кафе, на ***! *** неграмотен!

231

до фантаста 235

преди 6 години

Най-добре си набери на търсачката X-37B и TR-3B и спри с фантазиите!

230

Анонимен

преди 6 години

Същото е и в сащ . Лидлоткриват и там магазинии американците чакат наопашки да влязат на откриванетоим .

229

42

преди 6 години

До 229Пишеш глупости. Бюджетът за отбрана на САЩ е над 700 млрд. долара, като превъзхожда този на Русия и Китай взети заедно. Русия има скромен военен бюджет от 59.9 млрд. долара и вече се слави на оръжейните пазари като производител на евтини и качествени военни технологии, и не само сега. Американците харчат огромните пари и заради многото военни бази по целия свят - над 200 на брой, които струват много пари, както и заради разпръснати бази и на флота и ВМС.

228

Анонимен

преди 6 години

Когато 10 ясновидецапредсказват 3СВ значитя наистина ще се случи .Въпросът не е дали , а кога .

227

до231

преди 6 години

Прав си. В Москва лади няма , или се броят на пръсти. В центъра е автошоу и парвенющина - суперлуксозни коли , прескъпи ресторанти - всичко е много добре подредено за олигарсите. Освен , че няма лади ,в Аерофлот не ползват руски самолети -- само Еърбус Останалото население духа супата, - борша. По магазините за ядене продават нискокачествени продукти - които у нас никой няма да купи. До гастронома има и частни щандчета с вносни продукти на тройни и четворни цени. Руски феодализъм.

226

Анонимен

преди 6 години

Господството на сащ свършва .Следващата оръжейна гонка затях ще е непосилна и съсипваща .Всяка страна , която се обвърже стях ще пострада .

225

Анонимен

преди 6 години

233 Praw си за 20 пъти , но се измерва в проценти също. На времето СССР е давал до 25%от БВП за армията за това и фалира накрая смята се че днес Северна Корея дава 30%, а ние не можем да стигнем 2%

224

до 229

преди 6 години

Военният бюджет се измерва не в проценти, а в долари, а разликата е 20 пъти повече за Щатите

223

Ванката

преди 6 години

Купих си *** трета употреба.Супер е.

222

до229

преди 6 години

ти кога беше последно у Русията че знаеш кое стига и кое не, че и още лади сънуваш...

221

чебуРашка

преди 6 години

Ужасно.

220

Военен бюджет

преди 6 години

Руската федерация има 2 1/2 пъти по голям военен бюджет от този на САЩ - като процент от БВП. Затова в Рашата няма много за ядене и санкциите се отразяват зле на обикновените руснаци. БВП на Русия емного малък и всичко отива за оръжие, нема пари за нови модели лади и тем подобни екстри.

219

гого

преди 6 години

не парите като количество а способностите които осигуряват за армията са важни. Ако едно Су е 10 пъти по евтино от един раптор защо да не е такава разликата в бюджетите. А колко раптира е пи добър от Су то е спорно.

218

:):)

преди 6 години

като питаш русофилите, те да те попитат ми защо русия с 40 милиарда военен бюджет е такава заплаха за 800 те на САЩ

217

СатаНАТО

преди 6 години

*** е вредно държавно образование, което подлежи на разтуряне, демилитаризация и превръщане в добивно-индустриална зона на цивилизованите народи.

216

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 221 - па,те могат ли да стигнат до там? плашат гаргите, тия алкохолици!

215

Питам русофилите:

преди 6 години

Защо Русия като е велика и непобедима, според вас, има за 2018 г. военен бюджет от 40 милиарда $, а военният бюджет на Щатите за 2018 г. е 800 милиарда $?