199

ясно

преди 6 години

Като прочетох за книжката и се сетих че всички престъпници имат някакво заболяване което не им позволява да останат в ареста.

198

писача е мръSен Gад

преди 6 години

Яйде по полека. начи на Дъската я свалиха от вятръните новини защото по това време все за тежки метереологични новини са докалдава. код такъв, код онакъв, червено, жълто кафяво-айде да не кае некой че описвам некоая дамска кенефня.та ето о одма за Президеншата "изразът *** газ". този израз в техниката и то най-вече в спортните коли изобщо нито съществува нито може да се осъщество джетираните с електронно впръскване на сместта бензин-въздъх е толков перфектна че даже катализатор не е нужен.

197

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига вече с тази президентша.....аман от споменаването й...вече става банално.То толкова за Р.Радев не се говори, колкото за нея.......Тя иска да е център на внимание, което не говори изобщо добре за нея.....Нито е красива, нито е тактична. Първата Жена на Радев е като капка красива.

196

beemfe

преди 6 години

posle kat vi gi otstrelvat darjavnite bg slujiteli sa pitate zasto taka stana...pitaite danachnia inspektor, bivsh policai...pitaite i Andrei lukanov...

195

снайпера

преди 6 години

До отново фалшиви новинА на мен ми прилича, на своеолие...на главнокомандването. Кво ше каеш, а ?

194

отново фалшиви новин

преди 6 години

Колата е на НСО и е управлявана от офицер на НСО. Колите на тази служба не са длъжни да спират на палка. За целта се включва светлинната сигнализация с което известяват статута си. Дори и да е пропуснал да включи светлините, то няма как софийските полицаи да не познават колата. Повече ми прилича на зле скалъпена провокация.

193

Анонимен

преди 6 години

Пази боже *** да стъпи на паве и да се качи на Мерцедес. Много скъпи ни излезат най-скъпо платените безработни. Росен синоптика си беше пич, живееше си у тях, въобще не стъпи в Бояна, жена му дори не я видяхме. А тия ще обиколят света и ще се наживеят за 5 лета. Очаквам да кажат, че Женералът с Генерала ще ходят в Южна Корея с кацания в Русия, Китай, Монголия, Япония и някоя екзотична дистинация, поради свършване на горивото или лошо време!

192

Аз съм

преди 6 години

Поздравления за госпожата ако е вярно. Герберите се чудят какви косури да и намерят. Не забравяйте че тя си е наша а ние от Бургас лесно не се предаваме.

191

Анонимен

преди 6 години

До НякойАма гледайте и телевизия бе хораБе те статията не са прочели, ти телевизия очакваш да гледат!

190

Анонимен

преди 6 години

Ако това е истина - БРАВО.Само така, с *** газ и да се спичат шапкарите.Да не би само Вожда да може.И ние можем. Още веднъж - БРАВО.

189

Анонимен

преди 6 години

Това са празни приказки за отвличане на внимание от същественото у нс

188

не син

преди 6 години

Фейк нюз

187

Бойко

преди 6 години

А в багажника, джапанките на Румен...

186

Анонимен

преди 6 години

Кола на НСО, шофьор на НСО, но ... Радева карала без книжка, а тя даже не била в колата.

185

Анонимен

преди 6 години

ами жената може да си кара без книжка, нали е овластена, дреме и, точно като останалите овластени, които издържаме, без особена полза от тях

184

Анонимен

преди 6 години

Герберастки тролчета, не разбрахте ли че КАТ няма право да спира автомобилите на НСО.Краси Каракачанов ви каза, че във въпросната кола на НСО са пътували двама мъже - шофьорът и домакинът на Резиденцията.Ама вие продължавате да си лаете по Опорните точки, спуснати ви от Боко Тиквата.

183

Някой

преди 6 години

Ама гледайте и телевизия бе хора ....

182

Кика

преди 6 години

Полицаите са били далтониси.....в разпознаване кой е карал колата...УЖАС

181

Случайност

преди 6 години

В началото на прехода беше приемливо новаците в политиката да се налага да си сменят прически, гардероб, маниери в крачка, времената бяха такива, никой не беше подготвен от новите. Но, 30 години след това, извинете ме, срам ме е... И кажете на президентшата, че след 5 години ще е бановална, да не се взема много насериозно

180

Маца

преди 6 години

Голяма работа станало