9

гербист-патриот

преди 6 години

Нека да не бъдем скъпи на триците. Трябва да се покажем като една съвременна и демократична държава пред евроделегатите, нека да не пестим пари. Да си мислят хората, че у нас се живее добре, както в техните държави и да не се излагаме. Затова ако трябва и повече пари да се отпуснат, но да не показваме положението у нас.

8

ами

преди 6 години

Най-бедната страна в какъв лукс посреща тези търтеи....за болните деца няма пари,за пенсионерите няма пари,за младите хора....спирам да изброявам....пир по време на чума!!!

7

Анонимен

преди 6 години

е те това е справедлива и уредена държава, как да не искаш да живееш в нея , но с едно голямо НО освен ако не си мазуухист

6

Анонимен

преди 6 години

една голяма част пенсионери живеят в охота с 200 лв цял месец, е тези еврогееиове изнемогват с подкрепа от нашата държава 560 лв на ден плюс командировките и мизерните си заплати от няколко хиляди евра

5

Анонимен

преди 6 години

На делегатите им се полагат командировъчни за покриване на хотелски и транспортни разходи, както и за храна. Натягаме ли се или какво? Може би доказваме, че това не е най-бедната страна и че корупцията е само "усещане"?

4

Аз

преди 6 години

Нагли БЕЗДЕЛНИЦИ !

3

щурмфюрер фон Щрьом

преди 6 години

"560 лева на ден излиза издръжката на един евроделагат, който идва у нас" Заплатата на един войник в армията е ден и половина пребиваване в Бългерията нещастна и ограбена на 1 еврогей делегат. Как ще я караме нататък?

2

Анонимен

преди 6 години

Излиза че тия не са по различни от нашите дето взимат пари без да правят нищо

1

Гийом

преди 6 години

Пари, дадени на вятъра!