32

antiMetoo

преди 6 години

Тези "жертви" след като остаряха и никой не ги ще се сетиха, че били жертви на сексуален тормоз! Ами тая да върне милионите, които натрупала благодарение на "втория начин" и да влезе в манастир. И без това тя и другите непорочни врещялки с страшно посредствени!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Актрисата отново играе роля -"невинната грешница". Нито една жена не отива в чужда стая, без да има едно наум, ако не е слабоумна, разбира се! Преди някой много точно беше определил Холивуд като Содом и Гомор, а другите Содом и Гомор са политическите централи - там се играят същите игри за големи.

30

@ 32

преди 6 години

Я се разходи по гугъл профвсоре, те ако мислеха като ***, щяха да са като него до шия във фекалии

29

пущиняк

преди 6 години

До . , Ей, бели хора ли имало в САЩ! Нищо- скоро и това ще се промени!

28

Анонимен

преди 6 години

Само Цачева и и Павлова не са се оплакали от опасния нагон на тоя пич.

27

Анонимен

преди 6 години

Селски момичета ..За две години станаха световно известни. ..Сега реват. Всичко си има цена. Що не се перяхааа в квартала с местния хубавец и да живеят бедно.

26

Анонимен

преди 6 години

Кино, музика, театър -дъжд, мъгла и вятър.Цялата култура,се върти около к.ра. Р.РалинА така било и в Холивуд - какво откритие само.

25

анонимен

преди 6 години

Явно там не знаят българската поговорка , че бой и е---е не се връщат . Ще му накривят на Харви калпака !

24

анонимен

преди 6 години

Тая кифла навремето стана известна благодарение единствено на Тарантино ( играеше само в негови филми ) , пък сега се сетила , че я измъчвал и тормозел ! Неблагодарница !!

23

.

преди 6 години

Ех ако можеше селчовците да видят коментарите на белите хора в САЩ относно случая, *** вечно ще е в тинята, там му е мястото.

22

От край време е така

преди 6 години

Абе деца,вие какво си мислите бе? Че в ,,лоното на киното" по цял свят принципа ,,от дивана на екрана" се спазва и в ,,Мосфилм",,,Барандов",ДЕФА Чинечита",българското кино и т.н. Нищо ново под слънцето.Но модата на поувехналите холивудски звезди да се правят на ощипани млади булки идва малко в повече.В тази индустрия ВИНАГИ е съществувал този ,,проблем",но ,,жертвите" сами си го избират.

21

СатаНАТО

преди 6 години

Накарал я да шофира с пълна газ?Сериозно?Опрял и пистолет или и обещал роля?

20

Анонимен

преди 6 години

Ами да си представим случаите така. Едни не изгрели още звездички търсят пътя на горе. Умилкват се, въртят очички, дрешките малко поръзхвърляни, намеци в определена посока. Ако чичката не реагира, това ще е голяма обида за нея и той ще бъде одуман като обратен. Сигурно 90% от мъжете няма да разочароват дамата и двамата ще получат това, което са искали. А другото, след време, е търговия. Кой ще докопа още малко пари.

19

Анонимен

преди 6 години

Холивуд винаги си е бил публичен дом. Винаги се е знаело, че без отворени сексуални отношения няма кариера. Звездите са звезди не защото са най - кадърни, а защото имат нещо като талант И си лягат с когото трябва. Това важи за всички, които познавате и не познавате. Ако си мислите, че в България в тетралните среди всеки не е спал със всеки...

18

Анонимен

преди 6 години

Като е талантлива защо не е подала оплакване в полицията на момента? Аман от "таланти"...

17

Анонимен

преди 6 години

Всичките като залязат и никой не ще да ги погледне се сещат, че някой някога ги е желал толкова силно... Вероятно това е форма на агресивна носталгия.

16

:

преди 6 години

Селчовците от панелните блокове на бокостан пропускат факта, че тя на първо място е една много талантлива актриса, хванете който и да е филм, след това само празноглаво нищожество може да твърди, че се е изкачила не с талант, а като е клякала на *** като Тарантино, по-добре да говориш късно, отколкото никога и да Холивуд е една ***, храм на злото, откъдето облъчват хората с разврат, богохулство, наркотици и насилие.

15

Сандо

преди 6 години

и последно кво, опънал ли и е жартиерите на тая или не?

14

Анонимен

преди 6 години

Сульовци се обръщат към Ума Търман на "***" в коментарите на Днес.бг. Трагедия пълна.

13

не де не си казвай

преди 6 години

събличала се е некога сега е като стар нацепен маркуч и само ще и остане да плямпа сой кога и е обръщал хастарра