171

Анонимен

преди 6 години

Турция е агресор и окупатор в Сирия.

170

Само минавам

преди 6 години

Всички мераци за величие минават през войни и завършват зле за мераклиите за гази, фюрер и прЧета че Ердо бил Мечът на Исляма...ако напиша на какво точно е меч ще ме изтрият ...

169

Анонимен

преди 6 години

Чакам с нетърпение Путин и Тръмп да се разберат и да дадат един хубав урок на самозабравилото се диктаторче - Ердоган-султан.

168

Анонимен

преди 6 години

Турция е агресор в Сирия.Ердоган или да изтегля аскера си от Сирия................или става много зле за Турция.

167

Smej

преди 6 години

САЩ на никого не прощават. Те не са следвоенна Германия с овчия си пацифизъм. Който се зъби на САЩ обикновено остава без зъби. Това знам аз. Пък ще видим.

166

boy.de

преди 6 години

Единствения "меч на исляма" - признат и на изток и на запад, е Саладин ! Не е ли твърде знаменателно ,че е кюрд по рождение!

165

Анонимен

преди 6 години

Dubedavschtina ot bg garzite saschto ne sa taka

164

Анонимен

преди 6 години

Ататюрк е западен агент, който е искал да превърне Турция в западна марионетка и да й наложи западния сатанински модел на живот!Благодарение на Ердо, Турция отново следва своя път! Исляма е важна част от културните традиции на турците. Джендърство не вирее! На турците им писна да ги получават! Ердо е богобоязлив човек, посветил се на нацията, а не дегенерирал като западните лидери.

163

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е много болен, скоро ще пукне.След него Турция ще се разпадне.

162

И пак До АккА

преди 6 години

Сигурно четеш някоя друга Encyclopedia Britannica, защото за последната 1 година са направени 4-ри тематичен добавки към различните теми от текста и нито една корекция.Колкото до 10-те реда встъпителни обяснения, там се говори за създаването на империята от турските племена, за Осман I-ви, за покорените страни в тази част на ЮИ Европа и Близкия изток, за 600 годишната история, но НЯМА НИТО ЕДНА ДУМА, която с много въображение да намеква, че е най-голямата или най-дълго съществувалата в света.

161

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ще възстанови Османската Империя и ще получи мечтаната титла "гази". Ердоган е лидера на мюсюлманския свят! Меч на Исляма.

160

JAS

преди 6 години

До 148: мисля, че фактът, че пишеш на български а не на турски е достатъчен и ясен отговор на въпросът ти. Историята е пълна с народи и цели цивилизации, които са били завладени от доста по-цивилизовани от турците нашественици, но от които не е останала и следа. Турците са унищожили материалните български следи, но не и д'уха, езика и самоопределението на българина, гордей се с това!

159

на арабски

преди 6 години

от всичките "турски" управи в предишните държави на Тайпишвилито най-много се гордеят с персийското и ромейското наследство, но и фараоните са им построили две-три пирамидки. обаче Луната все пак е на маседонците

158

Анонимен

преди 6 години

Всичко съседни на Турция народи мразят турците.Защо ли??Ердоган да се замисли!

157

Анонимен

преди 6 години

Турция да изтегля войските си от сирийска територия............защото Ердоган се само- забрави, но ще си плати за авантюрата.

156

Анадолски

преди 6 години

Самоче журналисти Абдулхамид е едно име и се пише заедно!!! :-):-):-)

155

Обективен

преди 6 години

Да не забравяме обаче, че именно бивайки в състава на единната Османска империя, българският народ е достигнал най-широката си етнопопулация. От устието на Дунав, до албанските планини и от Нишко до Мала Азия. И се е оформил като български народ. Едно са походите на средновековните ни владетели към Пеща или Драч, дори до Пелопонес, друго е, когато териториите изброени по-горе, са трайно заселени и стопанисвани от българи. Обективно е така.

154

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е диктатор и грандоман!

153

Историк

преди 6 години

Грамотен човек запознат с историята НЕ Е възможно да се възхищава на османската империя. Това е 500 г. безпросветен, див и тъмен период.

152

????

преди 6 години

До Анонимен давайй