18

неутрален

преди 6 години

Един талантлив футболист,който имаше късмета да играе във велик отбор като отвориха границите и разрешиха трансферите на Запад.И преди него имаше страхотни футболисти които за съжаление не бяха пуснати да играят в европейски отбори и за това сравнението най-велик винаги ще буди спорове.Стоичков разгърна таланта си в Европа и света,а поколенията преди него бяха ,,смачкани" в нашата мила Родина.Бате Милко Балев не разрешаваше да се престъпи навън.Късметлия,родил се в ,,своето време"

17

they call him skunka

преди 6 години

Може да плюете колкото си поискате, но докато не видим друг българин, "КАВАЛЕР НА ЗЛАТНАТА ТОПКА" :))))), Стоичков ще остане най-големият български футболист. Уважаван в цял свят,той със сигурност е най-успелият за всички времена.За малка България няма място за омраза и съревнование между други футболисти.Трябва да ценим всички малкото,което имаме.ОТ заклет Левскар и МАДРИДИСТ!!!

16

САМО ЛЕВСКИ!

преди 6 години

По *** човек от Ицето няма!

15

Анонимен

преди 6 години

И само като си спомня преди време как сравняваха онова дърво Бербатов с Великия Стоичков и още ме напушва на смях!ЧРД, Христо!Най-великият!

14

до Син победител

преди 6 години

Стига с тоя Гунди! Вярно, беше играч, но остана легенда щото си отиде млад, Бог да го прости! Огромната част от света разбра, че някъде съществува България, чак когато Стоичков заигра! И да плюете и да не плюете, нито сте му на парите нито на уважението в Испания ( Каталуния)! Хайде хейтърчета, леко слугуване на работодателите!

13

Анонимен

преди 6 години

Най ГОЛЕМИЯТ!Да е жив и здрав!

12

123456

преди 6 години

Тоя Григор всеки ден го хвалят по телевизията а какво е направил той за България? Я вижте Христо Стоичков колко мача има за България!

11

Някой

преди 6 години

Като чета коментарите и ми става тъжно :). Не си гледаме хората, които са ни прославили по света. От сегашните Гришо, Кубрат, Сани и т.н...само плюем Стоичков. За какво? Че е глупав? Че той никога не го е крил...Има си 1 талант, който по негово време го направи номер 1 в света...Осъзнаваме ли какво е това? Или само обичаме да хейтим, защото така е по-лесно :). Няма да има оправия в държавата, след като ние като Хора не се ценим, кой отвън ще ни обърне внимание :)

10

Анонимен

преди 6 години

Снимка 12 е доста тъжна. Пак си спомнихме за Трифон Иванов.

9

Анонимен

преди 6 години

от 9 до 8 Същият! Сега го видях във фейса бай Донко. )

8

Анонимен

преди 6 години

do 8 kakaМоже би е той. В филма "Стоичков" го видях тоя Донко . Голям образ.)

7

кака

преди 6 години

До АнонименДонко Трендафилов от Харманли?

6

ЧРД

преди 6 години

Здраве и късмет! Най-най-най-големия в БГ футбола за вси времена!

5

ined

преди 6 години

Най-великия доктор филолог - доказал на цял свят силата на българската псувня

4

Анонимен

преди 6 години

Стоичков имаше за съквартирант един Донко. И с екипа на Барса като беше Стоичков и пита тоя негов съквартирант: "А бе бат Донко, тия испанските съдии като чуят "мамата" от мен и ми дават жълти картони. К'во да правя бат Донко? И бат Донко: Ще ги псуваш на леля, на стринка...да са чудят да е.а тяхната мама."Муахахахахаха.....

3

I

преди 6 години

Happy birth day Christo Stoychkov! :-)

2

Анонимен

преди 6 години

Документалния филм "Стоичков" е велик, както и самият Христо. Честит рожден ден бат Ицо! Ти си ми дал повече радост от всички хора досега в моя живот с екипа на Барса и националния отбор.От Левскар!

1

Х

преди 6 години

Най-добрият български футболист за всички времена! ЧРД, Ице!