97

Анонимен

преди 6 години

Предлагам всички манекенки или *** , всички обратни или *** да направят партия и да ни водят към светли бъднини . Явно това заслужаваме .

96

"-"

преди 6 години

Въх..., колко толерантен Калкан сме имали!!!!Ами, утре когато решат, че педофилията също е нормално състояние?Във Франция вече сериозно се обсъжда правото на навършили 12 годишна възраст да влизат в сексуален контакт с възрастни мъже и жени.След това ще дойде ред на зоофилията, инцеста, накрофилията и един ден ще бъде разрешено всичко, включително и канибализма!Защото и канибалите имат права!Та, къде е границата на допустимото и позволеното?????

95

Анонимен

преди 6 години

Чичолина

94

Т

преди 6 години

До Анонимен 96Ние сме ги оставили на мира и никой не се занимава с тях. Въобще не ни пречат. Дори имаме такива приятели. Лошото е, че те не ни оставят на мира и искат да се бъркат в нашия живот и в съзнанието на децата ни. Затова накрая това ще доведе до ответна реакция и ще ги помете. Ако си стоиш в твоето лично пространство и не се занимаваш с другите, въобще не ми пречиш, но почнеш ли да ми бъркаш в моето и ми се лигавиш нещо, тогава ще ядеш тупалките заслужено. Какво не разбирате?

93

Европеецо

преди 6 години

Начи така Жени - да не се изложим пред чужденците, това те вълнува.В твоята професия е важно да не се изложиш пред клиентите, клиента винаги трябва да е доволен.Но тук е различно Жени, това е политика и трябва някой да защитава българските интереси в Брюксел.И да - да биеш жена си е забранено и се наказва по закон. Ако не си го знаела, вече го знаеш.

92

1111

преди 6 години

Е,с тази позиция е готова да бъде забелязана и подготвена за участие в политиката!Няма да е първата която се кланя на правилните хора,с надежда големите продуценти да не я забравят.Но няма как,резервната скамейка на политическия ни живот трябва да е пълна,за да има винаги свежи попълнения от безгръбначни комформисти с хлъзгава съвест,които да заменят случайно осветените и дискредитирани партийни функционери от средните нива.

91

Анонимен

преди 6 години

Щом като манекенките и чалгарите дават акъл , просто нямаме държава.

90

Анонимен

преди 6 години

А защо по Тошовото време не кодкудякахте срещу сино на Цола, Георги Парцалев, Емил Димитров и др?! Нима такива ги нямаше и тогава? Оставете ги хората на мира! Не убиват, не крадат и не са виновни че са се родили такива!

89

вергил

преди 6 години

Мутресата на Маргините си отвори устата и веднага пролича колко й е умственият багаж.Явно споделя мутренският си опит от 90-е години.Какви изнасилвания по малки населени места като то там млади хора не можеш да срещнеш? Няма ги вече и много от дискотеките и кръчмите.Да не говорим, че днешните девойки са по оперени от момчетата.А и да има такива случаи си има достатъчно закони.Само да се оплаче някоя, че си я изнасилил тогава на 99 процента ще те осъдят.Дори и да е по взаимно съгласие.

88

FG

преди 6 години

Едно от най-скандалните неща в тази конвенция е абсолютният имунитет, с който ще се ползват служителите на GRAVIO. Ние сме комплексиран народ и направо не мога да си представя нашенците на местно ниво как ще се държат, ако знаят, че никой не може да ги пипне - нито арестува, нито разследва, нито съди. Поведението на НСО по пътищата и разни мутри ще ни се сторят детска игра. Какви са тези, че за тях няма да важат никакви правила и ще са със статут на богове?!

87

Анонимен

преди 6 години

И кво иска да каже,че ако не си пeндел или тpаверс си със старовремски разбирания и не си европеец. Тая е много зле-едно време беше хубава и тъпa.Сега остана само второто.До 1980-та година в САЩ тия "нестандартните" са се считали за болни психически и физически хора. Доста съвременни и модерни неща са измислени през 80-те на миналият век така,че определено са знаели за какво става въпрос. В извратената конвенция се насърчава бъркането на психиката на малки дечица със сексуален *** булшит.

86

Анонимен

преди 6 години

jenata tolko se prae che i maje ne mogat da stupat tejka diagnozaaaa

85

ivailo

преди 6 години

Жени, това че някъде по света вече приемат извратеното за нормално мен не ме интересува. Толкова по-зле за тия хора които наричат злото - добро.

84

T

преди 6 години

До Анонимен 86Чудни аргументи вадиш в защита на конвенцията. Хайде, защити я аргументирано и интелигентно, а не да дрънкаш клишета. С твоето изказване слагаш в един кюп адски много квалифицирани и интелигентни хора - юристи, лекари, професори, доценти, психиатри, общественици, и т.н. Ти за по-интелигентен от тях ли се имаш?! Съмнявам се.

83

Анонимен

преди 6 години

Мъка. Много простотия има в България. Тежко и горко на таз страна.

82

SS

преди 6 години

Тая забрави като лаеше и лазеше като куче за шестото място в Света ...

81

Анонимен

преди 6 години

Искам да знам какво има между краката на третия пол, и как да разпознаем третият пол на тъмно в бара, че да не стане някоя грешка

80

Анонимен

преди 6 години

Вижте колко цинизъм, простотия и жалки подмятания са изписани в коментарите до тук. Не са се посвинили даже да оскверняват невръстни деца. От това си направете заключение що за хора са противниците на Конвенцията.

79

Фалконе

преди 6 години

Тая пияница да вземе да млъкне, че този акъл дето го има ако не бяха мутрите любовници,щеше да седи на някоя витрина в Европата.

78

Анонимен

преди 6 години

Напишете нещо за КТБ, Пеевски как изведнъж забогатя, защо румънците продължават да ни зизпреварват, кой ви спонсорира и ви спуска новините(то всъщност е ясно) и т.н. Само новини за обратни, руснаци и колко лошо е в Европа. То Блиц ще вземе да ви изпревари.