30

Анонимен

преди 6 години

Хайваните не знаят че цените на стоките се образуват от борсите. Всичко което е внос а в България, а това е 90% е с формирана цена на база на борсовата.Само петрола прави изключение и е на двойна цена защото Русия не се интересувала от борси, т.е. ще ти го продават на колкото искат. Иначе като купуваш домати, банани, портокали цената им идва от фондовата борса...

29

до либералист

преди 6 години

пич германската индустеия още не ползва долари а природен руски газ, тез си измишльотини са верни колкото че слънцето изгрява от запад, ще ти се ама е от изток.

28

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 17 (от село) "Е, и кво от тва ? Кво *** грее мен тва на село ? Ае сек тер с тиа борси"Това е изказване на ***, станал без да си измие очите, решил да се "разпише" ей така за настроение. Бедна ти е фантазията, как рефлектират световните събития "на село"!!

27

Ивчо

преди 6 години

до 16 браво бе 2400 лева кв.м жилище, евтинийка, що ли не са изкупени вече от руснаци или западняци. Реалната себестойност е 800 кинта на строителя. Нека 50%печалба ,станаха 1200 но лева, другите 1200 си е грабеж. Нито материали нито труда е толкова скъп че да се обосновава тоз грабеж.

26

Анонимен

преди 6 години

Между другото от близо 1 година света е в нова финансова криза, но никоя медия не пише за това! Почти няма голяма компания, която да свива разходите си, включително и чрез поголовни съкращения. Но за това не се пише!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Погледнат нещо в гугъла и "знаят" :)Иначе хабер си нямат за какво става дума.

24

Либералист

преди 6 години

Отново перфектен ход на ФР и Тръмп - това е отговор на корпорациите за повишение на корпоративните налози! Тръмп ще вкара около 45 милиарда годишно само от тази мярка. Това ще доведе до по-голямо търсене на долари и по-малко на енергийни ресурси! само до преди месец с една рубла се купуваше 0,0187 долара, а вече 0,0142 USD. Това води до драстичен срив на ликвидността на банковата система в РФ. Китай откара за купува RUB, а само злато от РФ. До дни руската централна банка ще свали увеличи лихвите

23

TTT

преди 6 години

До Анонимен 23Така е пич немогат да сметнат корен квадратенот 4 но иначе са експерти...но нали знаеш..Чичко гугъл знае всичко

22

Анонимен

преди 6 години

Големи експерти сте ей, балони, неолиберизми, войни. Няма къде да ви пипне човек и да не знаете.

21

Анонимен

преди 6 години

изкуствено предизвикана функция ? не е врат а е шия ...

20

Анонимен

преди 6 години

1 биткойн = 1 $Скоро!Ха ха ха ха

19

Анонимен

преди 6 години

Финансовите кризи са отличителна черта на този тип капитализъм, в който живеем. Който реално не е капитализъм а олигархично-корпоративен нео-либерализъм. Свиквайте, кризите ще са все по-чести и по-силни.

18

Анонимен

преди 6 години

13, Голямата депресия е функция на Ротшилд и Морган. Тя е изкуствено предизвикана. Морган печели за една нощ 1 милиард тогавашни пари. Чети, момче! Но не вестници!

17

Имотен балон част 2

преди 6 години

След кризата от 2008 *** година банките свалиха лихвите до почти отрицателни стойности.По този начин заформиха нов колосален дълг ,станаха балони при акциите ,имотите,всичко.В България и най вече в София също се наду нов имотен балон ,само за две години надуха без икономическа обосновка цените на жилищата ДВОЙНО !!!Банките лъжат с уж ниски лихви,агенциите за имоти спекулурат и качват платени статти и плашат хората че парите им ще изчезнат,така надуха НОВ ИМОТЕН БАЛОН !!!

16

От село

преди 6 години

Е, и кво от тва ? Кво *** грее мен тва на село ? Ае сек тер с тиа борси

15

Анонимен

преди 6 години

11. недвижимостите в БГ са най-евтини в целия ЕС. Нашия проблем е липсата на икономика. 1200 евро е без пари за м2. Построй си го сам за да се убедиш. Когато има борси, няма икономика, а само тото, базирано на очаквания. Това са борсите - тото пунктове. Следва да се забранят.

14

Анонимен

преди 6 години

Как ли би коментирал рижавия тази ситуация?! Досещам се - "Обама и Клинтън са виновни"!

13

****

преди 6 години

Това е само първата стъпка,следва световна криза по голяма от 2008г. .

12

Анонимен

преди 6 години

глупости не съществували преди втората световна , за голямата депресия да си чувал случайно ?

11

Анонимен

преди 6 години

Икономическите кризи са феномен след Вората световна. Преди това не са съществували. Защо? Ами преди това са управлявали само консерватори. Либералната и химанна политика ще затрият света!