15

Анонимен

преди 6 години

Ние може да дадем препоръка на общината какво да предприеме, но ни липсва един много важен детайл от казуса: Парцела на наш човек ли е даден? Когато знаем отговора може да дадем адекватна препоръка.

14

Stefka

преди 6 години

Много нелепо. ''Засега от общината нямат ясна позиция какво точно трябва да се предприеме''-браво.Като нямат позиция да си хващат багажа.

13

vlady

преди 6 години

Браво на покойния голям пианист Лучников, благодарение на неговия закон се стигна до такива куриози както и презастрояването на Студентски Град и напълването му с чалготеки. Заслужи си паметник с бутилка в ръка.

12

123

преди 6 години

На мен ми е чудно,за тази ограда с табела частен имот, която е монтирана от собствениците на имота, има ли разрешение за строеж, което е задължително при поставянето на каквато и да е ограда, където и да е-дори и за мрежена такава? Това защо никой не е сезирал до сега-общината, РДНСК, незаконното строителство? Ехоооо, на пъпа на Пловдив има незаконно строителство!!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Тоя имот е с общински плочки не трябва ли да ги махнат оттам, или наследниците са ги платили на общината?

10

Пич

преди 6 години

Трябва да има процедура за задължително отчуждаване с обезщетение в подобни случаи. По този начин утре някой може да извади нотариален акт, че е собственик на парцела на народното събрание. Това е безумно.

9

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

8

Анонимен

преди 6 години

Щом хората имат акт за собственост - нотариален акт, не разбираме къде е драмата.Общината да го отчуждава по надлежния ред и това е.Ама май искат да измамят собствениците.

7

Анонимен

преди 6 години

Парцелът е частен, и общината бутна металната конструкция изградена върху него и реши, че като не дава разрешение за нещо, той може да е си е частен и да не го отчуждават.Самото реституиране на този парцел е съмнително, защото половината попада върху автомобилен подлез, но в непосредствена близост общината също е разположила метална конструкция - върху подлеза, а от другата страна вече 5 години стоят в застой разкопки, заграден с подобна ограда и един фургон пред полуразпад

6

аз дебила

преди 6 години

Скоро и на границите на България ще сложат подобен надпис,държавата е разграбена от политици и бандити и ни я сме тяхна частна собственост.

5

Анонимен

преди 6 години

Хубав бостан ще стане.

4

Анонимен

преди 6 години

за този имот имаше репортажи още преди 15 год и повече.

3

Тутка Реститутка

преди 6 години

Ами мина времето,когато ти вземаха собствеността,даваха ти една панелка,че и трябваще цял живот да доплащаш ! Ще плащат по пазарни цени !

2

Анонимен

преди 6 години

Да викат драгалевския Костов да оправя бакиите!Този хаос той го създаде едно време с разни реституции и приватизации!Разни далавераджии ограбиха държавата като всеки тарикат си измисли че било негово!

1

Циник

преди 6 години

Щом в Арман маала - ромите могат да вдигат 3 ката къщи на общинска земя...и да ползват електростълб за трегер - не виждам кЪФ е проблема!Само тези 35 наследници ( кой говореше за демографска криза :-) ) трябва да се разберат - дюнерджийница или мекичарница ще вдигнат!Ааааааахахахахаха