14

the Ghost

преди 6 години

K'ви западни балкани бе моме? Ние сме си били и ще си останем за западняците в ИЗТОЧНА ЕВРОПА !

13

Анонимен

преди 6 години

Добро утро на всичките ми завистници спорна седмица да им пожелая бъдете весели и засмени и там където можете бъдете вие успех

12

Анонимен

преди 6 години

Ние втасали,ше помагаме на други. Много смешно. Или тая смята като България се напълни с аутсорсингови компании и сме цъфнали та и вързали. Пак си оставаме най-бедната и корумпирана страна и пак не ни гледат насериозно в чужбина !

11

анонимен

преди 6 години

те ще ги отворят и без ние да им казваме зап балкани обаче не могат да запьлнятдупката в бюджета оставена от англия така че току виж приели и турция самода влязат пари и да не им се разваля хатьра сьс софрите екскурзиите и заплатите

10

Кратун

преди 6 години

До 11:Тя ако не беше такава, нямаше да е там. Това е кадровата политика на Баце. Умни или такива със собствено мнение не му трябват, за да не го засенчват. Само с Трайчо Трайков малко посбърка, но бързо се поправи. Посочи ми един интелигентен в ГЕРБ! Кой да е? Цецо, Лиляна, Лъчо Мозъка, Цецка или онази дебелата нотариуска, гений на правото от миналия мандат?

9

Анонимен

преди 6 години

Обезлюдяването на България ще се прехвърли и по на Запад. И албанчетата и косоварчетата ще напъплят Западна Европа. Западняците вече се усещат, но при тях мерки се вземат бавно, бавно....

8

Анонимен

преди 6 години

Поредната герберастка калинка е не само грозна, като останалите, но и отблъскващо противна.За капак на всичко и е мегапроста.

7

НаДървени въглища

преди 6 години

Само аз ли виждам се*кса в нея?

6

Анонимен

преди 6 години

Смешници кой ни брои за живи в тоя европейски съюз , то даже обикновените хора там не знаят че съществува такава държава

5

Анонимен

преди 6 години

захариева да вземе да си подаде оставката - некомпетентна е и тя го знае, какво се прави!

4

Анонимен

преди 6 години

5 Ние не можем и да искаме да станем Гърция 2

3

Анонимен

преди 6 години

Има ли поне едно нещо, което тази кифла да е казала, което да е нейна собствена мисъл, а не папагалско повтаряне на нещо, което друг е казал?

2

Петров

преди 6 години

Пък те страните от Западните Балкани може да не искат да се присъединяват към новия СССР. Онези поне даваха пари, нефт и оръжие, тези само гледат как да угодят на американците игледат на Боко и боковци като Захариева сеира.

1

Кратун

преди 6 години

ГЕРБ и Баце оправиха България. Тя цъфна и върза, та се заеха с геополитика. Дойде ред да ооравят и Евросъюза. Казват, че да си нискоинтелигентен било същото, както да си умрял. На теб не ти пречи, но околните страдат.