22

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има подвида на един пилот с това че Русия е една слаборазвита държава от която всеки бяга, изборите се манипулират, заплатите ако изключим Москва и още 1-2 града са като тези в Северна Корея, руснаците са примитивни

21

Стамат

преди 6 години

"осакатена от санкции държава"...Какви словосъчетания само... Милите... Живи да ги оплачеш... И Россия... И тя осакатена от санкции...А запада? Разцвет, красота, просперитет... :-D

20

Хахаха

преди 6 години

Гросмайстор Ким матира в два хода покерджията Тръмп.

19

Богат и красив гущяр

преди 6 години

Кви са тия олимпийски игри в КНДР дето ги въртите от няколко седмици бе? До преди един месец щяхте да ги правите на радиоактивно стъкло, днеска обръчи цъкаме с тех. Не моа да ви разбера схемите .... аман от лъжливи новинари. АМАН!

18

Handel

преди 6 години

"Северът използва игрите, за да забие клин между Южна Корея и нейния съюзник САЩ и евентуално да смекчи натиска върху своята осакатена от санкции държава."По *** мисъл от това не може да има. Като се скарат САЩ и Южна Корея какво ще стане? САЩ ще иконимисат пари, които иначе ги пращат като помощ на Кимирсенчо. А така сега ще трябва Южна Корея да ги плаща и ще бъдат много по-малко отколкто дават САЩ.

17

Кажете на Бачи Ким

преди 6 години

Кажете на бач Ким да крие бързо квото злато е спечелил, че Боци и Шиши тичат натам да го заграбят. (Както направиха с виртуалното злато - Биткойн)

16

Анонимен

преди 6 години

Под мъдрото водачество на Любимият Лидер, Маршал Ким Чен Ун, всичко е възможно! Ким Чен Ун вече изпълни заветите на баща си Ким Чен Ир да създаде ядрени ракети с дълъг обсег. Имат и космическа програма и многомилионна армия.А България след 30 години евроатлантизъм е превърната в парче пустиня.

15

Драгалевски Ман Гел

преди 6 години

Господ да "поживи"Великият Крадец от Драгалевския Катун! И Коньо,и Сашо Нееезов,и Стефан Педалов,и Надка Кавалова,и Катъря Бакъря както и остабалите от оредялата им чета!До девето!

14

Анонимен

преди 6 години

Не успяха да ги смачкат, сега ги ухажват. Водещия принцип на политиката - целувай всяка ръка, която не можеш да отсечеш. Сега остава да предложат Ким Чен Ун за нобелова награда за мир. Очевидно притежаването на ядрено оръжие може да предизвика у противниците прилив на здрав разум и доброжелателност.

13

Богат и красив гущяр

преди 6 години

Защо да не е тяхно златото?! Ами те успяха да си отстоят позициите на световната сцена и в момента тяхната дума е закон. Бакюф Трънп уж щеше да ги прави на радиоактивно стъкло ама нанайси. Само кьор-фишеци хвърга. А пък бачи Ким е човек на делата. В момента КНДР са световен фактор и икономиката им ще настигне китайската (след има няма 1200години)

12

Звучи пленително

преди 6 години

България в Руската федерация! София - европейската столица на Русия!

11

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея още живеят в комунизма и нямат тоалетна хартия и банани и не могат да бегат на Запад, а ние живеем в демокрация под Американско партньорство и имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на Запад.

10

Анонимен

преди 6 години

С гладуващата Севрна Корея САЩ са принудени водят дипломация, в проспериращата членка на ЕС евроатлантичката България секретарката на американското посолство звъни по телефона на министър председателя да му дава нареждания.

9

Анонимен

преди 6 години

"Именно Пенс обаче се оказа една от най-изолираните фигури на събитието. Той остана седнал, когато общият корейски отбор излезе на стадиона, за разлика от Мун, който се изправи наред с по-малката сестра на Ким Чен Ун - Ким Йо Чен - и ръкопляска."И от цялата работа САЩ изглеждат като лошите и като клин между двете Кореи. Евала, Ким ги сложи в малкия си джоб.

8

АНТИ

преди 6 години

Тези не знам дали ще се обединят,но България ще я разделят на 2 части.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако не са САЩ досега между двете Кореи щеше да има траен мир и търговия!

6

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ НЯМА ДА ИМА ВОЙНА ТЕМИТЕ СВЪРЗАНИ СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ ОБЕЗСМИСЛЯТ!

5

Анонимен

преди 6 години

"Именно Пенс обаче се оказа една от най-изолираните фигури на събитието.""Топлите жестове между Севера и Юга не само предизвикаха приказки за раздор между Сеул и Вашингтон"Години наред се подиграваха на Ким, а той показа висш пилотаж в сфери, в които беше подценяван. Бас хващам, че никой не е вярвал, че с един ход ще настрои САЩ срещу Южна Корея и при това ще съумее да накара американската политика да заработи против Вашингтон.

4

Анонимен

преди 6 години

Те двете Кореи ако се разберат въпреки "посредниците" направо ще обърнат световния ред!

3

да беснеят душмани

преди 6 години

Само да им видите агитката на северна Корея!И тя заслужава злато за подръжка!