135

Отговор

преди 6 години

До 123 129 Ей, голям злобар си.Мразиш успелите и богатите ,а? Със сигурност гласуваш за БСП че са бедни.

134

Пешо

преди 6 години

Сега да излязат Влади Въргала и Тити Папазов да поривът и да ни светнат какъв голям човек беше какъв супермен!

133

въпрос

преди 6 години

...ами какви ли коментари ще си пишем тук ако се окаже след месец-два ,че фирмите и бизнеса на Шарлопов са овладени от Пеевски и сие...

132

Пешо

преди 6 години

Тинтири минтиири купил сам това онова е с кой бе нема с мене да ги купи купил Девин епа аз нема да го купя щот нема кой да ми разреши да го купя и нема със какво станал супербогат и умен и после умрял в съня си такъв хубав сън пък свърши язък.

131

Любопитен

преди 6 години

Купил 50 тона дефицитна вестникарска хартия?!! Пари откъде бе??? Що не се пробвате да купите сега 50 тона дефицитна стока да ви видя?!!!! И после му дали едни куфарчета, нали???

130

сони

преди 6 години

Чета коментарите и ми става от някои много смешно.Колко *** народ има.Познавам Шарлопов още като студент и той представлява завършен тип на кариерист, комсомолски натегач,командир на бригади ,развратник и гювечор.Нагъл, брутален , пробивен и надменен.нему не бе чужд никой човешки порок.Лансиран от Партията и нейн верен син, той бе лице ,управител на фирмите на *** и руската мафия.Случайни неща няма. Не бих се учудил ако са го "уволнили".....

129

Venceremos!

преди 6 години

Озлобени били хората -ми озлобени ще са - от черната несправедливост, в която са принудени да пребивават всеки ден! Френската революция и всички останали са правени от "озлобени" хора, не от танцуващо-нахилени ***! При наличието на антагонистични социални класи озлобението е налице - и от едната, и от другата страна! И вашите пръскащи слюнки злобна квалификации срещу озлобените, много добре го доказва!

128

Анонимен

преди 6 години

Тоя мошеник го помня как плати навремето на продажниците от ГЕРБ да му приемат закон за да може да си построи хотел на дюните на Несебър.

127

Хм

преди 6 години

Спекула с тениски, алкохол и др..... Иначе честен- облечен в бяло. Айде моля ви се, стига!

126

Анонимен

преди 6 години

Още един герберастки крадец по-малко.Това е добра новина за нормалните хора.

125

Нов

преди 6 години

Въргала къде е Въргала -нали е дежурен оплаквач!

124

Оня с кръвното

преди 6 години

До рфдАз като си измеря такова кръвно, само спирам да пия

123

Пешо

преди 6 години

Много малко са качествените хора като Шарлопа. 90% са *** и мързеливци, които вярват в "червените куфарчета" и псуват живота с идиотско озлобление.

122

Бай Хуй

преди 6 години

Ха! И аз често вдигам кръвно, особено при народни протести.

121

123

преди 6 години

С червени куфарчета бизнес правил, ама бил добър човек. Не плащал на работниците си, ама бил щедър. Купил "Девин" без пари, но бил влагал в държавата. Милеел за природата, но бетонирал де що плажове могъл да докопа. Абе само на мене ли всички това ми звучи като абсолютни ... (изберете си дума или думи по избор).Получил си е заслужено, скоро ще видите как децата му всичко ще продадат и до 10 години ще са най-големите мизерници. Все пак старо и могъщо проклятие тегне над предателите и родата им.

120

Анонимен

преди 6 години

Ето това е разковничето на успеха:Завършваш руска гимназия, след това българска филология и ВЕДНАГА започваш работа във многотиражен столичен вестник, БЕЗ СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО (преди 1989).Кой "го можеше" тогава? Хайде, сега, не друг, а Роската П. да окуражава "опечалените"!

119

warning

преди 6 години

подават за нарочно отровени с цел кражби на органи..засечени били и пещи за изгаряне на вече ограбени ..

118

Warning

преди 6 години

От границата живи мъртви подават ,че има огромен брой отровени със опасни уж"лекарства" и хлор токсични водни разтвори.. МНого са случаите на събуждане в ковчези вече погребани..Проверявайте внимателно ако подържат температура над 20 градуса са съмнителни ..

117

Истина

преди 6 години

Браво Де Гол, тия тук по- долу злобеещите и *** за зеле не стават, успех на такива като тебе, е едно работно място да подсигуриш е успех , България има нужда от такива хора.

116

рфд

преди 6 години

при такова кръвно измерено в къщи се търси лекар! може да е било 180 /110, а и повече! бог да го прости!2 глътки оцет да беше взел или 1 лимон да изяде...