844

Анонимен

преди 6 години

Ако се прекарат тръби за евтина газ до ЕС, то Русия няма да може да е основен доставчик и трябва да намали цените, заради конкуренцията.Русия се издържа единствено от износ на горива и сега е крайно бедна, а ако трябва още да сваля цените ...?!Затова Путин ще подпали света, но няма да допусне конкуренция.Путин е иззверг за света и Русия.

843

Боби

преди 6 години

До Анонимен"Т.е. на ВКС с високоточните вакуумни бомби!"АЙДЕЕ И ТОЗИ СЕ УЛЯЯБомбите с ОБЕМНО ДЕТОНИРАЩО ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО - придобили гражданственост но определено неточно като ВАКУМНИ БОМБИ и без това поразяват на достатъчно голяма площ за да им се монтират и свръхточни насочващи системи.Ако подобна бомба се ползва в градски условия веднаха ще си проличи и всички ще разберат повярвайте ми.

842

Анонимен

преди 6 години

До Лъжите на ПутинНа теб много ти харесва да джвакаш лъжите на противниците на Путин. Да ти е наздраве! Да, в Сирия има много мераклии за креслото на Асад. Готови са да ядат човешки сърца, да тровят с газ своя народ, само за да го джиросат на Асад и руснаците. А мръsните западняци въобще не ги интересува друго, освен до махнат Асад и да си прокарат факаните тръби където им трябва! Но нещо не се получава. Сега опозицията ще изпита Гнева Божи! Т.е. на ВКС с високоточните вакуумни бомби!

841

Боби

преди 6 години

До Анонимен 865"Това е гроззната политика на Путин!Създаде война в Сирия за да не могат тръбите с евтин газ от Катар да стигнат до ЕС."Така Сметни бре УМНИКО преди да се ИЗЛАГАШКатар Босфора по права линия 2000км - няма такъв тръбопровод обаче значи 2500км + още 1000км да стигне до централна ЕвропаТранзитна такса 3$ и Транспортна такса(ток/помпи охрана) 2$ за 1000 кубометра ГАЗ за 100км трасе - 175$ ПОСТОЯННИ РАЗХОДИА самото трасе колко струва?Евтин Газ друг пътАко Сирия не взима такси

840

Анонимен

преди 6 години

Ей Троби само от тази новина изкара хляба за седмица напред.

839

Боби

преди 6 години

До Лъжите ПРИПИСВАНИ на ПутинАрмията ни е достатъчно въоръжена ДА СПРЕ ВСЕКИ ПОТЕНЦИАЛЕН АГРЕСОРПобедихме в Сирия ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ОСТАНАЛИТЕ ИЛИ ПРЕГОВОРИ ЗА МИР ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ЕДИН ПО ЕДИН УНИЩОЖЕНИИзтеглям ЧАСТ ОТ войниците от Сирия Нашата армия е велика - Ами такава е когато САЩ правят по поне 4 бойни полета на самолет на ден да дойдат да ми се обадяткато убива майки с деца в болниците и обгазява градовете с хлор... в СирияПРИ РАДИКАЛНИТЕ ИСЛЯМИСТИ НЯМА БОЛНИЦИ И УЧИЛИЩА не плащат

838

До 862

преди 6 години

Най-добре да им кажат истината: че синът им чисто и просто е загинал за каузата диктаторът Асад да остане на власт.

837

алкохолна амнезия

преди 6 години

Май руснаците забравиха Афганистан!?!?!Ама нещо ми убягва сирийския народ да посреща с хляб и сол "руските освободители"

836

вергил

преди 6 години

До 864 Ами съюзниците на Путин какви са? Да не би да са християни? Хисбулла означава партията на Аллах.Иранците също са мюсюлмани.Както и Асад.Това са си вътрешни мюсюлмански войни.Така че не ми ги изкарвай невинни агънца.За мен разлика няма между брадатите шиити или сунити.И едните и другите викат"Аллах".

835

Лъжите на Путин

преди 6 години

Армията ни е достатъчно въоръженаПобедихме в СирияИзтеглям войниците от СирияНашата армия е великаЕ, велика е като убива майки с деца в болниците и обгазява градовете с хлор... в Сирия.

834

Анонимен

преди 6 години

Никой на слави Аллах.Жалко за пилота.Но се радваме, че лъжите на Путин излизат наяве, за сметка на човешки животи... за жалост!Това е гроззната политика на Путин!Създаде война в Сирия за да не могат тръбите с евтин газ от Катар да стигнат до ЕС.Путин е Зло, това казваме, никой не се радва за смърта на пилота или пък на аллах!Путин лъже света и народа си, ограбва ги!Заграби Крим, напада Грузия, Армения, Молдова. Само грабежи и убийства - това е Кремъл!

833

слава на аллах

преди 6 години

Колко много щастливи тук,от този факт.Робско племе. Малко са 500г.Скоро и тук ще славите аллах.

832

За 862

преди 6 години

За добруването на Вовка Офшорното и милиардерите евреи от круг ЕзероНе е лесно да се харчат милиарди за футболни отбори в чужбина Ей....

831

Анонимен

преди 6 години

И какво ще обяснят на семейството на загиналия пилот ...?!Защо е загинал, за чие добруване ?Да гласуват пак за Путин.

830

Слава на НАТО

преди 6 години

Су-25 е свален с американска преносима ракета. Практиката показва че руската инженерна мисъл не може да спре американска ракета.Руснаците разбраха горчивата истина и медийния балон се спука.

829

Анонимен

преди 6 години

Руската армия отговорила с ...... - предаде ТАССНа ТАСС отдавна никой не вярва - Телеграфная Агенция Советского Союза. Това значи ТАСС.

828

Анонимен

преди 6 години

Путин пак ще е начело на Русия.И пропадането на държавата и народа ще продължи.Няма спасение за руския народ.

827

антизападопоклонник

преди 6 години

За Путин вече е ясно следното- първи мандат успешен, втори успешен, трети- неуспешен! Провали в Сирия, във вътршната политика! Държи такива западопоклонници като Герман Греф, на ключови постове за икономиката на Русия! Грудинин каза- "Грефа и Кудрина давно пора отправить в утиль"! Дано руснаците да се "събудят" вече и да не гласуват за Путин! Не е ясно "патриота" Путин точно защо държи родоотстъпника Греф на такъв ключов пост, но явно нещата не са точно такива за каквито ни ги представят!

826

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са много силни и велики но само на парадите.А бе какво стана с блестящата победа на Путинчо в Сирия ?Нема страшно след 3-4 месеца пак ще празнуват победа тая май ще е 4-та.

825

PD

преди 6 години

Терористите пуснаха видео с последните секунди от живота на пилота. Самовзривил се е!