208

А БСП ги има

преди 6 години

ДОКУМЕНТИРАНИ на снимка с Нинова, Жабленски, Станишев и още един с червените книжки в Лисабон лято 2017 как приемат, радват се и НЯМАТ ЗАБЕЛЕЖКИ към ИК.Не видяхте ли тези дни снимки и писмо на ЕП, към която се числят БСП? ДВУЛИЧИЕТО на БСП се приема и от президента Радев, от вицепрезидента Йотова, която самата е участвала в написването на ИК.Защо СЕГА са тези театри, а НЕ когато бяха в Лисабон и ПРИЕХА?? Това се нарича провокация, език на омразата-ТУК, а в ЛИСАБОН- усмивки и пляски.

207

Анонимен

преди 6 години

Днес ли празнуват джендърите?

206

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Младши лейтенант Радев е най-заинтересован от подписването на Истамбулската конвенция... - подложен е на домашно насилие от ген. Деси Радева...

205

ПРЕЗИДЕНТ

преди 6 години

Да живее президентската република !

204

Анонимен

преди 6 години

Всеки човек с малко мозък, което е чел, знае, че *** идеологията не се свежда само до това жените да работят мъжка работа, а мъжете - женска, а до промяна на самосъзнанието, че биологичният пол не отговоря на този, който ти се иска. И Цецка Цачева как нагло лъжеше в аулата, че можело да я приемем тази конвенция с декларация с възражения, които реално нямат стойност!!! Тези хора изпълняват поръчка и ще ни продадат без пари!!!

203

смехурко:))))))

преди 6 години

До жалките платени драскачи в подкрепа на Радев .1 .Малко почетете дали е другар или господин. 2.Независим ли е и обединител или е нар цист и лъжец.3.нарушавал ли е военните закони в полза роду а на народа.4.При директно отправени обвинение защо мълчи като .....................Какъв президент е той кукла на конци.Слагайте минуси но истината и фактите са на лице.

202

Анонимен

преди 6 години

Най-после *** е получил опорните точки и се изказа! Честит празник на всички ***!

201

Анонимен

преди 6 години

Браво на президента Румен Радев, който доказа, че се вслушва в гласа на народа суверен!

200

Анонимен

преди 6 години

до 234 Ти нормален ли си?Ако жуленето на ракия, слушането на чалга,омразата към всчки и всичко е норма - мерси! Не ми се ще да съм нормална като теб!Слушайки глупостите на Боко и Радев смятам ,че всеки народ заслжава полутиците си! Представителна извадка са!

199

Анонимен

преди 6 години

Трябва да пазим нормалността, независимо от другите си пристрастия. Огнусяването на света и Европа от ненормалните е огромна опасност за всички, за целия човешки род. Ненормалните са малко, но агресивни, нормалните често не допускат дори, че гнусотиите на третополовите могат да бъдат тема на разговор, и така рискуват да се окажат в един пейрастки извратен свят. Радев е прав, но е много мек: нужно е активно физическо противодействие за отстраняване на заразата с всички сили на обществото

198

Анонимен

преди 6 години

Дежурният слагач на минуси не е спал. Хахаха

197

Анонимен

преди 6 години

Тя, Деса , като ти лепне един зад *** врат , ще я подпишеш веднага....

196

Радост

преди 6 години

че чувам богоугодни думи и позиция от г-н Радев...вдъхващи праведен живот за народа.

195

А МЪЖЕТЕ

преди 6 години

не търпят НАСИЛИЕ?Тях никой ли не ги БИЕ и други посегателства??Защо трябва ТЕ да не бъдат защитени?И, г-н Президент, вчера бе Ден, в който почетохме невинните жертви на 45-годишен тоталитарен режим; трябваше да кажете пред БЪЛГАРИТЕ в Брюксел две думи в памет на жертвите на комунизма.Българите са там, благодарение на приемането ни в ЕС.Това стана след разпадане на фалшифия комунизъм в Източна Европа.

194

Анонимен

преди 6 години

До 25Застава зад думите си или зад каквото му каже партията майка?! На това му викам аз вдигане на рейтинг от чуждата глупост и скодоумие.Президент който все още не е разбрал ,че трябва да е президент на всички българи, (вкл.жените и децата,които имат право на защита, а също и на хората с нестандартна ориентация) не заслужава да е президент на България.

193

Честит празник

преди 6 години

В джоба бързооборотна грес ,за да няма стрес.

192

Анонимен

преди 6 години

Мого платена ГЕРБЕРСКА *** излива помия, но това не пречи на истинските Българи да застанат зад президента Радев.Забележете кой подкрепя тази уродлива конвенция, продажниците от ГЕРБ, платените тоалетни хартии на ГЕРБ, и фекалиите от НПО.Тази конвенция показа истинското лице на уро..дливата партия ГЕРБ.

191

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме да застанем зад политик, който мисли за народа.

190

Анонимен до Трак

преди 6 години

Знаех че си гей от ГЕРБ, впрочем както всички от тази партия.Добре ли ви плащат, за да пишете глупости в подкрепа на тази безумна конвенция?За разлика от предишния пародиен президент, сега имаме истински такъв, който твърдо застава зад думите си, и не се притеснява от Брюкселските гейове.А твоите кумири Плевнелиев, и башкабакана ефенди джендер са твърде ниски пред г-н Радев.

189

Смешни сте

преди 6 години

Напъвате се да мислите , но нищо не става.Хулите нещо , което ви мързи да прочетете(сигурно защото няма картинки) и се чувствате горди , следвайки сляпо кукли на конци.Българино , събуди се и мисли , джендъра ли Пеевски роди.Не третия пол ,а Гущеров-младши харчи твоите пари.