71

Анонимен

преди 6 години

Това са глупости . От първия моменттериторията на сащ трябва да бъдеподложена на масирани ядрени удариунищожаващи всякаква инфраструктура .Война в европа не трябва да се води .

70

Какъв ли ще е ..?

преди 6 години

"Който копае гроб другиму, сам пада в него! "ЕЙ такъв!

69

Боби

преди 6 години

До ДимитърМишкаСАЩ за да им стигнат войските до театрото на военните действия трябва да прекосят половин земя по вода в най-простия сценарийЗа това и те поддържат Самолетоносачи и други големи кораби - Практически във флота на САЩ няма среден клас кораби - Патрулни за брегова охрана и ОКЕАНСКИ ЧУДОВИЩА с автономност няколко месецаСтелт Прототипи СССР и САЩ изкараха по едно и също време, Но след това дойдоха Гроби/Елцинските времена и всякакво финансиране спря за 20 години.

68

Не съм Боби

преди 6 години

До ДимитърМите, като ги сравниш тия и тебе ясни числа и отчетеш че става дума за нападателни оръжия, (а тези на руснаците са за здържане) кажи честно - защо искат толкова много война твойте западни фаворити?

67

Димитър

преди 6 години

Боби, я кажи колко самолета 5-то поколение има САЩ и колко Русия, колко Самолетоносача, колко развушителя, колко дрона, колко ресурси ако щеш. как може да се сравняват въобще? Русия освен ядрените ракети няма нищо релевантно. И то половината от тях са вече за скраб. Я стартират я не....

66

Ясно как:

преди 6 години

"ПРО на САЩ не успя да свали ракета при изпитание"

65

НАКРАТКО

преди 6 години

"как ще протече евентуална война на САЩ с Русия и Китай"?:фиууу, ПУФ! БУУУУУМ....."Имало едно време Америка."

64

Димитър

преди 6 години

До ***, хобити и елфи,Молете се само, да не дойде денят в който САЩ ще трябва да се доказва военно в голяма война.Всички знаем как ВСВ стигнаха до ядрени удари/първи в света/, за да я приключат. Мислите ли, че 70 г. по-късно тъпчат още на ниво ядрени оръжия? Все пак този бюджет от над 600 млрд. трябва да се харчи някак

63

Боби

преди 6 години

До 68Да прав си Русия няма право да се меси във вътрешните работи на България ако ще и милион войници на НАТО да са дислоцирани на наша територия. В момента в който НАПАДАТЕЛНО ОРЪЖИЕ НА НАТО Е ДИСЛОЦИРАНО НА НАША ТЕРИТОРИЯ - СТАВА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМКОИ СА НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ?Практически всички НАТОВСКИ РАКЕТНИ КОРАБИВСИЧКИ ВИДОВЕ САМОЛЕТИ(ИЗКЛЮЧВАМ ТРАНСПОРТНИТЕ)ОБТ тип Леклерк, Леопард и Абрамс ТЕЖКИ РСЗОАртилерия с калибър над 105ммКОМАНДНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ИНФОРМАЦИЯ

62

Анонимен

преди 6 години

До 68 Горе-долу си прав!Само ми обясни как Русия ще изчезне за секунди,при положение ,че разполага с най-голимият ядрен арсенал и с най-доброто ПВО!Това е по преценка на независими западни експерти,а не руски,които са по-скромни!

61

до 66

преди 6 години

Правата на Русия свършват,където и свършват границите.Русия няма право да се меси в работите на черноморските държави.България е суверенна държава и ако иска ще разположи цялата английска,френска и американска армия на своя територия.България е част от НАТО и колкото да квичите русофилски *** и предатели,така ще останат нещата.НАТО е най мощния,модерне,високотехнологичен и богат военен съюз в света.А Русия е нападнала страна от НАТО и изчезва за секунди.Смешници.

60

Анонимен

преди 6 години

1400 000 000 живеят в най-бързо развиващата се държава!Китай може да мобилизира армия от 400млн.,повече от населението на САЩ. Нищо чудно,някой ден на янките, да им се наложи най-после ,да воюват на свойте граници и територия!И този ден наближава!

59

:):)

преди 6 години

до лелебе пъпеш, НАТО да не е съюз на овощарите или краварите че русия да няма резерви от приемане на ниви членове и то вече на самите и граници. По тая логика защо теябва да уведомяваме Турция Гърция ори пканиране и оровеждане на наши военни учения в близост до границите или възд и морски граници .Лайк нареден да ръсиш тъпизми.

58

Ха,ха , ха ...

преди 6 години

До лелети си много заблуден соростофил бре !!!!

57

ИМПЕРАТОРА

преди 6 години

Какъв ще е ходът ли ? Свалят *** и вдигат ръце .... Те т"ва е !!!

56

ени

преди 6 години

До 31 Димитър- Мите, ти кога им прави преглед на оръжията на САЩ, че си толкоз запознат.И защо ако са толкова силни Русия и Китай още съществуват.Да не говорим за Северна Корея,която им лази по нервите всеки ден.

55

тнт

преди 6 години

Германската армия през 1941 по боен дух и дисциплина многократно превъзхождаше сегашната американска армия. И въпреки това не успя да победи Русия,а да прехвърли Урал дори не им е било в плановете,защото са били наясно,че това е гибел и смърт. Те не можаха, та американците ли! Освен всичко това, изнесените прогнози от американския генерал са като в електронните игри. Всеки Генерален щаб си проиграва такива ситуации,но това не означава нищо повече .

54

леле

преди 6 години

Коя е Русия да каже кои държави ще членуват в НАТО.Коя е Русия че да се меси в суверенните решения на суверенни държави.Русия нападна християнска суверенна Украйна,избива християни,окупира им територията,бомби християнски жени и деца.Русия защитава ислямски Иран и Сирия.Русия,това е ислям.

53

леле майко

преди 6 години

Имам чуството че руснаците от лосиона и скотовия живот са напълно откъснати от реалноста и живеят в един измислен свят.Русия 50 години не може да асимилира информацията че НАТО е военен и политически съюз,на който външна граница е Черно Море.Всеки една държава от този съюз има право и е длъжна да охранява тази граница.Черно Море не принадлежи на наглия руснак който си мисли че България,Румъния,Турция нямат права на суверенни държави и нямат право да си охранява границите.Русия е агресор.

52

стратег

преди 6 години

Кой не скача, е "червен". Пък кой не е васал на сащ, е "заплаха".