12

софиянец

преди 6 години

Кой толкова ще се разхожда по Алабин? Май някой иска да си вдигне стойността на западналите магазин. Айде да затворят целия център и да ни раздадат тротинетки. Чудят се какви псевдо подобрения да правят през евро председателството.

11

Жо

преди 6 години

До Анонимен 10УЛИЦА "Граф Игнатиев" няма допирна точка с бул. "Витоша". Улица "Алабин" започва от ул. "Княз Александър " и завършва до площад "Македония". А бул. "Александър Невски" наистина няма.

10

Анонимен

преди 6 години

Не зная дали Авторът е сбъркал или просто е цитирал неграмотния заместник кмет на София по транспорта - Крусев, но така написани улиците и булевардите звучат нелепо.Булевард Александър Невски в София няма. Граф Игнатиев е пряка на бул.Витоша, Алабин също пресича бул.Витоша.

9

до 7

преди 6 години

Умньо, Алабин и Граф Игнатиев са една и съща улица, която носи различни имена след като пресече бул.Витоша при Съдебната палата.

8

Анонимен

преди 6 години

необходимо е.

7

Сп???нс до 2

преди 6 години

И аз не съм от София, но един бърз поглед върху картата на града и виждаш че граф Игнатиев и Витоша имат излаз на Алабин и такива ти ми работи драги ми софиенецо.

6

Анонимен столичанец

преди 6 години

Графа и Витоша никъде и никога не са се пресичали :))) това, което си мислиш , че е графа всъщност е Алабин...Но виж Александър Невски, все още е само катедрала....

5

Анонимен

преди 6 години

Това Александър Невски ще да е някакъв нов софийски булевард.

4

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, булевард Александър Невски, направо ще умра от смях.Явно авторът е имал предвид, че ще бъде затворен участъка от бул.Витоша, който е между ул.Граф Игнатиев и бул.Александър Стамболийски.Не зная откъде ви намират такива неграмотници.

3

Анонимен

преди 6 години

Това е решение, за проблеми като този на снимката- тесен тротоар и от двете страни паркирали коли и ако трябва да ги заобиколиш - скачаш под трамвая.Също предлагам да сложат камери и да глобяват със снимки, както е на много места по света.

2

Анонимен

преди 6 години

Много интересно къде е тази отсечка между бул.Витоша и ул.Граф Игнатиев, след като те се пресичат. Явно статият е писана от поредния новософиянец.

1

Митко

преди 6 години

бул. "Александър Невски" ?!?!?!?! Александър Попов ще ни разясниш ли където точно е този булевард в София ?