16

Попа

преди 6 години

Африканците са по добри от вас бе ейй. Да не бяхте отишли въобще, поне нямаше да ни изложите.

15

Анонимен

преди 6 години

До 13Познаваш ли човека че му говориш на Бе?

14

шегобиец

преди 6 години

Стараха се много момчетата, ама не успяха да подобрят рекордното 84-то място на биатлонистката Милена Тодорова. Дали някой от нашите ще го надмине до края на олимпиадата.

13

до 10

преди 6 години

Какво да пишат повече за ски скока бе, 3 дена достатъчно го превъзнасяха Зографски, все едно че е златен медалист. Какво да пишат друго за срамното 14 място. Не ща да слушам за него цяла година.

12

Перничанин

преди 6 години

До СтефТо в ски скока да не би 14 място да е нещо. Наистина коментатора се скъса да го хвали, както обясни и за друг скачач " в много слаба форма и завърши 9-ти " , а нашия в отлична и 14 . Смешници са страшни. Как не ги е срам не знам.

11

лелее

преди 6 години

Чугунов??? Абе от къде ги намирате тия бе, за смех станахме бе

10

Анонимен

преди 6 години

Защо само грозни статии пишете и нищо положително? Както един коментар е написан по-долу - а ски скока??? Какво да кажем за разни държави като Ангола и Алжир които участват там и които сто процента няма никъде да се класират някъде,но надали такава журналистическа помия се излива по спортистите в собствените им държави. Вместо да плюете,скъпи журналисти опитайте се вие да отидете на тяхно място там и после плюйте! Много е лесно да си стоиш на топло в офиса и да наблягаш колко сме назад всекиден

9

кака Лара

преди 6 години

Нашите некадърни спортни организации трябваше да изпратят на зимната олимпиада в Южна Корея делегация от един спортист и един знаменосец, както направиха държави от ранга на Бруней и Тобаго за да не ходят там нашите изтърсаци на разходка и харчат държавни пари . . .

8

Анонимен

преди 6 години

Тези са си направо екскурзианти.

7

Стеф

преди 6 години

Разбира се само гадните новини пишете: а за ски скока нещо!

6

Бръм

преди 6 години

Е какво очакваме, то половината ни представители там са с родата - кой спортист, кой треньор :)

5

П.Петров

преди 6 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!

4

Анонимен

преди 6 години

МързеливА работа. Само се оплакват . Условията са едни и същи за всички. Въпрос на качества и умения, когато ги нямаш ...каузата е загубена. На олимпиадата отиват най-добрите сред най-добрите. Уникални хора с уникална психика . Те побеждават защото го искат и тренират 24 часа . Останалите са просто средно статистически пълнеж.

3

Анонимен

преди 6 години

Ама нали отидоха на екскурзия с нашите пари

2

гневен

преди 6 години

Писахме масово по форумите да ги прибирате тея туристи още вчера, защо ги оставихте и днес да излагат България. Или се надявахте да вземат медали.

1

Хасан

преди 6 години

Ами че от бълхари какво да очакваш..