145

Анонимен

преди 6 години

Защо стана така, че тази гнус ни беше натресена? Quo vadis, Domine?Тикво, хич да не ти минава през акъла да печелиш популярност и да лъскаш рейтинг като пладираш против ИК, балъците свършиха. Времето е разделно, ти го каза, но си нямаш грам представа какво точно значи тази фраза, защото не я обясняват във Винету, с цялото ми уважение към Карл Май, никоя книга не виновна, че ти си Тиква и ти харесва.

144

Анонимен

преди 6 години

Гърция, Чехия, Словакия, Латвия, Литва, Великобритания, Ирландия, Исландия, Люксембург, Хърватия, Лихтенщаин и още куп други сериозни държави не са ратифицирали гейщината. Нито една религия също не я подкрепя. Но народоизбраниците я подкрепят с всички сили. *** и *** народ, пак да си ги изберете тези!!!

143

cxvxc

преди 6 години

Абе все това казват няма нужда от референдум - те знаят винаги кое е най добро за вас. То референдуми в коя държава има - а сетих се Швейцария. Остави ги тея швейцарци те си мечтаят да станат България на Алпите.

142

реалист

преди 6 години

ГОСПОДИН ЛЪЖА !!!

141

Анонимен

преди 6 години

Винету към Хекимян:- Чел ли си конвенцията?!Хекимян:- Чел съм я! А Вие чели ли сте я?Минава край дебелата му глава и се създава впечатление, че са му я докладвали в резюме!

140

Анонимен

преди 6 години

Че то имало ли е дебат за тази конвенция, че да го връща?! Опитаха се тихомълком да я пробутат разчитайки а традиционния параван за греховете на прехода - БСП, но не! Нинова го остави да разчита на коалиционните си патриоти, а не те да се правят на мъжаги, а тя да обира негатив.

139

реалист

преди 6 години

Слушах внимателно интервюто. Разбрахм че Божда чете само заглавията на документите. Или е глупав или голям манипулатор. И при двата варианта говори лошо за него. Толкова празно от съдържание, но манипулативно интервю не бях слушал. И този И ШАЙКАТА МУ ни УПРАВЛЯВАТ. УЖАС!!!

138

Иванов

преди 6 години

Винету, не може да се приемат само хубавите части от текста, това би било резерва, а в самата конвенция пише, че се приема без резерви. Няма резерви, мой човек, резервите ти си ги държиш в мазата при консервите.

137

Анонимен

преди 6 години

Българите сме били консервативни...Алооо голям европеец стана,ама като ти слушам изказа....по-скоро Европейски *** сиНАРОДЕ ПРОГЛЕДНИ!ТОВА Е ЕДИН *** ПОЖАРНИКАР...ТОВА ЛИ Е НАЙ-УМНИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ,ЧЕ 3 ПЪТИ Е ПРЕМИЕР...АКО Е ТАКА ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДЕРЕДЖЕТО

136

Анонимен

преди 6 години

До шматкапремиерчето, което направи парти по случай първия откраднат милярд... какъв човек счита краденето за повод за гордост?

135

Анонимен

преди 6 години

хората го били избирали? 14% от имащите право на глас бе, Боко

134

Православен

преди 6 години

Да бъде низвергнат църквата!

133

промо

преди 6 години

горките избиратели на герб - оказа са че с бГЕРБ са избрали и ДПС и джендърите бонус

132

Анонимен

преди 6 години

Трудно се спори със суджук , който е чел само Винету

131

БОКО ТИКВАТА

преди 6 години

партията на джендърите/суджуците ще я наложи, патриотите и да не подкрепят ДПС и ГЕРБ ще я наложат

130

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова да не се отказва,а да продължава да притиска банкянския страхливец.Суджукът трябва окончателно да оттегли ратификацията на конвенцията,а не да шикалкави и да я прокара,когато никой не очаква.Ако не я оттегли до края на месеца,БСП да инициират референдума.

129

шматка

преди 6 години

премиерчето на което народа му дава едни 7000лв. заплатка !

128

тъп сляп Българин

преди 6 години

Това е тоя ли Бойко , който никой го не е избирал , ама е премиер - нале !

127

трол

преди 6 години

Бойко - лидер ах ха ха ха ха ха Лидер е да ! На мафиотската формация ГЕРБ

126

еми

преди 6 години

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ ДА БЪДЕ ПРИЕТА ОТ ЕВРОПА С ПРЕМАХНАТИ ЧЛЕНОВЕ ИЛИ ТЕКСТОВЕ-----ДА ИЛИ НЕ ТОЗИ ВЪПРОС Е НАД ВСИЧКИ ВЪПРОСИ