246

Анонимен

преди 6 години

Българина винаги е трепан много, щото е търпелив и се лъже, все чака някой да го оправя, някой друг да му свърши работатс. Но и това е до време. Когато му дойде времето, той народа грабва гьостерицата и тежко но не горко на другите около него. Това е на всеки 10 години. Та се опитват тогава да пренасочват гнева му в трета глухс, но и тамважи приказката - три пъти завода със стомнат, която нскрая се чупи.

245

Анонимен

преди 6 години

Верно ще ви изперкам обаче.Чак си плачете.А да видим кон боб яде ли?

244

Българин

преди 6 години

Ако Америка е благосклонна даже ще се плодим като зайци и ромите ще заминем дори

243

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега късмет върни ми коментарите. Гледам и за арменския поп си делнал. Ако беше помислил поне малко, щеше да махнеш и твоя отговор. Иначе е мн очевадно.

242

Анонимен

преди 6 години

В България е добре има хляб за всички има работа и санировки при Борисов многоВ Турция не е добре ние сме добре с българите

241

Анонимен

преди 6 години

А те сигнали ценитеОт 0.02 до 2Или 0.02 * 100м = 2м лева.Не съм чак толкова заядлив, че да ви изперкам. Обаче да знаете е е добре да се базикате с хората.Лека.

240

Анонимен

преди 6 години

252 ясно е че ти плащат за да махаш коментари. Нищо лично, но поне ги чети дали нарушават добрия тон. Колко плащате на клик :) 0.01 предполагам :)

239

късмет

преди 6 години

до 251Сега президента ни е в Армения и попа е зает със срещата.Може да се оплачеш на попадията ... обаче.Нищо лично !!

238

Анонимен

преди 6 години

Ми мисля да видя сем, господари на ефира и някой евро организация да пробвам. После мисля да пробвам какво ще стане ако с 2 -3 скрита им сваля рейтинга в google 100 пъти.А за арменския поп ти може да му седнеш, грешка на езика имах предвид звъннеш.

237

Анонимен

преди 6 години

Комунизма и отложи изчезването ни но вече го няма добре че беше той та създаде металургия и машиностроене щото преди това само *** тухли и плат за патури са правили наше "фабриканти".

236

късмет

преди 6 години

до 248Оплачи се на арменския поп...

235

Анонимен

преди 6 години

Коментарът ми не обиждаше ромите. Не обиждаше нито един гражданин на света. Някой знае ли къде се подават жалби за ограничаване правото на свободното слово?

234

Анонимен

преди 6 години

Я пример 3 и 4 в който бяха засегнати ромите и здравната система рязко избяга от хоризонта. Евала на админите.

233

Анонимен

преди 6 години

Пример 5. Паркирам на паркинг. И заминавам в чужбина.Връщам се и колата ми я няма. Подавам си сигнал за кражба. После разбрах, че са правили ремонт и колата ми е отнесена с паяк на паркинга на КАТ Странното е, че КАТ 3 година не може да намери кой ми е откраднал колата и къде е :)Още се чудя дали да им кажа или да им гледам сеира.

232

Изснесох се с кеф

преди 6 години

С чифт скъсани обувки се изнесох от бугария, буквално бях бездомник в Германия но немци ме спасиха (работа с жилище) знаех и езика малко.В моето семейство беше започнала авитаминозата и глада, от тъпо еднообразно хранене и на улицата не излизах с месеци и години дори без соц контакти.Нямаше и кой да помогне...иначе знам,че при повечето не е така както е било при мен и все пак бг не е бг ''народа'' е биомасса от *** комунизми капитализмус унд демократие и айде *** измети,истински измети.

231

Анонимен

преди 6 години

Аз съм 243Пример ( личен):1. Съдим се за пари. Делото, изпълнителен лист и 6 години нищо. За адвокати и такси още 1000 лв. вътре. Да ама едни момчета ми взеха парите за 2 дена.2. Съседа стреля по нас. Задържат го за 24 часа. 2 дена след това, пиян с трима приятели ми разбива дворната врата и започват да ритат входната. Приятели дойдоха 40 мин. преди 112, осигуриха ни убежище за месец. Според прокуратурата няма престъпление ( не са влезли в жилищни помещения).*** държавта, за какво ми е

230

Анонимен

преди 6 години

Българите като народ ще оцелеят. Исторически доказан факт, българина оцелява в условия в които няма никакви условия за физическо оцеляване. Виж държавата е пътник на 100%. От 30 години българина успешно живее без нея. Много ще им е трудно на политиците отново да убедят българите, че държавата трябва.

229

Навигатор

преди 6 години

Българинът се разплаща много- добре когато му дойде времето, може да попитате византийци,турци,албанци,ингилизи и който си поискате......времето почти дойде и видов ден е насреща ..........

228

Стига глупости

преди 6 години

Сега българите у нас и по света са 15 милиона. Много си родиха и си гледат деца в Европа !Тез деца у нас никога нямаше да са родени заради мизерията!Един ден като се оправи държавата ще вземат да се връщат - никой не бяга от хубавото

227

Интересно

преди 6 години

Някой знае ли какво стой зад фразата на ***:"Загниващ запад"????ами стой един руски велможа пратен от кралицата да черпи инфо от нормалните държави и руският *** измислил тая фраза :Загниващ запад;))ама те и на путин близките не са в русия;))