90

Обективно

преди 6 години

Имам добро мнение за Слави като работохолик и шоумен, но този кастинг е отчайващ. А и Слави вече се е взел ужасно насериозно. не му отива.

89

П.Петров

преди 6 години

До Надежда 84Вие глава на раменете си нямате ли, че Трифонов трябва да ви избира, кой да ви управлява ? Друг е въпросът, че Трифонов доказано няма интелектуалния ресурс да прецени правилно кой става, защото вече лично е пропагандирал Кобург Готски, Първанов и Кунева.Програмите за управление на партиите и сега ги има черно на бяло, потърсили ли сте сметка някому ?До сега чели ли сте изобщо предизборните програми ? За кого сте гласували, за хора показвани по медиите или за принципи и програма?

88

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Слави откъде доби самочувствие че става за баш-политик? Явно отдето и баш-форумците тук че разбират от всичко: по дефиниция неясно откъде.

87

Анонимен

преди 6 години

"" пожарникар-мутра стана министър прецедател ""а слави какъв е ? фин интелектуалец ??

86

Анонимен

преди 6 години

82 Е какво се възмущаваш, пожарникар-мутра стана министър прецедател, аз очаквам утре най-силната опозиция да е на Волф или Титан с партия обединени боклукчий ОБ. И това няма да ме изненада.

85

изнервен

преди 6 години

И тук пълно с ченгета - нямат ли край тези?

84

Анонимен

преди 6 години

Какво обсъждат? От планов социализъм скочихме на див капитализъм. При положение, че не сме имали колонии от които да сме и продължаваме да крадем (работят за без пари), няма как да се сравняваме със запада. Дори и да дойдат кадърни хора, то трябва да бъдат избити или вкарани в затвора поне няколко хиляди. И с *** и бежанци ли ще реформират държавата. То вече потенциала на тези които могат нещо се похаби за скотско оцеляване.

83

Надежда

преди 6 години

Слави, очаквай 80% *** коментари и 20% позитивни-защо е така е ясно:нивото на интелигентност на населението на нашата територия! Твоята задача с това,което правиш е поне до някъде да се опиташ чрез добри примери и анализи да вкараш в тъпите мозъци на *** нещичко,което да ги размърда!Направи нещо тези интервюта да се дават и по телевизите и да се повтарят периодично за да стигнат до по-вече хора.Запази всички записи,защото като изберем тези хора,после ще им търсим сметка дума по дума!

82

Анонимен

преди 6 години

За съжаление, всички изказващи са предубедени. На мен не ми харесва Слави, но гледах голяма част от "интервюираните" и над 90% от тях са на светлинни години от маймуните в парламента и за съжаление от пишещите коментари...

81

Анонимен

преди 6 години

Чалгар избира политици!?Това само у нас може да стане.

80

ВЪПРОСЧЕ :

преди 6 години

Славчо пак ни дава втръснал филм : вкарани некви юпита, които някой за дкулисите ще контролира. А той ще бъде поченският гълъб....

79

Анонимен

преди 6 години

Предвид кои са моментните играчи на политсцената - ГЕРБ/ДПС/БС/Псевдопатриотите...България има остра нужда от нови политически формации.Изброените от мен са тотално мафиотизирани и те не искат и не могат да променят нищо.Слави, какъвто и да е...дано да внесе, дори и малка промяна в настоящото положение.Ако искате го плюйте...и си гласувайте за една неука мутра, прочела една книга в живота си. Въпрос на избор.А, избора на народа си личи и по държавата, в която живеем- мръсотия, безхаберие..

78

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че хора, които живеят в чужбина и не са наясно с всички проблеми на живота тук, ще могат да направят нещо. Разни юпита идваха, уредиха се и сега не се чува вече за тях. Да не стане същото и сега? Иначе идеята е добра, ама ми се струва, че славчо по-скоро ще иска да оглави партия или да дърпа конците в нея...

77

Спиро Киров

преди 6 години

Не могане мога бе

76

Аз

преди 6 години

Слави да даде възможност на читави хора да влязат в политиката, но самият той да се оттегли и да не се меси в действията им. Това е достатъчно за да го запомни нацията с добро, като човекът дал шанс на нормалността!

75

Анонимен

преди 6 години

Ами поне нещо опитва Слави,какво лошо има?Кандидатите му са хора с интересни и впечатляващи биографии.Ама вие си искате калинките.Искате си хора прости,с купени дипломи,алчни,наду-пени на вожда,готови на всичко за пари.Такива управленци вие обичате.И мечтаете да сте като тях

74

Анонимен

преди 6 години

До многознаеца на Иван Костов- ами брат, те Португалия или Испания са я вързали и цъфнали с огромните си дългове. Ние даже и със заемите на Бойко сме по-платежоспособни като държава, политиците ни обаче са особено неграмотни и особено недосегаеми и това което Слави се опитва да направи не е лошо, само, че със самопредлагане не знам колко ще е успешен проекта. Познавам българи, които наистина биха се борили за промяна, а не за лична облага, ама нито един от тях не ще в политиката...

73

.

преди 6 години

Поредния разбирач, как се управлява държава и води политика,а бе пальочо, ти дори не си никакъв музикант, а един клоун, на който номерата му толкова се изтъркаха, че вече никой не ти гледа чалгаджийското предаване, и за това ли реши да влизаш в политиката, че е по - лесно, да се налапаш с още, Чалгар.

72

Анонимен

преди 6 години

Какви са тея чалга кастинги?! Искаме си политиците, които не познаваме, за които не сме гласували, които са си купили дипломите и които имат съмнително минало с много "успешни" роднини, закачени за тях! Един политик, няма ли поне едно - две дела за милиони, от които е излезнал невинен - не ми го хвали!

71

Анонимен

преди 6 години

Слави е воден от лични, болни амбиции ... ама ние още *** гладни за народна кръв не искаме.ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО !