27

Анонимен

преди 6 години

Виновно е византийското робство, да знаете. А може и да са виновни динозаврите, живели по нашите земи през палеозоя.

26

Анонимен

преди 6 години

Я първо да минат физически тестове, след това за тест свързан със законодателството и накрая психологически тест и чак тогава каквото остане да го подкрепим.Ама повече от 20% едва ли ще остане...

25

Анонимен

преди 6 години

кaкъв е тоя пapжo на снимката, това полиция ли е или сме в зooлoгическата градина?

24

Куку

преди 6 години

Каракачанов явно е много далече от истината за полицията и работещите там и търси евтина реклама,без да е в час.

23

Да

преди 6 години

Ния ги подкрепяме,нали от нашите данъци идват парите за полицията,друг е въпроса че те не ги заслужават с сегашната си работа.....

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗле си с мисленето. На тези им се плаща да въвеждат ред, а часните охранители просто само вземат пари и нищо не вършат.

21

Да ама не

преди 6 години

Да ще ги подкрепим когато направят реформи и промени в полициятя,доверието в полицията е катастрофално ниско и само бързи и драстични реформи ще променят нещата.

20

До 11

преди 6 години

И е така, и не е така.На всеки му се иска корупцията по високите етажи да се изкорени, но реално това не е постигнато в нито една държава. Просто там е заменено от думата "лобизъм".Обикновеният човек обаче повече страда от битовата престъпност и безнаказаността, която се шири без значение дали са ***, тарикати или джигити на пътя. Премиер, депутат или политик няма да дойде да краде и да те бие във вас (изключвам тези, които се пишат политици, но са от *** и джигитите).

19

Пак ли

преди 6 години

Глупости и клишета,как да подкрепяш търтей който все искат а нищо не дават на държавата и народа?

18

Centurion

преди 6 години

Кои полицаи? Та те са с кримките..

17

Пак Коко

преди 6 години

Ще дойде ден всеки от тях да бъде заменен!

16

Циник от Северозапад

преди 6 години

АааааЯяяя АаааЯя КОКО ДЖЪМБО АаааЯяяя, тия на снимката минали ли са физически тест за боди мас индекс???

15

Коко

преди 6 години

Никакъв респект за полицаите! Никакъв! Впрегнали са се стотици (!) да дебнат по малкоте улички за младежи пушили трева преди дни (!!!), въпреки че дни преди шофиране няма никакво значение за шофирането днес. Точно тоя дебелия и няколко *** го въведоха това за попълване на измислени статистики и пълнене на хазната! Вмето тези полицаи наистина да свършат нещо за хората, те съсипват животи! Плюнка от мен и да са живи и здрави тези, които наистина разбират какво имам в предвид!

14

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да си дадат плава на полицаите и да действат спрямо тези *** разбира се по закон. Защо полицай да н_ма право да бие , а ония да бшят полицаите.

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя дебелия кой беше? Действия трябват не думи!

12

посетител

преди 6 години

Тези като започнат да ми говорят за права започва да ми се повръща. И не само те.... Като говорим за "права" то върви рамо до рамо със "задълженията". Пример.... само реват за права.. а задължения ? искато това ,... искат онова... по право... НО ! имат и задължения... даже и по конституция... задължението да учат до 8 клас, да научат български език писмен/говорим ... тогава да ми говорят за правата им ...

11

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов не може да смята (или се прави, че не може). Ако всичко откраднато от ци..ните за последните 30 години се сложи на едното блюдо на везната, а на другото блюдо - само КТБ, кое мислите ще натежи?Проблемът на България е едрата престъпност, свързана с властта! Там направи ли се пробив, ще дойде и самочувствие, и воля, и желание у хората и всичко друго ще се оправи бързо!

10

Анонимен

преди 6 години

Загубено е вече доверието на обикновените и честните хора в полицията.Ако те видят с некое старо опелче, голфче, жигулка и си по селски дрехи на 100% си спрян и започват проверки, лични карти, ЕГН - та , шофьорска книжка, ГЗ и пр. Но марковите коли , и облечените в анцузи " бизнисмени" не смеят и стоп палка да двигнат , пък и да дигнат няма да им спрат, а кварталните криминалета си джитка без книжки, ГО, тех. прегледи - градска тайна.

9

Анонимен

преди 6 години

Кримките не могат да откраднат толкова, колкото родовообщинските организации и държавнородовите институции. Разни родовообщински кметчета лапат десетки милиони.

8

Ало-измамник

преди 6 години

Подкрепям!Да ги подкрепим с хиледарки през балкона! Пет, десет, двадесет хиледарки... Кой колкото има, да ги приготвя за мятане, ще се обадя скоро.