22

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам, родителите на ученик, който носи скъсани дънки, да не ходят на родителски срещи и по този начин им бъде спестено хленченето и изнудването за пари. Ето например в 109 Оу, просто нямат спиране хиените гладни, реват за пари денонощно.

21

Абитуриент

преди 6 години

А на учителките, които ходят с такива скъсани дънки и им се виждат бутчетата...на тях заплатите ще се увеличат ли? Нали трябва да плакнем очите!

20

50

преди 6 години

На референдума за камерите Николчева се представи много зле като педагог.Сигурно е от ГЕРБ!И се пише "намаляват", а не "намалят"

19

Кръвожаден веган

преди 6 години

Някой училищни директори са намерили много реалистичен начин да подготвят учениците си за Живота- намаляват стипендийте на отличниците. Гениално!Отличниците, които останат тук ще бъдат бедни и мачкани постоянно за сметка на "малцинствата", които са богати на права и защитници.

18

тапак

преди 6 години

Приемат закон за стипендии за още два випуска, но не осигуряват съответните кинти.Значи за ония черните, с успех 3.50 ли беше, колко беше - стипендии. За останалите - сума Х за У ученика. И започва голямото дялкане - дънки, мигли, нокти... Като трябва да се дава, па да се дава. След като даден ученик покрива критериите за да получи стипендия, да му я дадат. Представям си, ако всички са отличници... Тая непослушна младеж ще фалира държавата.

17

Анонимен

преди 6 години

Явно продънената каца се оказва напълно окрадена...Щом се чудят как да порежат дори децата, смятай...Свършиа ли 16-тях милиарда?Шампиони!

16

Joko

преди 6 години

До ТимБърка момче, бъркаш.... Еди и виж как са облечени учениците в Япония..... Тук нашите даже и не ходят на училище....

15

Пичагата

преди 6 години

... Носиш скъсани дънки в клас - без стипендия ... Продаваш трева и други "нещица" в даскало - НЕ ти пука за стипендията ... Баща ти е мутра или политик , а *** е фолк певица или манекенка - Нямаш проблеми със стипендията , щото даскалите и Директорите напълват гащите от страх само когато видят колата на татко ти пред училището ..... :) ;) :)

14

водач на МПС

преди 6 години

Аз в техникума ходех с дънки, черно поло и дънково елече, и с маратонки Адидас. Не щеш ли, веднъж ме среща някаква учителка и реши да ме заведе в кабинета на директора.Такова облекло било забранено да се носи!

13

Щерю

преди 6 години

Ходиш дибидюс гол на училище - три стипендии...

12

Тим

преди 6 години

Пълна простотия така ли ще вдигнете нивото на образование и ще задържите децата в час според мен това е цел да няма отличници за да не плащат училищата

11

Анонимен

преди 6 години

Стипендиите за обелекло ли са или за постигнати резултати в учебния процес?И ако семейството е бедно, а детето е облечено със закърпени дрешки ще му спират ли стипендията, въпреки отличният му успех?Пам ми говорете кио са кому нистите в момента!

10

баба Яга

преди 6 години

Ами това е много добре, но нека да не е само в София, а да се въведе за цялата образователна система. "Тинейджърите" ни ходят на училище с такова облекло, че приличат на "........" Разпасани, изсухлени, татуирани; момичетата с разчорлени коси като на шантонерки/ за да не употребя друга дума/. Униформми трябва да има, както едно време е имало.

9

Men

преди 6 години

Не че нещо ама децата, които взимат стипендии не се обличат така, а ако случайно стане ще го порежат. Е големи мерки - пак наказват тия дето не трябва, тройкаджиите дето се обличат като магистрални п***** ще си получават социалните...

8

Анонимен

преди 6 години

Този, който има потенциал за стипендия няма да се облича така никога. Умници...

7

Анонимен

преди 6 години

а ако си *** двойна стипендия

6

До5

преди 6 години

В демократичните държави учениците носят униформи. Понеже не си ходил много навън, само ще ти кажа, че в България щом носещ Nike или puma те мислят за гъзар, на запад само наркоманите и отрепките носят такова облекло.

5

Анонимен

преди 6 години

Нямат пари много деца.Вместо да им помагате, ще ги наказвате.Това ли ви е демокрацията?

4

Тройкаджия

преди 6 години

Отличниците не носят скъсано дънки, а елечета и ризки с висока якичка. Пък отделно то големите стипендии, прекпнсили пеесе лева, смях и половина!Голям дял от отличниците в училище са двойкаджиите в живота, щото аъщите не познават вкуса на неуспеха и когато в даден етап от следучилищния ги сполети, те рухват. Отличникът е изпълнител, а не креативна личност.

3

Анонимен

преди 6 години

До AnonymousХънгличенин. Убъвец.