9

Бахуро

преди 6 години

До Ром БакардиАбе Цепеняк, като тръгнеш от Т2 и влизаш на Брюксел знаеш ли какво става или просто не си гледал? Новия пробив има две ленти и влиза в Брюксел където има... точно две ленти. А познай дали в точно тия 2 ленти не трябва да влизат тия от Т1?!?!?! И на всичкото отгоре - има денивелация и се виждат трудно тия от Т1 и Т2 дето влизат на Брюксел... 14 милиона за 1.1км и накрая да има такава кретения! Недомасленици герберастки!

8

Анонимен

преди 6 години

Транспортния министър всичката му работа такава...

7

AcOrP

преди 6 години

До АнонименМини пич от там! Как стоп,ще реши проблема? там няма видимост заради завоя на главния път. Незнам с какъв акъл са го направили толкова смотано, при положение,че спокойно може от Т1 да си имат една лента + една лента от терминал две без да правиш десен после ляв като идваш от Т1, всеки които е карал по западна Европа е минавал по стотици подобни естакади трафика не е толкова огромен,че да са необходими 2 ленти от терминал 2, а ако е необходимо и трета ускорителна лента е решение

6

Ром Бакарди

преди 6 години

Не знам какво й липсва на тази естекада ,а и не забелязах,че й липсва нещо ,но съм забелязал ,че никой не спазва ограниченито на 80 км и навярно никаква камера там не работи . Минах същият ден(9ЯНУАРИ) когато пуснаха тази естекада и пътя за Т2 И МИ ХАРЕСА МНОГО КАК СА ГО НАПРАВИЛИ -БРАВО !

5

Анонимен

преди 6 години

Колко лиме откраднал Джендъра, а Картофелия от Белчин Баня?

4

Анонимен

преди 6 години

Един знак стоп вместо навлизане в път с предимство и оправят проблема.И една маркировка за стоп.И всичко ще окей.

3

Анонимен

преди 6 години

Това не беше ли гордостта на министъра на транспортана ГЕРБ? Ама той човешкия живот за нищо го няма.

2

zeus

преди 6 години

Бързите гербери пак родиха недоносче :)

1

Анонимен

преди 6 години

Някой изненадан?!