24

Анонимен

преди 6 години

Тук някой много са се объркали с положителното си мнение към арийците!Англите и Саксите са древни ГЕРМАНСКИ племена заселили се на Албиона и изградили АНГЛИЙСКАТА НАЦИЯ!Ако някой каже на англичанин ,че е арийец,той ще се обиди!Същото важи и за холандците,само *** се възприема за ГОРД ариец!

23

Анонимен

преди 6 години

По времето на бай Тошо съм ходил в Иран. По онова време СО МАТ пътувахме в Азия. В спомените ми е останал като много красива страна с красиви жени. Въпреки че тези жени бяха недостъпни. Косите им не се виждаха но пък лицата им бяха перфектни. Хубави очи изписани вежди сладки устни изобщо само да ги гледаш и да им се кефиш. От Персииките по хубави жени още не съм срещал. Естествена красота а не като евро.гейките напудрени със силикон и 5 кила грим. Напишете в гугъл персиики и ще ахнете.

22

Анонимен

преди 6 години

Самото име "ислямска революция" е достатъчно красноречиво за малоумието в тая държава

21

анонимен

преди 6 години

искам светски иран от времето на шах реза пахлави релиозните деици да сеприберат в джамиите и да отстьпят на младите образовани иранци политиката

20

Анонимен

преди 6 години

"Като цяло Иран е измислена държава както и Югославия , Сирия, Ирак...и рано или късно ще се разпаднат"Иран съществува като нация от 625г. преди Христа. Предхождат ни с над 1000 години, а ние сме сред най-старите държави в Европа. Малко смешно е да заявяваш, че били измислени.

19

Анонимен

преди 6 години

До 13 Да персите са малко над 50%,азерите около 24%,всички останали около 25% са близки до персите арийски народи!Точно затова прекръстиха Персия на Иран,което което означава ариец!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Мери си приказките!Българско гражданство не прави ромката българка! Нито пък ромките от Румъния и България са достатъчно на брой, за да формират 80% от онзи контингент.Каквото и да постигнете, религията ви винаги ще ви спъва. И в Иран жените имат твърде много проблеми заради религиозните ограничения и предразсъдъци.

17

aa1830

преди 6 години

Иранците са перси и като такива се на светлинни години от арабите - културно и цивилизационно. Горд народ, отворен към света, на едно от челните места в света по образованост и брой на млади хора. Невероятно красиви жени. Страна с огромен потенциал. Дано не я пречупят американците както стана с всички останал в Близкия изток.

16

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали знаете но един от най-известните ски курорти преди се е намирал точно в Иран, той и днес съществува, ама вече никой не ходи там

15

Анонимен

преди 6 години

И Израел иска да унищожи тази държава. Правете си сметка!Покланяте глава пред юдеите.

14

Анонимен

преди 6 години

До 7 Ти,ако непременно държиш,да си рода с народите на Иран,Афганистан и Кюрдите,само защото са арийци ,повечето българи не мислят,че имат нещо общо с тях!Ако не беше Хитлер ,да се влюби в арийците и втълпявайки грешна престава за арийците с руси коси и сини очи ,сега никой нямаше да се отъждествява с арийските народи!

13

Анонимен

преди 6 години

Само 50% от иранците са перси, останалите са азери, кюрди..... и тнКато цяло Иран е измислена държава както и Югославия , Сирия, Ирак...и рано или късно ще се разпаднат

12

Анонимен

преди 6 години

Иранците са перси, НЕ СА араби, въпреки че са мюсюлмани.

11

Анонимен

преди 6 години

Ти не се грижи за иранките че били забулени, виж в ютюб как "забулени" ходят по улиците, ами си гледай твойта *** където 80% от пpocтитутките в Германия са българки.

10

Анонимен

преди 6 години

Иран винаги е била близка на България държава и търговското сътрудничество на прилично ниво.

9

Анонимен

преди 6 години

"39 години от Ислямската революция в Иран. Какво се промени?"Като за начало в момента дори САЩ се съобразяват с Иран, което е достатъчен атестат за развитието им. И преди да сте казали нещо- политиката на Иран беше твърдо против ИД и лично президентът на Иран обяви краят им. Да не споменавам и фактът, че България и Иран никога не са били в конфликтни отношения, така че всякакви изказвания против Иран са продиктувани от американското посолство и НПО-та.

8

Анонимен

преди 6 години

Първото нещо което се промени беше да национализират нефтените компании които шейха най-демократично и най-светски беше подарил на американците.

7

Анонимен

преди 6 години

Влезте в гугъл и напишете иран преди революцията и след революцията. Персийките са много красиви жени, срамота е да ги забулват. Те заедно с кюрдите са наши братовчеди. Арийски народи.

6

Сорос ще ви оправи

преди 6 години

Скоро ... скоро ....

5

Анонимен

преди 6 години

Днес Иран е страната с най-голям процент жени висшисти в света. Иранките са най-образованите жени в света.