62

Василев

преди 6 години

Добър ден селяни прости!!!Какво не ви е ясно, населението на земята трябва да се редуцира, да бъде опростачено, чалганизирано, образовано с фалшиви знания и манипулирана история!!!Велик и всемогъщ е Британският Имперски Ум!!!Има много милиарди неуправляеми човешки твари, които си мислят, че може да оспорват наложеният Нов Световен Ред!Бати Бойко е велик български премиер,депутат,политик,кмет,репресиран антикомунист,генерал,каратист,тенисист,футболист,бизнесмен,охранител,рекетьор!Мърсън!ЦРУ!

61

Ala-Bala

преди 6 години

Дълго време ще ни обработват съзнанието. не разбрахте ли, че всичко е за пари, за много пари и ще ви ги вземат с престорените си усмивки.

60

Анонимен

преди 6 години

Така става. Тамошните мъже искат да кърмят, а тукашните селски чалгаджийки си тъпчат гърдите с пластмаса и не могат да кърмят. Не виждам защо едното ви възмущава, а другото ви възбужда.

59

Един от Льонеберя

преди 6 години

Ъпцулютно невярно. В мъжките гърди няма млечни жлези и канали. Спястяват подробностите че сигурно са имплантирали нещо в гърдите му и го пълни с мляко отвън.

58

Анонимен

преди 6 години

Нещо не разбрах, тази транс жена свъщност е мъж, които си има жена. Тази жена е бременна от него, но е осиновила и бебе, което отказала да кърми и за това транс жената, т. е. мъжа се подложил на терапия, пораснали му гърди и пуснал кърма?!? Този значи освен че е транс, продължава да харесва жени, съответно освен транс е и лесбийка. объркана история. най-много съжалявам децата. Няма ка да поразстнат нормално в подобно семество.

57

Анонимен

преди 6 години

Защо това се толерира? Модерно е. Не разбирам. Някой умират от глад, други с пари вървят срещу природата и медицината помага дори. Това дете какво ще израства?

56

Дойчин

преди 6 години

До Анонимен 65 Не е само до четене на статии,вече няма филм без гейска сцена.Гледам филм за колумбийската мафия и изкараха един от шефовете на наркокартела гей.Мексиканските мафиоти и те излязоха гейове.Сериал на края на 19-и век в Тексас се оказа,че в Тексас имало гей-барове тогава.

55

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКак да не го карат джендарите са му опрели пистолет в главата и го карат да чете всички такива статии.

54

Анонимен

преди 6 години

До ДойчинНикой не те кара да ги четеш, нали знаеш?

53

Анонимен

преди 6 години

хахах в демони и дяволи ли вярвате още бе :)).........................................По плодовете им ще ги познаем.

52

Дойчин

преди 6 години

Това ли е най-важната новина в света,та ни се съобщава?Честно казано преди нямах негативно отношение към гейовете и лесбийките,ама след цялата тази пропаганда вече не мога да ги понасям.

51

Анонимен

преди 6 години

До 57хахах в демони и дяволи ли вярвате още бе :))

50

Анонимен

преди 6 години

Ще повърна!

49

до Мойсей

преди 6 години

Това не е "еволюция"/развитие, а дееволюция, дЯволюция/завитие.

48

Мойсей

преди 6 години

Трябваха ми 40 години, за да поведа народа си към заветната земя и новия свят. 40 години, през които трябваше да измрат всички, които помнеха старите порядки и робството. Свиквайте, това е новия свят и колкото и да не ви харесва, той ще остане за вашите деца и внуци. Едно време и вещици са се горели, само защото са били с червени коси, а жените не са гласували и не са носели панталони. Мислите, че ще спрете еволюцията и цивилизацията? Оптимисти :) Това е бъдещето, ПРЕГЛЪТНЕТЕ го

47

Анонимен

преди 6 години

По добре така, отколкото да го закърмят с комунизъм и сталинизъм............................................По-добре комунизъм и сталинизъм, отколкото чалга демоНОкрация.

46

Анонимен

преди 6 години

До 52То и сега нищо не ги спира да имат деца не разбирам коментара ти...

45

толерантен

преди 6 години

Това нищо не е. Какво има да видим още, бедна ви е фантазията.

44

Анонимен

преди 6 години

Много съм объркан... значи ТОЙ е станал ЖЕНА за да живее с ЖЕНА която е лесбийка?

43

Анонимен

преди 6 години

По добре така, отколкото да го закърмят с комунизъм и сталинизъм.