29

ognyanz

преди 6 години

От написаното по-горе става ясно, че каквото и да реши Конститусионния съд, то винаги може да бъде оспорено, защото ще има съмнения по какъв превод са работили. А и КС няма пълномощия да ратифицира конвенцията. Отговорността си остава на депутатите. Когато гербаджиите се решат да я предложат за гласуване, ще се разбере кой какъв е.

28

Анонимен

преди 6 години

В оригинала на конвенцията си пише най открито за третия пол. Това че при превода е изтрито е друг въпрос. Така че няма какво да ни правят на баламурници някои от гърбавите. Те си мислят че всички сме като тях с по една книжка Винету и не владееме никакви езици както тях? В голяма грешка са не всички които владееме езици сме се изнесли в чужбина. Конвенцията не трябва да се приема в този и вид! Трябва да се променят доста неща за да стане приемлива.

27

Анонимен

преди 6 години

Имам къща с 3 суджука отпред.Аз Жендар,жената жендар,тъщата жендар,децата и те жендари,Жендар да се наричам Баце първа радост е за мене.И айде вече реши подписваш ли таз конвенция или не.Извратенията върви само по хората.

26

Анонимен

преди 6 години

От Герб обичат несъстоятелните неща да са на дневен ред, но състоятелните и сериозни проблеми въобще не ги споменават като ниски заплати, тежки условия на труд, болести, високи цени, корупция и още подобни.

25

Анонимен

преди 6 години

И с нея и без нея пак ще потупвам жената

24

Анонимен

преди 6 години

сега и да ривете и да ни ривете конвенциятае се приеме щото Ганювца ще си седи в софиата или на село да пасе патките или да работи за 600 лева и обяснява какъв патриот и мъж е

23

Анонимен

преди 6 години

При толкова много *** във ВМРО,направо не е за вярване,че са против конвенцията!

22

Анонимен

преди 6 години

Джендърите многократно спасяват света от гибел .не гледате ли американски филми !

21

Анонимен

преди 6 години

Не трябва никакъв превод! Нужно е само да се постави в папката Кошче!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Настъпва Гей диктатура , под прицел са белите нормалните мъже ..

19

до 9-Турчин

преди 6 години

В турския език няма женски род, но в българския го има т.е. няма място за недоразумения в текстовете. Иначе си не си прав - Тези не просто пробват почвата за гей-бракове, ами направо тръгнаха да сеят семената.

18

Голям прос

преди 6 години

Как да я преведат като има някакъв проблем

17

Анонимен

преди 6 години

Браво на патриотите, че така отвличат вниманието на хората, вече никой не се сеща за корупция, бедност и други подобни дреболии. Джендърите са виновни за всичко, както нацистите нарочиха евреите.

16

Анонимен

преди 6 години

Европа и САЩ са в хомосексуална диктатура и епидемия на толерантност - това е статия в bultimes точка ком. Хубаво място за информация и друга гледна точка на света и България.

15

гост

преди 6 години

Щом документа не е минал през съгласувателна процедура от Съвета на Европа, значи е не легитимен. Няма начин герберите в министерски съвет да не са знаели за това, но въпреки всичко са се пробвали да го пробутат. Следва, че Държавата ни трябва да приеме не легитимен документ, защото така искат от ГЕРБ, ПЕС и НПО .... баси ***.

14

когато

преди 6 години

Щом Конвенцията е предложена от ГЕРБ, това значи, че е в ущърб на българите. През тези 10 години, в които управлява ГЕРБ всички негови действия са противонародни и в интерес на чужди сили. Така че, долу Конвенцията. ВМРО да внимава как лекомислено губи народната подкрепа.

13

Ефир 2

преди 6 години

Ама забравиха да искаг увеличение на пенсиите и заплатите!

12

Анонимен

преди 6 години

Намираме се в Гей Диктатура.. По нечовечна от коминизма и фаизма..

11

Анонимен

преди 6 години

преди да вдигате врява да бяхте питали някой лингвист, толкова пари Ви се дават под формата на субсидии :) можеше да заделите некой лев :) сега освен за смях за друго не станахте, джендер означава род, родственист, има един и същи произход с ген, геном, като се говори за фамале джендер се има пред вид жената в семейството и рода с нейната социална функция като дъщеря, майка, сестра....Ама то патриотарите никога не сте се отличавали с много акъл

10

християнизирън

преди 6 години

Кога насила Християнизираните станаха войводи , така пише за Покръстването при Борис I в Уикипедия