33

Анонимен

преди 6 години

Познавам едно семейство ,което дойде от Нигерия. Мъжът започна да работи на втората седмица, жената на третия месец. Детето им се роди тук и знаете ли, че те бяха благодарни. За всичко! Жената беше благодарна , че детето и няма да умре от глад или болести и се разплака като малко дете когато събрахме стари бебешки дрехи за малкото, че има къде да живеят(бяха под наем в една стая с хазяйка).Това е разликата . Те бяха доволни , че са на спокойно място .

32

Анонимен

преди 6 години

Ще се върнат. Като американците спрат да поддържат т.нар. "умерени ислямисти" и нещата ще се кротнат.

31

Трак

преди 6 години

Германия е подредена държава и всеки си знае мястото-според знанията и интелекта.Там добър майстор плочкаджия след 30 години работа си позволява най скъпия мерцедес.Така се цени труда , мили другари дето въздишате по бай Тошо и москвича.

30

Анонимен

преди 6 години

До ЕкспертС други думи, ако в наше време някоя мощна европейска армия тръгне към Индия (или поне към Пакистан), прапраправнуците на онези индийци може да се повлекат след нея?

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Дебелите кадъни да работят?Те не са свикнали на това, даже и в древния занаят ще се провалят.

28

Анонимен

преди 6 години

ха дано! Може да повлекат крак, та и тукашните шведи да се върнат по крайбрежието на Ганг и Инд....

27

Уточнение

преди 6 години

Ами наистина е скучна Германия, особено в по-малките градове. След 7 часа вечер е пълно мъртвило. Но истината е, че разрушена или не, на всеки му липсва страната в която се е родил.

26

арбайт махт фрай

преди 6 години

То в Германия трябва да се работи,а не да се трака с броеницата.И то яко да се работи.

25

Анонимен

преди 6 години

Връщат се при враговете на Запада. Запада още се надява да победи руснаците и Асад и да върне ИД в Сирия, за да прилича Сирия на Германия.

24

Анонимен

преди 6 години

До мразяОмразата е присъща САМО на rлynците

23

Анонимен

преди 6 години

Фискални касови апарати. Счетоводна отчетност. Нормативна база... Това не е за араби. Затварят се дори и старите магазинчета по Симеон.

22

Анонимен

преди 6 години

Миналата година Турция, където има 3,5 милиона сирийски бежанци, завзе територия в Северозападна Сирия по общата граница между двете страни. Оттогава са се завърнали около 130 000 сирийци от този район. Защо АФП БТА и други (които следят какво е изрекьл Турския президент слядят с лупи) не посетят Ел Бап казват че е подсигурено всичко.

21

хайде

преди 6 години

Кренвирши на кен български ли са ако са пишете ми няма да ги ям ако са български?

20

мразя

преди 6 години

Мразя българската храна!

19

Тъпанар

преди 6 години

Абе не че е скучно, просто там искат да се работи! Нещо което повечето бежанци не желаят да правят.

18

Анонимен

преди 6 години

Големи глупости в Норвегия било по-евтино от Германия. Норвегия е с един от най-високите стандарти в света, алкохола е страшно скъп, наемите на къщи са високи, заплатите също са високи де, но няма как цените да са по-ниски от Германия.

17

Европейка

преди 6 години

Тъпите правозащитнички ли не ги насърчават да се връщат?Защо-няма да има кой да ги ч ука?С насърчаване и малко ритник всички да се връщат.Да ги накарат да бачкат на полето ще тичат обратно дома.8 часа работа,2 часа пътуване до работата и обратно,като се върне изморен да не му се прави нищо,ще види една скука.

16

Анонимен

преди 6 години

Друго си е да си подпалиш къщата и да бягаш на при чорбаджиите.

15

така ще стане

преди 6 години

раша ще я разделиме на няколко дяла, един за китайците, един за литовците, един за украинците, един за финландците и квот остане ще стане като гyaнтанамо там ще пращаме отpeпките от цeлия свят БАХАХХАХАХХХ

14

Анонимен

преди 6 години

Германия не е това което я помнят някои които са ходили през 90-те години. Преди 2 години се изнесох със семейството си въпреки че съпругата ми е германка и на нея и писна от пришълци.. Преселихме се в Норвегия тук няма от пришълците и улиците са спокойни. Като цяло живота е по спокоен от колкото в Германия. Цените са много по ниски от Германските въпреки че доходите са високи! Германия беше едно време вече е бунището на европа!