28

ДАНС

преди 6 години

Модераторе!Разчиствай, да не дойда да разчистя аз!

27

Анонимен

преди 6 години

До да добре корумпеА ти с твоя интелект за какво се бориш?

26

Анонимен

преди 6 години

Измити мозъци със измислена история

25

да добре корумпе

преди 6 години

Що за глупост и невежество е да възхваляваш хора едва ли не като божества живели преди два века които са имали само 20%-30% от интелекта на съвременните хора!

24

Анонимен

преди 6 години

ТОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛИЦЕМЕРИ.

23

Анонимен

преди 6 години

Значи Луков марш не може ,а Симеонов марш няма проблеми?

22

Анонимен

преди 6 години

Добре че изтриха мненията срещу Левски. Беше унизително да се чете!!!! Толкова грозни приказки Не бях чела Малко като историята с тези платени хора от чужди посолства,които казваха и оспорваха Баташкото клане. Не знаех че има толкова много антибългарски настроени българи. Ама те може да не са българи.

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато ще лъже, българина няма да лъже на дребно, я! Това е много под достнойството му на галактичен шампион по лъжене!

20

бългериа фърст

преди 6 години

България я има, но Валери Симеонов го няма никакъв!

19

Анонимен

преди 6 години

Вижда се че антибългарската либерална пропаганда дава своите отровни плодове и в този форум. БХК и другите лъжци се къпят в грансове, докато жертвите им плюят по собствения си народ и Апостола.

18

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се забрани злоупотребата с имената, датите и събитията от бълг. история.Прекалено много са употребявани от определени кръгове с партийни и пропагандни цели.

17

Анонимен

преди 6 години

В допълнение мнението От 18 до 14 , който говори на ***. Мнението ми се отнася за теб. Прочети го и отиди да завършиш 6 клас поне бъди от първите в родата които са го направили

16

гнусна пропаганда!

преди 6 години

До Анонимен 12Каква Русия?Русия започва Руско-турската война заради Проливите, за излаз на юг.Да не мислиш, че от много любов към българите е дошла да воюва...Къде ви намират такива слепци и глупци и ви пускат за руска пропаганда по форумите?!Как злоупотребявате с този свят ден, без срама!

15

Анонимен

преди 6 години

Явно много ви е яд вас от махалата ,че не сме част от Турция. Айде събирай си чукалата и с родата и 9те ти деца към Турция да си блъскаш главата в килимчето. И не съм ти ***! Така говори на жена...пардон на мъжа си.

14

Анонимен

преди 6 години

До РускийРуски ***, ако не би бяхме направили хора, още щахте да клатите медведи и да пишете на татарица.

13

срам!

преди 6 години

Как не го е срам точно В. Симеонов да води шествието и да употреби този ден за долната си пропаганда за омраза към турците?! Да скверни името на Левски!Този не познава нито идеите, убежденията, борбата на Левски. Цитирам по памет-"За чиста и свята РЕПУБЛИКА..., в която българи, турци, евреи... ще бъдат като братя...".Република ли е България?Като братя ли са българите и турците, и р.о.м.и.т.е?Нямаше ли кой да поведе шествието, та точно този?! За друг език тръгнал да говори! Срам! Позор!

12

Руский

преди 6 години

Прокжен български народе, дано изчезнеш като да не те е било никога.Плюя на историята ти,плюя на героите ти (купчина човешки отпадъци),плюя на знамето и герба ти,мрсно племе, дано изчезнеш от лицето на Земята.

11

Анонимен

преди 6 години

Без помоща от Русия която се премълчава целенасочено още щяхте да имате дръвници по площадите за някой който вдигне главица.Иначе светла им памет на тези които не сведоха глави пред султана и неговото присъствие.Нали така облъчват сегашните деца с приказки за добрия съсед.

10

Да попитам Валери

преди 6 години

Кои сте вие дето сте щели да говорите на друг език ??! Що за глупаво изказване - българите дори под османско владичество са говорили на български, и са запазили вярата и традициите си !

9

Анонимен

преди 6 години

От 9Аз докато напиша те изтрили мнението на този до когото пиша. Ама и по/добре,защото беше унизително да се чете. Тези които пишат тук и не уважават героите,заради които са свободни,няма смисъл човек да отделя времето си. Тя съдбата ще ги настигне,защото да таиш толкова злоба е доста съсипващо за организма