187

Анонимен

преди 6 години

Тая па, съвсем изкука ,тя се нагуци с милиони и подиве !300 Милиарда евро взема Ципрас ,ама раздава и на Народа си , а не като вас павловище всичко в личния джоб .

186

ein Mann

преди 6 години

Наистина е крайно нечестно България изобщо да бъде сравнявана с която и да е друга страна. Особено по отношение на доходите. На българите трябва да се раздадат платинени медали по оцеляване с 300-400Е на месец, и то за хората, които работят. За другите даже не ми се и коментира.

185

COPY-PASTE

преди 6 години

Дойче веле публикува...............................................................xaxa...............................................COPY-PASTE

184

kostas

преди 6 години

uzakis , sirtakis , bugarite umirakis

183

Анонимен

преди 6 години

Фактите гледай Лилянооу, по БВП Гърция е 50 места пред нас,а ние сме при Ливан и Танзания,мърло.

182

Анонимен

преди 6 години

Крайно нечестно е да ни сравняват с Гърция, защото те са на светлинни години напред, въпреки кризата им. Нечестно е защото това е обида за тях. Даже и за Румъния, която също вече е напред. А пък това че ни обвиняват в корупция, е може би защото 30 год няма нито един осъден за това, което значи че или сме най чистите на света, или че системата ни е прогизнала от корупция! На всички нива, и във всички институции! Тук мафиотите са чувствителни и се обиждат като им кажат че са такива!

181

Лилиту

преди 6 години

Мен не ме мислете, ние още от дедово време сме захлебили. Ще си нося скъпите чантички и тоалети и ще хапвам на корем,а вие ще се пените. Така е което е разрешено за господаря не е за раята.

180

тъп сляп Българин

преди 6 години

Не е честно да се сравнява България с Гърция - да плащаме 2,40 евро за магистрала в Гърция и безплатно по второстепенните пътища в Елада , а другарката Павлова да рекетира народа си с 97лв. за винетки ! Ама ей на факт !

179

Анонимен

преди 6 години

Кога ще се събудят тези мазни недоразумения, за да видят, че на земята не е като в облаците? Напрежението срещу тази слепота набира със страшна сила и скоро ще избие нанякъде.

178

popa ot razgrad

преди 6 години

честно е, честно е...защото харчиш, а не произвеждаш, а това винаги има един и същи край...

177

Анонимен

преди 6 години

Така е! Това си е обида за Гърция.

176

Анонимен

преди 6 години

Павлова скочи: и стана земетресение. Къде е тръгнала тази да се мери барабар Петко с мъжете. Колко български банки , вериги магазини и предприятия има в Гърция

175

Българин

преди 6 години

Павлова да обядва за100 евро а детската помощ за децата ни на месец да е 37лв. Не е престъпление

174

Анонимен

преди 6 години

Престъпление е млади ,образовани Българи да живеят в Бокова държава,Престъпление е млади Българи да раждат децата си в България , а политици от ранга на Павлова да са зад закона и да предоставят 260 лв.еднократна помощ и детските да са 37лв. А 100 памперса да са 43лв.Павлова да си вее тоалетите и да заблуждава народа!

173

Анонимен

преди 6 години

Не е чесно някои да се движат с чанти за хиляди а други да броят стотинки за хляб

172

Петър

преди 6 години

Ами,да.лилянке- комунистке!те с румъния не искат да ни сравняват вече,ти за гърция говориш!дори при дядо ти бяхме по напред и по- уважавани отколкото при новите комунисти- гербери крадливи!!!!!

171

Pilot

преди 6 години

Те доходите на работниците , като са ниски умните избягаха, а корупцията убива нормалните работодатели и накрая БГ ще стане една ц.иганска държава с умиращи пенсионери ! Каква еврозона какви 5 лева , първо да си подредим къщата , но в случая , ако не станем президентска република дру шанс не виждам само Генерала остана нормален от тези горе !

170

Милен

преди 6 години

Гърците живеят 100 пъти по добре

169

ххх

преди 6 години

"във всяка страна има проблеми с корупцията". да ама у нас Корупцията има малки проблеми с българия:)

168

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не може да ни сравняват с Гърция . Нито икономиката ни е като тяхната, нито имаме армия като тях и най малко доходите ни са като техните