140

Анонимен

преди 6 години

Ако искаме да се запазят и малкото останали българи и те да се възпроизвеждат, ако искаме децата ни и техните деца да имат детство, а не да се занимават с избор на своя пол, ИК трябва да бъде категорично отхвърлена. Без никакви уговорки, допълнителни клаузи или други подобни врътки.

139

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на всички защитници на конвенцията,да им се народят малки джендърчета!

138

Анонимен

преди 6 години

Нечувана наглост е всичко около така наречената Истанбулска конвенця. Такъв огромен натиск не е оказван на България и на българите дори по времето на социализма, когато за демокрация изобщо беше забранено да се мисли.

137

Некъф

преди 6 години

Тогава не се приема, а джендърите ги пращаме в пустинята.

136

Анонимен

преди 6 години

Ако тази Конвенция се приеме, евреите у нас да не очакват нищо хубаво.

135

Анонимен

преди 6 години

До 152И ние сме я чели в оригинал. Обясни ни какво е GREVIO и защо ще се ползва с такъв гигантски имунитет? Обясни ни какво е *** и защо е в конвенция за Защита на жени и деца. И какво са нестереотипни роли на пола. Аз като съм жена и цепя дърва, мъж ли ставам? Ако си мъж, но се чувстваш жена, ще получаваш ли защита по силата на тази конвенция?

134

руснака

преди 6 години

Защо изобщо се разграничава? Насилието си е насилие! Дори и без конвеция трябва да бъдат променени законите, защото това, което чух и разбрах, че ако се позвъни на 112 затова, че някой пребива жена си вкъщи е възможно да не бъдат предприети мерки по подадения сигнал от съответните органи (04:00 мин). Така ли е?

133

Анонимен

преди 6 години

Четох ги на два езика текста на конвенцията и не видях нищо скандално, третополово и моралоразрушаващо в нея. Чудя се кой пак проми и без това малките мозъчета на масовите овце и какво скриха докато народа се джафка за конвенции и лъвчета.

132

Българин от Германия

преди 6 години

"Оказва се натиск върху държави, които се поддават на натиск. Виждате как се държи Вишеградската четворка, как се държи Унгария..." Това е истината, браво на смелостта на проф.Киров

131

Анонимен

преди 6 години

Примете я тази конвенция. В тази държава повечето са неориентирани.

130

Анонимен

преди 6 години

АНОНИМКАТА 149ВЪОБЩЕ НЕ Е ВИЖДАЛА ТЕКСТА, А ПЪК КАРА НАС ДА ГО ЧЕТЕМ.ГЕйРБЕРКАТА ДА ГО ПРОЧЕТЕ, ИМА ГО НА САЙТА НА НС

129

Анонимка

преди 6 години

Абе я прочетете този документ преди да говорите всички. Никъде не става дума за полове. Единствено се говори за това, че всеки ( най-вече жените ) имат право на защита от посегателства срещу тях. А те референдум ще правят .... о Госопи докъде я докарахме бе овце !

128

Стига

преди 6 години

Каква Истанбул ска конвенция ,жените ги забулват отново , а Ататюрк се върти в гроба си Какъв трети пол има си израз ,

127

Анонимен

преди 6 години

Народа е на прага на брутални действия заради тея макроИд иО ти. Ако продължават да натискат с тея пронудитени промени, ако продължават да обучават децата ни в *** - противоположни идеи, смятам, скоро ще има доста къврави бунтове. В които министри, депутати и учители ще бъдат обезглавявани с лопати насред площадите и под овациите на обикновените хора! Под овациите на нормалните, образовани и интелигентни хора.

126

Анонимен

преди 6 години

Според този документ, ако не ти харесва, че жената е повече от мъжа, можеш да се обявиш за жена. Обяснението ясно ли е или още ти трябва?

125

123

преди 6 години

Ако от ЕС ни притискат за конвенцията, по-добре да го напуснем. Явно управниците в Брюксел са извратени психопати.Не искам детето ми да учи за извратените наклонности на мъжете и жените в детската градина.

124

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До ИдиотАко е с член, ДА.

123

Анонимен

преди 6 години

Т.е. още преди да е ратифицирана и влязла в сила тази извратена конвенция, върху хората се упражнява натиск. А който не я подпише двкларацията, без работа ли ще остане?

122

TVA NE E ZA NAS

преди 6 години

TYZ MIJAVA KONFERENCIQ E NAPRAVENA V ISTAMBUL KATO PO NAPREDNICHAVI DA ZASCHTITQT JENITE I DECATA OT BOI V ISLQMSKIQT SVQT I AFRIKA I OTKYDE NAKYDE SE PRITURQT DJENDYRITE V ES I OP NATISKAT LI NATISKAT AIII U LEVOOOO

121

Анонимен

преди 6 години

Народът и БПЦ се отрекоха от Герб!!!