92

Анонимен

преди 6 години

Да излезе г-н Борисов и да Покаже, че е мъж. Да вкара министъра си и личния си приятел в затвора. Очакваме справедлива присъда. БЪДЕ ЕВРОПЕЙЦИ, съдете като нас на по висока инстанция. Очаквам да видя и хората от закрила на детето , да покажат към кой са съпричастни. Към убиеца или невинотото починала детенце.

91

Анонимен

преди 6 години

Убиец на собственото си дете. Не предумишлено убийство. Затвор. Провосъдие за всички в Европа сме.

90

Рени

преди 6 години

Съболезнования и затвор за министъра!

89

С.В.

преди 6 години

Засрамете се,как е възможно да нямате капка уважение към смърта на детето! Да не си мисли някой че е застрахован от трагедии. Какво общо има детенцето с политиката и с поста на баща си! Човек трябва да има уважение към скръбта защото не се знае утре какво може да му се случи на всеки един от тези които изливат отровата и злобата си в този случай. Заслужаваме си хала след като и в такива моменти не спира злобата. Срам ме е че съм българка.

88

Анонимен

преди 6 години

Пак нещо крияр! Вероятно,може би! Нали бащата-водач е жив? Или е на пистата или е извън пистата! Или е удар в дърво или не е. Или са спазени правилата -каски, трезвеност, скорост или не. Какво се мъдри.

87

Анонимен

преди 6 години

М. не е ли бил на работа?

86

Асахавъ

преди 6 години

Убийство по непредвидливост ? Цацаров къде сте ? Този безотговорен родител уби сина си !

85

АНОНИМЕН

преди 6 години

ТРАГЕДИЯТА ЗА СЕМЕЙСТВОТО Е ГОЛЯМА!!! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!!!

84

Ужас

преди 6 години

Искрени съболезнования на семейството. Бог да пази секазва в такива случаи. Имоля дане бъдем съдници - грях е. Милото човече - нека почива в мир!

83

Тиквата

преди 6 години

Съгласен съм със Шопа - аз шейната, като я яхнах за пръв път, и я обърнах. И ме затисна - макар че бързо се измъкнах изпод нея, и нямаше никакви последствия. Иначе детето - бог да го прости, милото. А Московски - трябва да го съдят, за причиняване на смърт по непредпазливост..... Макар че нещастието му е голямо - но именно той е виновният, няма какво да се заблуждаваме!

82

Българин

преди 6 години

Да почива в мир детенцето! Оставете семейството да си поплаче, да излее тази мъка. Положението в България няма нищо общо с трагичната съдба на толкова малко същество. Бъдете разумни, сънародници!

81

Зигфрид

преди 6 години

Трагедия ! Червените *** и тука показаха злостният си лик.Нечовешка , сатанинска злоба !Хора , внимавайте , тези и такива искат да ви управляват ! А на г-н Московски и семейство , съболезнования !

80

Анонимен

преди 6 години

Вярно, че се иска и късмет и риск, за големи кинти, но честен и работлив беден НЯМА. Честните и работливи в най-лошия случай са средна ръка хора, които се справят с живота.

79

Анонимен

преди 6 години

До Ало ало Аз изобщо не твърдя, че доходът зависи от интелекта. А ти щом не си разбрал, значи не блестиш с такъв. Казах, че доходите зависят от желанието да се гърбиш сериозно и продължително време.

78

Анонимен

преди 6 години

Да отива в затвора, като собственика на питбула.

77

Анонимен

преди 6 години

Кинти се изкарват с късмет и риск. Това с многото зор не е никаква гаранция. За съжаление системата е далеч от перфектна и понякога честни и работливи хора гният в панелките, докато корумпирани, глупави *** хитреят и прибират солидни пачки. Правила няма в тази игра, недейте да се правите и вие и нас да ни правите на вчерашни.

76

Шоп

преди 6 години

За моторна шейна трябват специални курсове.Имам всички категории, но когато за първи път се качих я изпуснах в едно дере, после едвам я извадихме, тежи колкото кола. Никога не карайте със страничен наклон. И най-добре ако сте аматьор не возете други хора.

75

Ало, ало

преди 6 години

До муспиНапълно си прав! Няма какво да се допълни.

74

Анонимен

преди 6 години

До Ало алоВсички бедни сами са си виновни.Не познавам беден човек, който да се напъва да забогатее. Или са откровено глупави и несръчни или са дървени тарикати, твърде горди за да бачкат системно и упорито в продължение на години. Познавам и хора, по-умни от мене, които предпочитат да спят до 11 часа и да си броят стотинките, но да са свободни. А кинтите се изкарват със зор и жертви.

73

Бау

преди 6 години

Много глупава идея да качи 4 годишно на моторна шейна. То е твърде малко даже да иска подобно нещо. Ще носи вината до края на живота си. Жалко за детето.