25

Анонимен

преди 6 години

До Провалилата се БСПНАТО и ЕС свалиха БКП от власт, но страната се обезбългари.

24

Анонимен

преди 6 години

Депутат от ЕС каза преди малко, че има опасност интеграцията на Западните Балкани да се сгромоляса, защото няма пари и ББ върви към нов провал за Македония.

23

Анонимен

преди 6 години

Слави и той чувам минал на страната на омразните на цял народ - Герб! Явно се готви за патерица на Боко, като Сидеров, като Марешки, сега и Божидар Димитров....! Тиквата няма мърдане, не може да падне и ще е там завинаги! Има много патерици!

22

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

21

ognyanz

преди 6 години

Много се задържаха на власт гербаджиите. Време им е да си починат малко в опозиция. Не е сигурно, дали тези, които ще ги сменят, ще са по-добри от тях, но периодичната смяна на управляващите е здравословна за държавата. Иначе управляващите започват да си мислят, че са незаменими, и че суджукът им се полага по право.

20

Анонимен

преди 6 години

ПолитикНие политиците пък жадуваше за работлив матрял, ама къде го - 40% пенсионери, 30% трудоустроени, 20% ученици, студенти, държавни чиновници, армия, полиция, охранители, 5% ултраси, ало апаши, тунеядци, русофили,......и около 5% трудолюбиви българи, на които се крепи държавата !

19

Andreshko

преди 6 години

Решихме ли вече всички проблеми,че ни занимават с някаква глупава конвенция? Кой ***.от я измисли и политиците това чакат,хванаха се като удавник за сламка... Тази конвенция не е наш проблем,да я дадат на Тръмп да я подпише първо.

18

Анонимен

преди 6 години

Убиха човек /Петър Христов ''Лактима''/ решил да прави партия ,от тук на сетне не ми говорете за свобода и демокрация ,конвенции и други глупости ! ГЕРБ станаха ДПС . Маш ауах на холдинга....

17

Родител

преди 6 години

До ГостМи, важно е ако имаш деца. Ти очевидно нямаш.

16

Стига с тоя Слави!

преди 6 години

Чалга- мутра,пригласяща на Борисов. И той се мисли за бог.Ами,то при тоя народ ,всичко минава.И видял Славча,че подковават коня и той вирнал крак. Най- добрият чалгаджия между политиците и най- добрият политик между чалгарите.Естествено,чалга обществото го мисли за новия мисия.....Дяволът като си няма работа........

15

Анонимен

преди 6 години

За огромно съжаление, България не е демократична държава и властта не се решава на свободни избори. В отсъствието на демокрация, в България няма политически партии в истинския смисъл. Има кръгове от зависими лица с престъпни наклонности, които оферират пакети от услуги на мафията. Коя "партия" ще спечели изборите е следствие от сделка между нея и мафията, т.е. какво може да предложи и колко ще струва. Т, нар. партии осигуряват само легитимен параван за управлението на мафията.

14

Гост

преди 6 години

Какво толкова я дъвчат тази конвенция. Толкова ли са важни хората с обратните наклонности. Тези патриотите са пълен shit. Това ли е най важното???? Не е ли по - важно , че ако утре блъснат патриота Симеонов на пешеходна пътека, виновника ще отнесе 2 год. условно ? К'во толкова тази конвенция ви е бръкнала на всички вас в задните части? Мисля, че трябва да протестирате за това , че децата ви *** като пилци, блъснати от поредния тарикат или намушкани от поредния със "жълта книжка".

13

Швед

преди 6 години

К`ва конвекция *** какооо! Бием го, щото Айшето ми се парай на мъж и той!

12

пинелъпи

преди 6 години

Бидейки дълбинно зависим от земеделския цикъл и стереотипно подвластен на логиката на селскостопанския труд, българинът е с "кърско мислене" - т.е. компенсира зимното нищонеправене с тлаки, седенки, вечерни разходки, кастинги, пърформанси, протести и пр. публична активност.

11

БАБА КУНА

преди 6 години

ЖАДУВАМЕ ЗА ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ И ВЕЧЕ КАТО ЧЕ ЛИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ЛЕВИ ИЛИ ДЕСНИ, ЗАЩОТО ПО-КРАДЛИВИ И БЕЗОЧЛИВИ ОТ СЕГАШНИТЕ НЯМА !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Слави ферментира - време му е за казано, та да разберете, че от чалга нищо друго не може да излезе освен шльоковица !

9

Анонимен

преди 6 години

В условията на държава завладяна от мафията и олигархията, коя партия ще е на власт не е важно за хората. Важно е за върхушката на партията, защото тези хора ще получават малка отплата (все пак десетки милиони) за свършеното за мафията.

8

Анонимен

преди 6 години

Римляните са ги управлявали оптимати. Македонците са ги управлявали аристократи. А българите ги управляват ***.

7

Анонимен

преди 6 години

Слафи ферментира и вече вкисва. Кастинг прави на кариеристчета, на които им омръзнало да слугуват на запад и да са бедни и тука ще направят големите пари, както юпитата на царя.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1.E за кого да гласува? Като отидете в урната да пусне тото ли?